Marcel00 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 jeeeeee, co to tu jeeeee tatrubka pekna blbost, nefunguje nic, serem na krtka, nech si robi co chce, odvtedy co mame psa je klud a viete co sa stane z komara ked uzije viagru? Citovat
Radka S. Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 zahrada patří tomu, kdo na ní pracuje... Citovat
ChouLu Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Jirka tady chce radu a vy z toho uděláte zase takovejdle grupáč Jirko a elektrické plašičky jsi zkoušel? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Krtek ja nejspiš i hluchej, protože elektronický plašičky nefungují jak by měli. leda 220 do země, ale to není elektronika ale elektrika:D:D Citovat
jjjirkaaa Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 Jeden prý fungující tip od souseda: Trochu požvýkat hodně vonavou ovocnou žvejku, a pak ji hodit pod krtinec do díry. Krtek má vinikající čich, najde ji a zblajzne. Jeho trávicí trakt to nezpracuje , zalepí se mu střeva a chcípne. Krtka letos naštěstí nemáme, tak nemůžu pokus potvrdit:D Soused je docela zahradník, tak doufám že si nedlal pr..el:aut I když tady je tak nějak důkaz::D Citovat
Guest servisman Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 nebo zkusit toto http://www.floria.cz/produkty/travni-program/hnojivo-proti-krtkum/ Citovat
ozzy1 Odesláno 20. duben 2013 Autor Odesláno 20. duben 2013 tak jsem dnes chtěl nastražit tu natahovací past a ten hajzlík neudělal za celý týden jediný krtinec!!! Citovat
adraj Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 nalej tam benzín,tak 20 litrů a zapal. Uvidíš :D:D Citovat
odee Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 Hele, ale jestli Ti to nezabere, vim, co se Ti tam děje... Oni Ti tam plavou s nakloněnou hlavou!!! Citovat
punkac Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 co strčit do díry mrtvýho krtka? Třeba se lekne a půjde o dům dál:D Citovat
Péťa Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 Ono není řešení ho vyhnat. Jediné, co zabírá: SMRT !!! Citovat
punkac Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 no, vzpomínám jak dědovi špačci sežrali celou úrodu višní a neplatilo na ně nic v podobě řechtaček na vítr, různejch blejskátek a podobně. Jediné co zabralo bylo jednoho střelit flusbrokem, přitlouct ho na 5 metrovej kůl a byl pokoj. Na krtky by to mohlo taky platit. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 Krtky neřeším, krtince rozhrabávám. Koneckonců než se na tom pozemku v pětačtyřicátém postavil barák a udělala se tam zahrada, tak tam ty krtci už byli. Nijak mi nevadí, pěstěný trávník (rádobyangličan) nemám, mám normální kvetoucí louku a nic k jídlu kromě jahod tam nepěstuju, do skleníku mi zatím nevlezl Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 no, vzpomínám jak dědovi špačci sežrali celou úrodu višní a neplatilo na ně nic v podobě řechtaček na vítr, různejch blejskátek a podobně. Jediné co zabralo bylo jednoho střelit flusbrokem, přitlouct ho na 5 metrovej kůl a byl pokoj. Na krtky by to mohlo taky platit. Nj, ale špaček vidí, krtek ne:P Citovat
Bigbadjohn Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 Krtek zase cejtí a za chvíli ten mrtvej krtek bude cejtit i k sousedům Citovat
Péťa Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Minulý týden jsem rozdupal všechny krtiny a do teď žádná nová není. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.