Radek Hurvajz Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Tak dobrá věc se podařila a konečně se povedlo vyudit ve vlastní udírně super bůček, musim řict že jsem jeden kousek sežral ještě teplej, no fantazie:P:P:aut:aut Jinak udilo se na olši a zasýpalo březovými pilinami [upravil dne 4/4/13 22:23 od Radek Hurvajz] Citovat
Péťa Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 To se nedělá, takhle mi dělat při večeru chutě. Jdu na něco do lednice... Citovat
ChouLu Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Mě nenasereš.. v pondělí jsme taky udili Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. duben 2013 Autor Odesláno 4. duben 2013 Dneska bylo k večeři s chlebem a okurkou a mňamka Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 taky bych udil kdyby bylo kde;) ale v paneláku ... mňam,mňam edit:zrovna se cpu nějakou Maďarskou klobásou+okurka+chleba.... taky není špatná [upravil dne 4/4/13 22:37 od Gabriel 307] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Tak jsem chtěl jít spát, ale nějak jsem si poslintal klávesnici, tak to musím ještě vysušit. Tos mi Radku neměl dělat. Krucinál teď neusnu. Jdu se podívat co by doma bylo na zub, ale s tím Tvým uzeným se nedá asi nic srovnat. Citovat
Šalda Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Vypadá to velice dobře Jak jsi ten bůček naložil? Pomalu bych měl mít opravenou tchánovu udírnu, tak že bych to doma taky zkusil Citovat
vendelinek Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 ježiš,to voní až sem,asi si kousek uříznu:D Citovat
Marcel00 Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 Radku... hezka praca, tiez robim bociky, vid moje vlakno ako vyudit decmber, na a vrele odporucam rybu, napriklad kapra... nakrajam na cca 1,5cm hrube podkovy, pekne nasolim a na druhy den sup s tym do udiarne a po cca 5-6 hodinach to uz ide dole gagorom... pomlazka... mnam (treba aj troska prehriat, ryba by isla tazko od kosti...) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.