Přejít na obsah

Johnniko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

Vše od uživatele Johnniko

  1. ahoj .Hej je to ona.Tak za tú chceli toľko.Som dosť zvedavý kde sa dá zohnať takáto dokumentácia.No a ty sa dosť vyznáš .Poprosil by som o radu.Môžem?
  2. Nazdar tak som to vyriešil .Pítal som sa na prepadovú hadičku v autorizovanom servise a cena ma dosť zarazila 70.eur. Vybral som sa do obchodu s autodielmi a kúpil hadičku s rovnakým prierezom a len na koncoch vymenil rýchlospojky s tej pôvodnej .Oprava ma vyšla do 3.eur.Práca asi na 5.minút.
  3. Johnniko

    co nove 407ckari?

    Ahojte všetci.Som tu nový tak sa občas budem pítať aj na nie podstatné veci .
  4. ceny filtrov oleja súveľmi rozdielne .Ide o značku alebo je tam zaručená aj vyššia kvalita?
  5. Johnniko

    Vaše zkušenosti s oleji Mogul?

    No ja tam mám teraz Mogul 10W-40 a asi pol roka mi to dosť kondenzuje vodu .A okrem toho mi poslednom čase auto dosť papá olej .Predtým som s tým problém nemal.Takže sa vraciam zasa asi k Totalu Quartz 7000 .
  6. Možno to tu už zaznelo ale času je málo .Vie mi niekto poradiť či môžem prejsť s polosintetyckého 10-40w na syntetiku s podobnou špecifikáciou.Jedná sa síce o moderný motor zo slušným výkonom ale má už za sebou 220000km.Dôvody pokiaľ by viac šetril motor bolo by dobre . Motor je benzín 2,2 116kw r.v.2004.
  7. ahoj v tomto viem poradiť dosť dobre.Všetko závisý hlavne od ceny a čo od toho notebooku očakávaš. Napr.Dáš prednosť vyššiemu grafickému výkonu alebo skôr potrebujeś dlho fungovať na baterke.Výbava a počet konektorov niesú dôležité nové notasi to majú približne rovnaké.Čo sa značiek týka tak pokojne ostaň pri delli ale dobre vyberaj majú aj menej kvalitné .Dobré sú aj lenová aFujitsu siemens od nich ale hlavne LIfebooky .Robým aj servisi notebookov a z 30tich sa mi na reklamáciu vrátil len jeden a to staćilo len preinštalovať grafiku .Toto je fakt nadlho.Povedz približne čo ideš s nim robiť či to chceš aj na hranie nových hier na strihanie vydea alebo len na kancelárske práce?Či to chceš ako náhradu za desktop s min.prenáśaním alebo aj na párty na chatu ? A samozrejme Rozmery či klasika 15,6 alebo niećo menśie ľahšie ?
  8. Johnniko

    Nelze bootovat

    no neviem ći to tu odznelo .ale treba pozrieť ći nieje inštalačné cd poškodené. Prípadne ho vyskúšať v inom kompe. Okrem toho si dávaj pozor aby bol notebook pre istotu pri formátovaní aj inštalovaní na zdroji .Pokiaľ by došlo k výpadku batérie pri formáte disky to nemajú moc rady.
  9. Pokojne by som nechal Xp.Pravdepodobne zatiaľ najspoľahlivejší systém vhodný na home made aj pre profesionálov alebo do práce. Za zmienku stojí ešte Win 7 aj kôli tomu že zdrojový kód systému je zhodný s Xp čkom.Win Vista Win 8 sú o ňiečom inom.Pokiaľ si ich človek nevie dobre nastaviť niesú dobré nanič.A okrem toho vyuźívajú príliś veĺa operačnej pameťe . K tomu Xp ćku si ale treba zálohovať driveri .Môže sa stať źe časom sa už k nim nedopracujete
  10. Johnniko

    vyfuk na 2,2, 16V

    ďakujem veľmi pekne.som to pozeral .Napíšem im či nemajú náhradu.
  11. Johnniko

    Křídlo 407SW

    To by stálo za zmienku .Sedí to tak ako by to bolo priamo z linky.Tý čo to máte už to bolo priamo vo farbe vašičh koní:)kov?
  12. tú mám nachystanú včera som to skúsil vymeniť ale tá origo je veľmi tvrdá som sa bál že keď ju vymením tá nová sa mi prúdenim teplej chladiacej kvapaliny roztiahne a bude to tiecť.:myslimTen materiál novej sa mi nezdá a má aj tenšiu stenu .Kde si zohnal ty tú náhadu?Dikes
  13. Johnniko

    termostat výmena

    ok termostat som objednal nieje to nejaké drahé .Tento týždeň sa pustím do výmeny tak porobím nejakú fotodokumentáciu .Pozrel som aj tie odkazi na foto kde to už jeden z nás robil ale to je motor Hdi no a ja mám benzín.Bude to asi trochu iné.
  14. Neviete kde sa dá zohnať prepadová hadička zo sahary do nádržky chladiča.? Pošlem foto ako to vyzerá keď sa mi polovička vráti s autom.
  15. Johnniko

    svíčky 2,2 16V

    No a na výmenu si dávam samozrejme pozor veď tie ćo tam mám som menil minulý rok ale mi to nedá tak tam dám radšej čo treba .Ale dík
  16. Johnniko

    svíčky 2,2 16V

    Som sa trośku poštúral v hystórii Eyquem a zistil som že v 2003.roku kúpila večšinu podielov firmi práve Beru .Takže tie sviečky asi budú úplne rovnaké len s iným logom .Majú inak štiry ramienka v iskryšti pridám foto na porovnanie .Snáď to pomôže aj iným pri výbere sviečok
  17. Johnniko

    svíčky 2,2 16V

    Niekde vo vercajchu sa mi podarilo vyhrabať jednu s tých pôvodných sviečok čo tam boli .Presný typ je :Eyquem RFN52HZ3A.Je to trośku problém ich zohnať viem že boli perfektné .Pôvodný majiteľ na nich nabehal 110000km .Ja som ich menil len pre istotu. No nasiel som zaujimavu nahradu a v podstate to isté len od Beru Ultra BE Z223 a cena je dobrá 6 eur 1ks.
  18. Johnniko

    termostat výmena

    .Som tu nový tak sorač.Ospravedlňujem sa prepáč.Stačí?
  19. Johnniko

    vyfuk na 2,2, 16V

    dobre ok.Skúsi čosi pozrieť na nete
  20. Zdravým kto má skúsenosti s výmenou termostatu ?
  21. Johnniko

    svíčky 2,2 16V

    Keď mne tvrdil predajca že Bosch sa dosť pokazil veľa reklamácií.No môže to byť aj tým že sa predáva a ponúka to na čom sa viac zarobý
  22. Johnniko

    vyfuk na 2,2, 16V

    možno by stálo za zmienku skúsiť aj toho Poláka na tú 1.8čku .Možno to nebude mať vpliv na výkon a spotrebu .Alebo len minimálny.Rozdiel možno bude len v tých úchytoch a užšia koncovka.
  23. Johnniko

    vyfuk na 2,2, 16V

    Tu je vinko : VF36E3FZH21089041.
×
×
  • Vytvořit...