koblih69 Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Uf.. koukám jako vrána, ale raději mlčím. Nerady bich bil za debyla protože můj obor je IT potažmo teď Ekonomye Citovat
lukaro Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 PROČ TU ŘEŠÍME STIPENDIUM A STUDIUM ? Téma je snad jiné - pomoc s testy v matematice. Začněme se chovat jak se má a nedělat OT nikdo z nás teď nedodržuje pravidla... pavska: Jinak, jak jsme se domlouvali přes SZ, tak mě ber jako rezervu,.. Citovat
Petrikj Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Uf.. koukám jako vrána, ale raději mlčím. Nerady bich bil za debyla protože můj obor je IT potažmo teď Ekonomye No vidíš, ale s matikou bych ti poradil, měl jsem ji až do 4. ročníku. Jak říkám, každý umí něco. Ano píšu rychle, dělám chyby v čj. Mám však kvůli tomu vrátit diplom z fakulty strojní? V mém oboru mluvím a píšu anglicky. Prostě mě živí to v čem jsem dobrý a čeština to není. To jsem tady nečekal pánové, člověk tady může napsat fejsbůůůk a jinak tu prznit češtinu. A to nikomu nevadí a pak i/y a najednou jsou všichni odborníci na češtinu. Citovat
oddie Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 No vidíš, však já nestudoval Karlovku ani český jazyk, ale Strojní ČVUT. A nejsme tady na srazu gramatiků, až se tu bude psát spisovně, pak si budu kontrolovat i/y. Ulevil si;)? Mám strojní ČVUT a přesto nejsem Hotentot. Něco máš ve svých úvahách hodně špatně. Citovat
MilanF1 Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 PROČ TU ŘEŠÍME STIPENDIUM A STUDIUM ? Téma je snad jiné - pomoc s testy v matematice. Začněme se chovat jak se má a nedělat OT nikdo z nás teď nedodržuje pravidla... pavska: Jinak, jak jsme se domlouvali přes SZ, tak mě ber jako rezervu,.. Myslím, že je to jedno, jelikož snad nikdo se tu veřejně nepřizná, že chce pomoci k podvodu, to bude případně řešit přes SZ přímo s tazatelem. Citovat
Petrikj Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 No vidíš, však já nestudoval Karlovku ani český jazyk, ale Strojní ČVUT. A nejsme tady na srazu gramatiků, až se tu bude psát spisovně, pak si budu kontrolovat i/y. Ulevil si;)? Mám strojní ČVUT a přesto nejsem Hotentot. Něco máš ve svých úvahách hodně špatně. Trapné...asi máš blbý den a chuť tu někoho poučovat. Myslel jsem, že tohle je pohodový pokec pro odreagování Citovat
Vvitty Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 No jo, strojarna, tam je holek dost narozdil od FELu Citovat
Petrikj Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 No jo, strojarna, tam je holek dost narozdil od FELu No možná, že teď je jich tam zase o něco více, ale schovávaly se na oboru jako materiály, technologie nebo ekonomie. Já chodil na jiný...Ale zase máte na FELu lepší bufety a tam chodí i strojařky Citovat
Petrikj Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Tak sem s tím, ať jsem zase chytřejší...ještě, že jsou ty diskuze [upravil dne 30/4/13 10:49 od Petrikj] Citovat
koblih69 Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 No vidíš, ale s matikou bych ti poradil, měl jsem ji až do 4. ročníku. Jak říkám, každý umí něco. Ano píšu rychle, dělám chyby v čj. Mám však kvůli tomu vrátit diplom z fakulty strojní? V mém oboru mluvím a píšu anglicky. Prostě mě živí to v čem jsem dobrý a čeština to není. To jsem tady nečekal pánové, člověk tady může napsat fejsbůůůk a jinak tu prznit češtinu. A to nikomu nevadí a pak i/y a najednou jsou všichni odborníci na češtinu. Myslím, že bez ohledu na vzdělání jsou věci, které by měly být vlastní každému \"studentovi\" ZŠ - tedy zvládnutí mateřského jazyka. Mezi věci, které z duše nerad vidím chybně patří shoda přísudku s podmětem. Mám velmi nerad používání cizích výrazů - MBA pro mě bylo hotové utrpení, ale nevadí mi \"internetové\" prznění výrazů hodicích se k situaci a tam kde je zjevné, že to není ani překlep ani neznalost. To že někdo napíše Gde nebo fčela je pro mě OK. To že nabíše vybrace nebo plin už ne Já taky dělám chyby. Často po sobě něco čtu a hrozím se výsledku, ale neomlouvám mě ani ekonomické ani IT vzdělání a titul už vůbec ne. Citovat
MilanF1 Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Koblih: Souhlas, jenom s tím \"gde\" a \"fčela\" nemáme stejný názor, jelikož když je toto napsáno, mám problém to přečíst, proto mi to vadí. Nesnáším též zkracování pomocí čísel, například \"za chvíli budu z5\" Přiznám se, že kolikrát si taky nejsem jist gramatikou, pak ale raději zvolím jiné slovo, nebo přeformuluji větu, abych si byl jist Citovat
Petrikj Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 No vidíš, ale s matikou bych ti poradil, měl jsem ji až do 4. ročníku. Jak říkám, každý umí něco. Ano píšu rychle, dělám chyby v čj. Mám však kvůli tomu vrátit diplom z fakulty strojní? V mém oboru mluvím a píšu anglicky. Prostě mě živí to v čem jsem dobrý a čeština to není. To jsem tady nečekal pánové, člověk tady může napsat fejsbůůůk a jinak tu prznit češtinu. A to nikomu nevadí a pak i/y a najednou jsou všichni odborníci na češtinu. Myslím, že bez ohledu na vzdělání jsou věci, které by měly být vlastní každému \"studentovi\" ZŠ - tedy zvládnutí mateřského jazyka. Mezi věci, které z duše nerad vidím chybně patří shoda přísudku s podmětem. Mám velmi nerad používání cizích výrazů - MBA pro mě bylo hotové utrpení, ale nevadí mi \"internetové\" prznění výrazů hodicích se k situaci a tam kde je zjevné, že to není ani překlep ani neznalost. To že někdo napíše Gde nebo fčela je pro mě OK. To že nabíše vybrace nebo plin už ne Já taky dělám chyby. Často po sobě něco čtu a hrozím se výsledku, ale neomlouvám mě ani ekonomické ani IT vzdělání a titul už vůbec ne. Pokud jsem dělal chyby, pak v přísudku. Tak co tu melete o plinu a vybracích, to jsem nikde nepsal! Tak tu přestaň psát pohádky a ohánět se přísudkem. Radši se místo plkání věnuj matice, to ti aspoň něco dá. [upravil dne 30/4/13 12:13 od Petrikj] Citovat
maturantka Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Asi psal koblih obecne o tom, co mu vadi a ne o tobe... Citovat
Petrikj Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Vůbec nechápu to navážení. Člověk tady napíše názor na školství a zmíní svou zkušenost ze studií na VŠ. A hned se toho někdo chytí a začne plkat. Jak může člověk s diplomem dělat chyby v rodném jazyce a bla bla. Může a to se psaním neživím. Chyby jsou i v novinách a jiných médiích. A pak se tady z toho udělá češtinářský koutek plný rozumbradů. Nechápu. Chce to víc klidu, chodím se sem bavit ne hádat Citovat
oddie Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 To tu o rozumbradech píše fakt ten pravej. Kozel zahradníkem :D:D Citovat
Petrikj Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 To tu o rozumbradech píše fakt ten pravej. Kozel zahradníkem :D:D ??? bla bla Ještě se dočkáme nějaké češtinářské vložky? Nebo tu budeš jen rýpat chytráku. Asi ti někdo rozšlapnul autíčko vid...tak si to neléči tady a bež na vzduch. Já chytračit nezačal [upravil dne 30/4/13 14:25 od Petrikj] Citovat
lukaro Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Děti, uklidněte se, to si na tom písečku nemůžete hrát společně a bábovičky si půjčovat? --> jak u dětí ve školce... Řeší se tu pomoc při testu a vy tu brbláte o pravopise a kdo má jaký názor na placené školné.....pak nebrečte až vám nějaký chytrolín začne psát romány třeba do vašeho inzerátu nebo do vlákna o autě, že začne třeba řešit jakým prostředkem si právě umyl záchod. Citovat
koblih69 Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Já bych ti něco napsal, ale nenapíšu abych neopakoval to co napsal oddie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.