Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, musím vyměnit ramena a rozmýšlim se jestli mám koupit starline za 1650 kč nebo Delphi, moog, febi za 3600-3900 kč. Jezdím hlavně trojky a čtyřky silnice, které jsou samá díra. Bojím se, že za 2 roky odrovnám na našich silnicích cokoli a tak jestli dražší ramena nebudou jen vyhozený peníze. Taky jsem slyšel, že se dají v polsku sehnat samotný kuláky. Máte někdo zkušenosti? Poradte prosím

Odesláno

TRW je prý dost dobrá kvalita, z druhovýroby asi nejlepší, samotný kuláky se vyměnit nedají (tedy dle sdělení mého mechanika) zítra to uvidím na vlastní oči jdu to k němu měnit. Taky jsem koupil TRW. Rozhodně bych i na špatný i na dobrý silnice dal tu lepší kvalitu.

Odesláno

Tak to je asi nakažlivý. Dělal sem komplet brzdy: lanovody, kotouče a destičky a hned jdu na ramena a čepy - letní dovolená v ohrožení celkem mě ta sranda vyjde i s prací na 22000,-:grr

Odesláno
Pro sampona asi po stý. Mění se celý rameno, kulák samostatně měnit nejde!

pro sagica....já vím nejsem blbej. Vybouchat, myslím z uchycení v těhlici

post-18284-14109630749725_thumb.jpg

Odesláno

Netreba nič chladiť. Ved v tehlici je objímka, keď ju povolíš, vytiahneš skrutku a čap ide v celku ľahko von.Menil som obidve strany za cca 2,5 hodiny. Na mojich pôvodných ramenách nevidno značku, ale tyčky riadenia s gulákmi a aj samotné riadenie je TRW.

Odesláno

Rameno zavěšení kol FEBI (FB 26645) 2 366 Kč 1 21% 2 366 Kč

Rameno zavěšení kol FEBI (FB 26646) 2 438 Kč 1 21% 2 438 Kč

Čistič brzd 500ml TRW PFC10 5 87 Kč 1 21% 87 Kč

Hlava příčného táhla řízení TRW JTE1045 - CITROEN, FIAT, PEUGEOT 316 Kč 2 21% 632 Kč

zlatá střední cesta

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...