Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Digitálne budíky z BX - mal už niekto v ruke?

Recommended Posts

Odesláno

a jeste kadett

jednou jsem je daval do normalni verze. To byli roky vsechno hranate a kdyz to blikalo svitilo a bylo digitalní tak to bylo cool

[upravil dne 10/4/13 06:56 od Vítek1]

Odesláno

Na citráka GSA sa nechytá nič:D Rozmýšľam, že si aj ja postavím nejakú svoju verziu, mám doma ešte niekoľko digitrónov, z toho by bolo zaujímavé tacho:D

Odesláno
405ka má trošku větší budíky než BX, ale do 205ky a 309ky pasujou rozměrově i elektricky ;) ( sám mám budíky z BX gti 16v v 205ce)

Takže lze použít do 205 budíky z BX bez jakýkoliv problému??

Odesláno

OK406: NE! Co se montáže týče, jsou sice naprosto stejný, jedinej problém je v tom, že se musí upravit elektrika. Ve 205 jsem měl budíky z BX GTI 16V, ale musel jsem přehodit pár drátků, protože mají jinak kontrolky. Kdybys chtěl, tak je tu ještě mám ;) Ale potřebuješ k nim taky kapličku z 205XS/GTI

[upravil dne 11/4/13 18:12 od Mef]

post-19718-14109630599707_thumb.jpg

Odesláno

Nj, ale OK 406 jak něco chce tak to prostě chce a šmitec, přes to nejede vlak, takže zitra jde Okčko do lesa na pařezy, pak vybere ty nejlepší kořeny, vyrobí kapličku z kořenovýho dřeva a pak tam osadí digitrony z ruskýho Miru :D:D:D Teda samozřejmě když bude chtít:aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...