koblih69 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 V Inzerci narazíte na uživatele javor53. Dejte proísm pozor je to podvodník. V mém případě zaslal zásilku o 100,- dražší než bylo dohodnuto a místo samostmívacího zrcátka bylo obyčené, které má nulovou hodnotu... Jak je vidět z komentářů v dalších inzerátech pokouší se o podobně věci dál - viz nabídka koženého volantu ( reálně obyčejný ) a nebo zkazky o tom jak balíček odeslal a neodesla nic. Na Maily ani SZ pochopitelně nereaguje - s ohledem na úplnou adresu, kterou mám to bude pro policii snadná práce... Takže pozor ať podvodníčkovi nenaletíte. dochází sem denně, takže jistě některé bude se svými nabídkami kontaktovat. Citovat
vendelinek Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 a webovka mu taky nejde,že by schválně? Citovat
Šalda Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Kdy pojedeme na výlet do Skalice??? Víkend mám volnej;) Citovat
FrantaCV Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Máš na mysli s basebolkou popřípadě elektrickým paralizerem? Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 ten koblih má ale smůlu, nedávno auto teď zase toto.... Citovat
koblih69 Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 To není smůla to je blbost. Divím se že to tu někdo ještě nanapsal Citovat
marko306 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Tak nie blbosť ako blbosť. Recenzie na neho nikde neboli, predával čo si potreboval, tak si nemal od kade vedieť, že je to dement. Je to riziko obchodu od neznámeho inzerenta, nič viac. Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 Protože p. Patrik Javorský se dnes opět snažil v inzerci tak jen připomínám, že je to podvodník. Pokud máte zájem o něco přijít kontakty jsou zde: javorskypato@gmail.com 0949 151 679 https://www.facebook.com/skapaskap Jak je na tom s hodnocením na Aukru vidíte tady: http://aukro.cz/show_user.php?uid=29188505 Velmi se mi líbila jeho věta na Aukru: Ak zháňate nejakú elektroniku, napíšte mi je veľká šanca že ju viem zohnať! ... už tam chybělo jen že z autorádií se sypou střepy ... myslím, že to mluví samo za sebe. Tak pozor ! [upravil dne 31/8/13 23:35 od koblih69] Citovat
ChouLu Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Jeho inzerát byl vyhodnocen jako komerce, takže jsem to smázl i s přihlédnutím k tomu, co tu píšeš Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 Tím tvým dřevámkem by to mohlo pomoct Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 A co myslíte, Má ho tam;) Si nejsem jistej jestli tohle není taky on, ma stejnou IP, vyšťourejte na něj něco - http://www.peugeot-club.com/forum/member.php?action=viewpro&member=ollo406 [upravil dne 1/9/13 13:13 od Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 No to ja vim taky, ale jmeno si mužu dát třeba Oliver Twist když na to přijde a mail si mužu taky založit;) Takže prostě nevim Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 je ze slovenska tak ho pro jistotu zabanuj taky \':D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.