Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jeeeeee, co to tu jeeeee :D

tatrubka pekna blbost, nefunguje nic, serem na krtka, nech si robi co chce, odvtedy co mame psa je klud :D

a viete co sa stane z komara ked uzije viagru?

Odesláno

Jeden prý fungující tip od souseda: Trochu požvýkat hodně vonavou ovocnou žvejku, a pak ji hodit pod krtinec do díry. Krtek má vinikající čich, najde ji a zblajzne. Jeho trávicí trakt to nezpracuje , zalepí se mu střeva a chcípne. :mrk Krtka letos naštěstí nemáme, tak nemůžu pokus potvrdit:D Soused je docela zahradník, tak doufám že si nedlal pr..el:aut

I když tady je tak nějak důkaz::D:D

post-14359-14109630788127_thumb.jpg

Odesláno

tak jsem dnes chtěl nastražit tu natahovací past a ten hajzlík neudělal za celý týden jediný krtinec!!!

Odesláno

no, vzpomínám jak dědovi špačci sežrali celou úrodu višní a neplatilo na ně nic v podobě řechtaček na vítr, různejch blejskátek a podobně. Jediné co zabralo bylo jednoho střelit flusbrokem, přitlouct ho na 5 metrovej kůl a byl pokoj.

Na krtky by to mohlo taky platit.

Odesláno

Krtky neřeším, krtince rozhrabávám. Koneckonců než se na tom pozemku v pětačtyřicátém postavil barák a udělala se tam zahrada, tak tam ty krtci už byli. Nijak mi nevadí, pěstěný trávník (rádobyangličan) nemám, mám normální kvetoucí louku a nic k jídlu kromě jahod tam nepěstuju, do skleníku mi zatím nevlezl :)

Odesláno
no, vzpomínám jak dědovi špačci sežrali celou úrodu višní a neplatilo na ně nic v podobě řechtaček na vítr, různejch blejskátek a podobně. Jediné co zabralo bylo jednoho střelit flusbrokem, přitlouct ho na 5 metrovej kůl a byl pokoj.

Na krtky by to mohlo taky platit.

Nj, ale špaček vidí, krtek ne:P
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...