Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nic takoveho neni, LEDky v tech svetlech stejne nemaj co delat, tak si muzes usetrit starosti a nech tam zarovky

Odesláno

Když Ferry mluvil o těch LEDkách.

Všade píšou jak výměna žárovek za LEDky snižuje spotřebu atd.

Přiznám se, že mi to přijde spíš jako sci-fi. Jasně LED má sice menší spotřebu proudu ale nezblbne to třeba elektroniku v ŘJ apod.?

Totiž.

Když jsem kdysi u 607mi vyměnil blbý parkovačky za LEDky tak se mi zbláznil palubák a hlásilo to nejen, že je mám poškozený (jasně - nízkej odběr a PC si myslel, že jsou prasklý) ale taky nějaký ELECTRONIC ERROR apod.

Já jen jestli to neni trocha kontraproduktivní. Sice možná ušetřim 0.5l/100km ale mít pak z palubky noční New York:myslim

Odesláno

No jasne led s odporem a stejnym odberem je proste COOL dejme si to vsude! Jen me nekdo reknete k cemu je to vlastne dobre? Obzvlast v blinkrech? Nehlede na to ze uz se me stalo ze policajt chtel nekolikrat po sobe rozsvitit a zhasnout svetla

Odesláno
No jasne led s odporem a stejnym odberem je proste COOL dejme si to vsude! Jen me nekdo reknete k cemu je to vlastne dobre? Obzvlast v blinkrech? Nehlede na to ze uz se me stalo ze policajt chtel nekolikrat po sobe rozsvitit a zhasnout svetla

No dobrý to je ktomu aby jsi koupil drahou žárvku k prdu a měl dobrej pocit z placení pokut:potlesk:D

Odesláno

LED mají řádově vyšší životnost než vláknové žárovky, to je tak jediná výhoda.

Odesláno

LED do blinkrov asi nie, pokial to nie je riadene impulzom elektroniky, tak ako na napr. Pasatoch, MB, a Audi.

Ja som si kupil cez net dake LED ziarovky, som chcel dat do svetiel ale sa nevosli cez otvor, tak len tak skusmo som ich dal do Astri na zadne smerovky, predsa su cire, lepsie by to vyzeralo. Ale pri zapnuti smerovky stihli za 1 sek bliknut 3 x.

na vystrazne nebol problem.

Tak som ich vratil a vymenil za iny tovar.

Mam ledky v obrysovkach a krasne bielo svietia. Standartne ziarovky by som uz menil asi 3 x.

Co sa tyka Policajtov, v zakone je, ze obrysovka moze byt biela alebo zlta.

Smerove svetlo zlte, resp oranzove.

Zacinam menit v interieri , mam pod klimou, a pod radiom. chcem este palubku, ale neviem kedy sa na to pustim.

PS: este sa daju kupit take led, pre VW co rusia hlasku poruchy pre CAN bus.tak skusit to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...