Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tipovačka C8 vs Dopravka  

1. 1. Tipovačka C8 vs Dopravka

• a)přiznají svoji chybu a údaj bez problému opraví
      15
    • b)budou chtít potvrzení od Citroenu, že tam mám skutečně AUT od výroby
      17
    • c)budou chtít potvrzení.....,ale já je sjedu na tři doby a opraví mě to s kyselým ksichtem
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Milane, nějak špatně jsem se optal?

Ne, já byl zrovna ve škole a toto vlákno jsem měl několik minut otevřené, než jsem do něj reagoval ... měl jsem si nejdříve dát F5, abych nedoubloval tvůj příspěvek ;)

PS: Taky dávám a), když ve velkém TP je automat :papa

Odesláno
no ja mám od výroby hnedé auto a v TP mám napísané zelené:D a keď som to policajtom pri prepise vravel tak sám uznal že naozaj je hnedé ale napísali zelené, lebo bude treba potvrdenie z Citroenu, keď som mu vravel že origo od Citroenu je napísaná oriešková tak povedal že oriešková farba neexistuje:D:D:D:D

je pravda že vo vlkom TP je zelená ale tak odkiaľ ju tam vzali neviem:aut:aut

Oříšková Fidorka je taky zelená :D.

post-17144-14109630598122_thumb.jpg

Odesláno

ja bych jim malej vubec nedaval, rekl bych treba, ze ho ztratili v tom servisu, co delali LPG a ze at si udaje opisou znovu z velkeho TP a zapisou tam i ten plyn ;) + teda pecliva kontrola spravnosti udaju hned po prevzeti noveho OTP

[upravil dne 14/4/13 21:54 od Ferry]

Odesláno

Jak píše Ferry kontrola musí být :) Ale to s tou ztrátou techničáku je taky řešení. Ale bývají tam pěkný jelita. Když jsem nechával přepisovat firemní auta z leasingovky na naší firmu tak udělaly chybu v TP u dvou aut ze tří :) Jednou ve jménu firmy a podruhé v palivu...tipuju C

Odesláno

Pokud bylo nové registrováno v ČR, nevěřím, že budou chtít doklad od Citroenu. Přepíšou dle velkého TP a bude.

U nějakých starých aut to samozřejmě chtějí, aby se zjistilo, co tam dle VINu má být...

To je ještě sranda, já viděl TP sedana, na kterém jezdilo kombi - a v TP byli veškeré údaje o karoserii sedan vymazané. :D

Viz KAROSERIE -> DRUH :D:D:D

[upravil dne 14/4/2013 22:51 od Marcel505]

post-1938-14109630677516_thumb.jpg

Odesláno

tak kupodivu to proběhlo bez debat a přepsano na správná data a to i v mimo úřední hodiny.

ovšem kdybych měl povídat otom jak to chodí na stavebnim o patro niž - no stačí poznámka že ještě stále nejsme přestěhovaní v domě...:roll

Guest servisman
Odesláno
:D:D hlavně že vyřízeno co se týče těch krabic dcera má zbaleno už 2 měsíce a nic ,takže nejste jediní
Odesláno
Lépe řečeno-vzala jsem si krátkou sukni a moc jsem se omlouvala,že nejdu v úřední hodiny a pán pookřál a na malý TP se vůbec nepodíval. :)
ještě skoč na stavební...
Odesláno

no jestli jeste porad nebydlite tak kratka sukne asi nebude stacit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...