Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi bude problém v nastavení počtu příspěvku já jedu po 50 ,když se odhlásím tak se mi tvůj odkaz zobrazí ;)

Odesláno

Odkaz normálka běží.

K té Lancii: Auto jsem viděl zcela náhodou těsně po tom co ho přivezl ( dělal něco na mém ). Lancie ještě neměla značky a na tacho něco kolem 80tis.km. Ještě si chválil jak dobrý to byl kup. Já si spíš myslím to co napsal Shreek.

Odesláno

Dělat mrtvého brouka je osvědčené. Je to mnohem lepší než vymýšlet chabé výmluvy, které stejně moc lidí nesežere a jen se na to ještě víc upozorní. Kdepak, lepší je nechat to být a doufat, že to brzy zapadne, pár výkřiků do tmy se přežije, hlavní je, že je doma o 30tis víc, to jediné je důležité, všechno ostatní vem čert.

Ono je nakonec úplně jedno, kdo to fyzicky stočil. I kdyby to nestočil vlastníma rukama, nevěřím, že to nevěděl - výměna volantu, výměna spojky, důrazné doporučování výměny rozvodů ve třetině intervalu předepsaného výrobcem... A prodávajícím pro Adraje byl on, Adraje absolutně nemusí zajímat nějací \"kamarádi\" a že jeho ó jak dojemné nějaký \"kamarád\" údajně taky natáh, i kdyby to tak bylo, Adraje to vůbec nemusí zajímat, to si má PP vyřešit s tím \"kamarádem\".

V téhle souvislosti jsem předtím pozapomněl v tom výčtu ještě jednu drsnou věc: v kupní smlouvě zcela chybí údaj o počtu km. I ty blbý autobazary se maskujou aspoň za \"stav tachometru\" a nějaké km tam uvedou, i když se formulaci \"najeto\" vyhýbají jako čert kříži, ale neuvést tam ani ten stav tacho, aby případně nebylo co rozporovat, to je opravdu nářez a těžké zneužití důvěřivosti člena klubu.

Odesláno

Kšeft je kšeft a zatímco někdo by se studem propadnul a už by se tu ani neukázal jiní jsou úplně v klidu a fungují dál... ale já jsme zastáncem toho, že na každého jednou dojde. A na jeden případ se těším fakt hodně :D

Odesláno

Honza z Nera:Mě zase říkal,že auto kupoval s nějakými 65 a po důchodci.

Neříkám,že ppčko je strůjcem stočení,ale pokud na autě nepozná,že to je stočené,tak patří mezi laiky jako já a autům nerozumí.

Punkac: nechal sem si tam taky měnit olej na 806. Tenkrát se mi i trošku ztrácela voda z chladiče. Teda mám takový dojem,ale nejsem si jistej. Olej byl prý špatný. Nevim,nerozumim. Těsnění pod hlavou,mi bylo zděleno. Domluvili jsme se teda,kdy auto přivezu. Předběžná cena byla ,tušim,12t. Za 14 dní bylo auto opravené a Vašek volal,kde v Praze mi ho předá. Když sem se zeptal na výslednou cenu,tak ta byla 22t:o. Prasklá hlava byla,jěště k tomu. Ale nikdo mi nevolal,jestli s tím souhlasím,že se navýší cena na dvojnásob. No nic auto sme potřebovali. Za měsíc sem musel znova do servisu,odkud mi volali,že musí dát opravit hlavu,že je prasklá. Jo a měnili jeden ventil. Byl propálenej,ještě sem ale lpg neměl.

Tak nevím jestli to je nová taktika servisů.

Jinak ppčko sem často nechodí,to vím.Má teď starostí až nad hlavu. A co se celé rodině stalo,nepřeju nikomu.

Odesláno

A po této zkušenosti jsi od něj koupil auto? Promiň, ale komu není z hůry dáno, tomu není pomoci.

Jak říká major Haluška: \"z okna bych jich vyhodil a ještě do riti nakopal\"

Odesláno

No jo no,manželka mi to rozmlouvala. Ale nějak sem si zase myslel,že pokud to auto má pro sebe,tak ho dal do dobrého stavu a prověřil si ho.

Pomalu se už začínám s těma kilometrama smiřovat,protože s tím asi nic víc nenadělám. Postupně se budou měnit díly,který až zjistím,že nefungují,vyměním.

Na druhou stranu,auto jede dobře,spotřeba je si myslím,taky velmi dobrá a výbava skvělá.

Odesláno

Jako skoro vždy jde tady spíš o princip. Pokud to auto mělo pravidelnou poctivou údržbu tak 200000 km není žádný neštěstí, ale cena měla být jiná. Jinak Ti to asi bude ještě dlouho sloužit ke spokojenosti. Ovšem je to nefér jednání.

Odesláno

Adraj: Hele, nám poprvé přivezl auto z Mělníka až do Lhenic u ČB, kde jsme trávili dovolenou.

Mě štve to, že když volal, tak desetitisíce létaly vzduchem a mělo být vyměněno vše a dá se snad věřit jen tomu turbu. I když bůhví jestli to nebyl jen repas. Postupem času přestal brát telefony otcovi, ale když jsem volal já, hnedle to zvedl. Pak už ani mě, ale co, v práci je 60 služebních telefonů :D. Vždy když nezvedl, zavolal jsem z jiného čísla a to hned zvedl -> z toho plyne totální neserioznost. Jak řekl peníze měl druhý den na účtě, jednou k uspíšení nákupu dílu jsem peníze dokonce posílal po jeho otcovi, který jezdí přes Ústí busem směr DD a zpět s tím, že mu dá obálku s prachama.

Mám pocit, že to je jako s tuněním jak psal Oddie v jiném vláknu s parretovou analýzou \" stačí odstranit 20% neshod k vyřešení 80% problémů\" Prostě u dvaceti hejlů to neumí a začne dělat mrtvého brouka. Nechápu, že když se mi vždy do telefonu svěřoval, že diag motoru není prdel, že z toho nepoznal, že je v háji čidlo otáček na setrváku. To je snad to nejzákladnější čidlo, který na motoru je (když neberu čidlo teploty). Auto měl i tři měsíce v kuse a mám pocit, že na něj moc nešahal a dělal na snadnějších věcech. ALE UŽ JE TO ZA MNOU A NIKDY HO NIKOMU NRDOPORUČÍM! Spálili jsme se, jsme o nějaký prachy lehčí, ale už je to pryč. Jo jinak nám nikdy nedal jedinej papír, že na něco je záruka, vždy řekl, jsme lidi a domluvíme se. Tak jak to, že se najednou přestal \"domlouvat\" a komunikovat s otcem?? Prdel byla, jak nám ještě chtěl dohodit \"výhodné\" havarijko. Hrozně se divil, jak můžeme odmítnout takovou \"super\" nabídku. ˇ5ekl jsem mu, že v bance mi nabídnou to samé o tři litry levnější a bez známosti. Fakt nás měl za blbý kavky. :(

Odesláno

adraj: Jo to jsem taky slyšel, auto bylo tuším z Rakouska z nějakého salonu kde stálo na protiúčet.

Osobně jezdím mechanické věci už dělat jinam, ale na volej či elektroniku k němu. Mám to zatím kousek a je to na počkání a zatím jsem se vždy dohod ke své spokojenosti . . . .

Odesláno

Ad všechna auta na kšeft - to je u lidí zabývajících se auty běžné. Prostě vždy je z čeho vybírat a furt jsou roupy, takže každé auto koupené \"pro sebe\" stejně za chvíli jde do světa, protože se objeví jiné lákadlo \"pro sebe\". To bych nikomu nevyčítal. Sám to mám v podstatě také tak, o leckterém autě jsem prohlašoval, že ho neprodám, že se mi to nevyplatí, že už ho dojezdím, že vyhovuje, aby za dva měsíce bylo pryč a já měl jiné :) Rekord mám 4 roky (jedna 205 a jedna 405), o aktuálním autě říkám, že ten rekord překoná, pokud mi jej někdo nenabourá či jinak nezničí, ale to jsem o předchozí 406 tvrdil taky a už s ní dávno jezdí někdo jiný...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Brzy mě čeká výměna oleje a tak bych se chtěl zeptat, mám nechat vyměnit olej i v převodovce? Pro jistotu?

Nevím v kolika se mění,teda jestli se má vůbec měnit.

Zatím auto nezlobí,vše funguje jak má,teda zatím. Chystáme se na dovolenou a tak nevím, jestli jet radši i 806 na chalupu,kde strávíme většinu dovolený. Kromě několika cest po republice. Většinou severní a jižní Morava. Dokud jsme měli jedno auto,tak to člověk neřešil. Teď občas mám obavy,jestli s jedním dojedu a proto v záloze zůstává druhé. Navíc se nám 806 nějak nechce prodávat,jezdí,nezlobí a navíc co by jsme za ní dostali? To ji radši dojezdíme:aut

Odesláno

nebojím:D,jen co máme dvě,tak je větčí jistota. Teď už snad na Lančii nic zlobit nebude,snad snad :D

[upravil dne 29/7/13 21:10 od adraj]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak před měsícem proběhla výměna motorového oleje. Tenhle víkend sem měnil v převodovce. Vytekl skoro celý litr :D. Přidělali sme zpět kryt pod motor,který jsem rád,že sem neztratil. Z devíti šroubů držel na třech.

Výfuk sem málem taky ztratil. Tak je zpět přivařen. Trubky jsou v pohodě. Jen držák zadního tlumiče urezl.

Jo a při zatažení ručky brzdí jen jedno kolo. Příjemné na svahu:D

Takže nic moc zatím vážného:D

Bych zapoměl na ty dveře:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...