Pe.Tr Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Co říkáte na její chystanou zakonzervaci? Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 http://ekonomika.idnes.cz/zastaveni-stavby-tunelu-blanka-d3a-/eko-doprava.aspx?c=A130326_1909470_praha-zpravy_sfo Citovat
Medvěd Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Já na to snad jen, že doufám, že se nic konzervovat nebude. S křiklounským spolkem z Holešoviček už si úředníci snad poradili, tak doufám, že rozum zvítězí a Blankou za dva roky pojedeme. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Je to kurva hnus tyhle veřejné zakázky, kdy stavitel vyhraje výb. řízení za 20 miliard pak chce dalších 10 na dostavbu...,ať to klidně zastaví, jsem pro:roker, nepíšu to proto, že mi to může být u prdele,když jsem z Ostravy, ale tento hnus je v celém státě, jen vypíchnu Ostravské laguny, ten samý případ co tunel Blanka...,doplácíme na to všichni, to si uvědomte, je už načase se poučit ve světě a sepisovat takové smlouvy, kde si podniky nebudou dělat ze státu tak velkou dojnou krávu, jako je to u nás, nejsem blbej a vím, že se krade vvšude ve světě, ale tady se z toho stal už normální stav, který snad ani nikomu nevadí. Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 mě hlavně vysvětlete ikdyž se to zakonzervuje co proboha je za měsični udržbou za 100mega???:o:o to už si opravdu znas dělaj dobry den. Citovat
Dave_k Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Stačí se podívat co stálo Brno pozastavení Dobrovského tunelů na 1/2 roku pod zámynkou nějakejch protestů. Jsou to peníze za nic. To je prostě špinavej bussines. A jak bylo psáno, takovejch zlodějin tady je nespočet. Pak si rádoby manažeři těchto společností za naše peníze staví paláce, provozujou jachty v tichomoří a vozí prdele v autech za xmega. A bohužel se najdou tací kteří jim to závidí nebo je za to dokonce obdivují jak s tím vydrbali. Z toho mi je :blicismajlik:blicismajlik Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Žádná konzervace nebude, jen nějaký další kamarád potřeboval kšeftík, tak se mu dala udělat \"analýza\". Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 to je možný bo to stalo tez snad deset mega Citovat
odee Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Deset mega, ale za co? Za to, že dal někdo sektetářce vyčíslit nějakejch pár smyšlenejch čísel, aby se jakože vidělo kolik by to stálo. Firma vyinkasovala s mega a pár z toho dostal človíček, co to zažídil u zadavatele..jako vždy. Jdu velebnosti! Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Klid Blanka se konzervovat nebude a ani nikdy nebyl takový záměr. Nevěřte všemu o čem se píše ... á teď koukám, že už to napsal oddie Pokud Vás něco zajímá ptejte se konkrétně [upravil dne 3/4/13 13:02 od koblih69] Citovat
Honza z Nera Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 . . . tak já bych se docela konkrétně zeptal, zda-li bude celé spojení ( tunel + výjezdy atd. ) fungovat jako celek nebo se to bude otevírat postupně ( jak jsem se někde dočetl ) - dnes je již pár dní otevřena Patočkova a je to zase o chlup lepší. Nicméně pokud to nebude fungovat najednou, nedokážu si představit dopravu kolem hradu, Dejvic, Střešovic a třeba i Petřin. Ono už teď to stojí za velký kulový. Dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.