Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Treba mi vymeniť už výfuk no neviem sa k nemu dopracovať na nete kde by som ho vedel zohnať?Pokiaľ je mierne deravý môže mať vpliv na spotrebu?

[upravil dne 18/4/13 10:37 od Ferry]

Odesláno

na 2,2 16V se v druhovyrobe dela pouze predni cast, zavisi na presnem typu motoru a cena je 15 -23tis Kc od Walker, zadni tlumic se nedala vubec, tam jedine origo Peugeot, cena je asi 7200

[upravil dne 18/4/13 10:42 od Ferry]

Odesláno

Ani Poláci nebudu... Nicméně Polák dělá třeba 1.8 benzín a vypadá úplně stejně mechanicky jako na HDI ... takže bych se nedivil kdyby šel (případě po mamé úpravě) napasovat.

Odesláno

možno by stálo za zmienku skúsiť aj toho Poláka na tú 1.8čku .Možno to nebude mať vpliv na výkon a spotrebu .Alebo len minimálny.Rozdiel možno bude len v tých úchytoch a užšia koncovka.:)

Odesláno

no vetsinou tedy 1,8 ma daleko mensi prumer roury ,takze by to urcite vliv melo a v tomto pripade urcite ne pozitivni. ono je docela rozdil, jestli ma motor 85kW nebo pres 100 (z hlavy ted nevim, kolik ma 2,2)

• O 3 roky později...
Odesláno

ahoj, taky hledám tlumič výfuku na 2.2 116 kw, podařilo se to někomu sehnat? Kdyžtak napište kde a za jakou cenu, do originálního z peugeotu za 8000 kč nepůjdu :-) 

Odesláno
před 5 hodinami, Tymros napsal:

díky, tento vypadá jinak než co mám na autě, na autě mám tento, ale to by neměl být problém ne?

QH221026.JPG

ty polské výfuky Polmostrow montuje nějaká firma ve Frýdku-Místku zdarma (když si u nich koupíš tlumič), zkus pogůglit, jinak tvar tlumiče není důležitý, když ho inzerují na svých stránkách, tak se vleze...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...