Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V Inzerci narazíte na uživatele javor53. Dejte proísm pozor je to podvodník. V mém případě zaslal zásilku o 100,- dražší než bylo dohodnuto a místo samostmívacího zrcátka bylo obyčené, které má nulovou hodnotu...

Jak je vidět z komentářů v dalších inzerátech pokouší se o podobně věci dál - viz nabídka koženého volantu ( reálně obyčejný ) a nebo zkazky o tom jak balíček odeslal a neodesla nic.

Na Maily ani SZ pochopitelně nereaguje - s ohledem na úplnou adresu, kterou mám to bude pro policii snadná práce...

Takže pozor ať podvodníčkovi nenaletíte. dochází sem denně, takže jistě některé bude se svými nabídkami kontaktovat.

Odesláno

Tak nie blbosť ako blbosť. Recenzie na neho nikde neboli, predával čo si potreboval, tak si nemal od kade vedieť, že je to dement. Je to riziko obchodu od neznámeho inzerenta, nič viac.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Protože p. Patrik Javorský se dnes opět snažil v inzerci tak jen připomínám, že je to podvodník.

Pokud máte zájem o něco přijít kontakty jsou zde:

javorskypato@gmail.com

0949 151 679

https://www.facebook.com/skapaskap

Jak je na tom s hodnocením na Aukru vidíte tady:

http://aukro.cz/show_user.php?uid=29188505

Velmi se mi líbila jeho věta na Aukru: Ak zháňate nejakú elektroniku, napíšte mi je veľká šanca že ju viem zohnať!

... už tam chybělo jen že z autorádií se sypou střepy ... myslím, že to mluví samo za sebe.

Tak pozor !

[upravil dne 31/8/13 23:35 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...