Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko, občas, když ráno nastartuju auto, tak se z klimošky line docela hnusný zápach, asi tak 5-10 min, pak to přestane. Není to tím kabinovým filtrem, co jsem chtěl vyměnit a nevyměnil, jelikož jsme ho v autě nenašel? :D............čím to je, čím to je..............:D

Odesláno

Nejsi.. protože klima v zimě stejně neklimuje... prostě se teploty dostaly nad mez pod kterou klima nejde a tak auta začaly smrdět. Taky jsem to zaznamenal, takže jak bude chvilka proběhne desinfekce a bude to zase OK.

Odesláno

Je to tak ako píše koblih69.Jazdím so zapnutou klímou celý rok a spolu s teplom sa ten smrádek objavil aj u nás.Na jeseň som menil filter a dezinfikoval.Takže tak.;)

Odesláno

To je zvláštní,jezdím v ,,Auto\" 4 roky,měním filtr co 2 roky a nikdy mi klima nesmrděla.Myslím, že i v zimě,když svítí sluníčko se občas zapíná a plísně se v okruhu nestačí tvořit:myslim

Odesláno

Jo jo, díky hoši, myslel jsem si, že to bude tak nějak, jak píše kobliha. Pokusím se znovu vyměnit ten ,,kabiňák,, a půjdu do servisu na doplnění a čištění. Jinak stále jezdím na režim ,,auto,, a ten smrad se začal ale objevovat nějak v zimě.

Odesláno

Jen by mně zajímalo jak sem to dělalo do roku 1995 kdy auta s klimou už dávno jezdila a tady se žádné čistící spreje neprodávaly:mrk

Odesláno

Mam dotaz ohladom klimatizacie, ked dam rezim auto tak by klima mala ist ze?Ale zda sa mi ze nejak slabo chladi,treba len doplnit?Otvorim kapotu pri nastartovanom aute a stlacim tlacitko auto a malo by byt pocut take ako keby cvaknutie relatiek co zopnu klimu a trocha zakolisat otacky ze?Zatial u kazdeho auta ktore som mal to tak bolo tak hadam aj u 407-mi ze?Ale to ze nieje pocut nic take ani nepozorujem zmeny v otackach motora.Ked dam na diagnostiku ukaze nieco?

Odesláno

melo by byt slyset cvaknuti - to je sepnuti spojky na klimakompresoru, pokud to necvakne, klima nejde, nejspise bude malo chladiciho media v okruhu - doplnit, pripadne zjistit, zda neunika

Odesláno

a ako ta dezinfekcia cela prebieha? dezinfekcne spreje co sa predavaju (sprej pomaly sici na podlahe spolujazdca a klima si ho taha do seba) su viacmenej nanic?

[upravil dne 17/4/13 20:02 od poldy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...