Propolis Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Viete kde kupit relé na 406 coupe a kde je umiestnene ? Potrebujem relé co nesposobuje rychle preblikavanie vhodne pre led smerovky. Citovat
Ferry Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 nic takoveho neni, LEDky v tech svetlech stejne nemaj co delat, tak si muzes usetrit starosti a nech tam zarovky Citovat
Stejsn Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Zřejmě máš na mysli něco takového? http://retroraj.cz/shop/?zbozi=560 Citovat
Martens Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Když Ferry mluvil o těch LEDkách. Všade píšou jak výměna žárovek za LEDky snižuje spotřebu atd. Přiznám se, že mi to přijde spíš jako sci-fi. Jasně LED má sice menší spotřebu proudu ale nezblbne to třeba elektroniku v ŘJ apod.? Totiž. Když jsem kdysi u 607mi vyměnil blbý parkovačky za LEDky tak se mi zbláznil palubák a hlásilo to nejen, že je mám poškozený (jasně - nízkej odběr a PC si myslel, že jsou prasklý) ale taky nějaký ELECTRONIC ERROR apod. Já jen jestli to neni trocha kontraproduktivní. Sice možná ušetřim 0.5l/100km ale mít pak z palubky noční New York:myslim Citovat
ChouLu Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Od toho jsou většinou u těch lepších žárovek odpory, které se tváří, jako by tam byla žárovka Citovat
Vítek1 Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 No jasne led s odporem a stejnym odberem je proste COOL dejme si to vsude! Jen me nekdo reknete k cemu je to vlastne dobre? Obzvlast v blinkrech? Nehlede na to ze uz se me stalo ze policajt chtel nekolikrat po sobe rozsvitit a zhasnout svetla Citovat
Martens Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 No jasne led s odporem a stejnym odberem je proste COOL dejme si to vsude! Jen me nekdo reknete k cemu je to vlastne dobre? Obzvlast v blinkrech? Nehlede na to ze uz se me stalo ze policajt chtel nekolikrat po sobe rozsvitit a zhasnout svetla No dobrý to je ktomu aby jsi koupil drahou žárvku k prdu a měl dobrej pocit z placení pokut:potlesk:D Citovat
Čeněk Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Je možné použít tento přerušovač, je určený pro led žárovky a proto není nutno dávat žádný odpor k led žárovce jako k normálnímu přerušovači. Nabízí to více firem, tady je např. http://aukro.cz/prerusovac-led-blinkru-i3151916336.html Citovat
Stejsn Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 No jasne led s odporem a stejnym odberem je proste COOL dejme si to vsude! Jen me nekdo reknete k cemu je to vlastne dobre? Obzvlast v blinkrech? Nehlede na to ze uz se me stalo ze policajt chtel nekolikrat po sobe rozsvitit a zhasnout svetla LED mají řádově vyšší životnost než vláknové žárovky, to je tak jediná výhoda. Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 LED do blinkrov asi nie, pokial to nie je riadene impulzom elektroniky, tak ako na napr. Pasatoch, MB, a Audi. Ja som si kupil cez net dake LED ziarovky, som chcel dat do svetiel ale sa nevosli cez otvor, tak len tak skusmo som ich dal do Astri na zadne smerovky, predsa su cire, lepsie by to vyzeralo. Ale pri zapnuti smerovky stihli za 1 sek bliknut 3 x. na vystrazne nebol problem. Tak som ich vratil a vymenil za iny tovar. Mam ledky v obrysovkach a krasne bielo svietia. Standartne ziarovky by som uz menil asi 3 x. Co sa tyka Policajtov, v zakone je, ze obrysovka moze byt biela alebo zlta. Smerove svetlo zlte, resp oranzove. Zacinam menit v interieri , mam pod klimou, a pod radiom. chcem este palubku, ale neviem kedy sa na to pustim. PS: este sa daju kupit take led, pre VW co rusia hlasku poruchy pre CAN bus.tak skusit to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.