Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já na to snad jen, že doufám, že se nic konzervovat nebude. S křiklounským spolkem z Holešoviček už si úředníci snad poradili, tak doufám, že rozum zvítězí a Blankou za dva roky pojedeme.

Odesláno

Je to kurva hnus tyhle veřejné zakázky, kdy stavitel vyhraje výb. řízení za 20 miliard pak chce dalších 10 na dostavbu...,ať to klidně zastaví, jsem pro:roker, nepíšu to proto, že mi to může být u prdele,když jsem z Ostravy, ale tento hnus je v celém státě, jen vypíchnu Ostravské laguny, ten samý případ co tunel Blanka...,doplácíme na to všichni, to si uvědomte, je už načase se poučit ve světě a sepisovat takové smlouvy, kde si podniky nebudou dělat ze státu tak velkou dojnou krávu, jako je to u nás, nejsem blbej a vím, že se krade vvšude ve světě, ale tady se z toho stal už normální stav, který snad ani nikomu nevadí.

Odesláno

Stačí se podívat co stálo Brno pozastavení Dobrovského tunelů na 1/2 roku pod zámynkou nějakejch protestů.

Jsou to peníze za nic.

To je prostě špinavej bussines.

A jak bylo psáno, takovejch zlodějin tady je nespočet.

Pak si rádoby manažeři těchto společností za naše peníze staví paláce, provozujou jachty v tichomoří a vozí prdele v autech za xmega. A bohužel se najdou tací kteří jim to závidí nebo je za to dokonce obdivují jak s tím vydrbali. Z toho mi je :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Odesláno

Deset mega, ale za co? Za to, že dal někdo sektetářce vyčíslit nějakejch pár smyšlenejch čísel, aby se jakože vidělo kolik by to stálo. Firma vyinkasovala s mega a pár z toho dostal človíček, co to zažídil u zadavatele..jako vždy. Jdu :blicismajlik velebnosti!

Odesláno

Klid Blanka se konzervovat nebude a ani nikdy nebyl takový záměr. Nevěřte všemu o čem se píše ;)

... á teď koukám, že už to napsal oddie :D

Pokud Vás něco zajímá ptejte se konkrétně :papa

[upravil dne 3/4/13 13:02 od koblih69]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

. . . tak já bych se docela konkrétně zeptal, zda-li bude celé spojení ( tunel + výjezdy atd. ) fungovat jako celek nebo se to bude otevírat postupně ( jak jsem se někde dočetl ) - dnes je již pár dní otevřena Patočkova a je to zase o chlup lepší. Nicméně pokud to nebude fungovat najednou, nedokážu si představit dopravu kolem hradu, Dejvic, Střešovic a třeba i Petřin. Ono už teď to stojí za velký kulový. Dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...