Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, vybírám dárek pro přítelkyni k 20. narozeninám a nějak mi dochází fantazie. Napadl mě nějaký levnější tablet, třeba okolo 2500,-, ale jde o výdrž baterie. Jak dlouho vydrží tablet v provozu v této cenové kategorii? Ale zase už od rodičů dostane nový notebook, tak aby nebylo těch elektronických dárků moc. Další věc mě napadá výlet do zoo ve dvoře králové(s nocí v hotelu), jelikož máme zoo rádi, ale já dostal k 20. narozkám výlet do zoo praha, tak aby to nevypadalo jako, že nemám fantazii.. Co vy na to? Jaké dárky jste koupili vy? Nebo nějaké nápady? Díky :)

Odesláno

Výdrž baterie se nedá generalizovat - můj třeba vydrží cca 7-8 hodin čtení E-book se zapnutou Wifi a občasným netem.

Asi bych jí netrápil těmihle typy dárků, kup jí něco holčičího...

Odesláno

No řetízků, prstýnků už má od mě plno, takže to bych nehrotil vůbec. Nad tím pobytem jsem taky uvažoval. Jinak tabletem bych jí netrápil, ona pořád mluví o tom, že by se jí 7\" líbil jen tak do kabelky a když je nuda na přednáškách, tak aby nemusela tahat notebook...jen aby jí to tam vydrželo, když bude těch 4-6 hodin na netu třeba...

Jinak ona není moc na zlato stříbro a drahé kamení..už jsem se několikrát spálil, když jsem jí koupil stříbro a ona ho měla na sobě párkrát...pro ni je lepší koupit igelitku bižuterie, než jeden drahý řetízek s přívěskem :D

[upravil dne 27/3/13 22:04 od FiFa_cze]

Odesláno

Co třeba wellnes pobyt pro dva na víkend? Společná masáž, výřivka, večeře, noc a podobně?

Nebo jen pro ni, pokud je samostatná:)

[upravil dne 27/3/13 22:06 od Šalda]

Guest servisman
Odesláno

tak ti řeknu před hodně lety mojí stačila pěkná kytička a dobrá večeře v lepší restauraci.Ale dnes je uplně jiná doba ,lepší je se s ní poradit,at nekoupíš hloupost .

Odesláno

No je to náročné, přemýšlej co by ji potěšilo, ne co by mohla mít.

Když ji koulíš techniku, tak ji ji dáš, pak to rozbali, pak budeš studovat návod, pak ji to budeš vysvětlovat a máte zlažený den.

Zkus to pojmout po \"žensku\" kytice 20ti růží, večeře v příjemné restauraci, procházka po parku, návštěva divadla.

Nebo podle nátury, pozvat ji na procházku lesem, tam přichystej táborák, kytici, buřty, flašku vína

neupínej se na \"něco\" dám ji velký materiální dáre za který mi určitě bude patřičně vděčná a třeba nečer něco bude. Zkus se oprostit o očekávání reakce a zadostiučinění.

to jsou takové obecné pindy.

Další zpestření, posílej ji přání SMS - v každé SMS jedno slovo - bude napjatá celý den jaké to přání bude celé.

Určitě ji znáš, tak ji něco nachystej a \"moc\" to neřeš, představ si že ji dárku budeš vymýšlet 40let (když si ji vezmeš :-))

Odesláno

Ano u nás to tak dříve taky bylo. Stačila večeře, květina a já jsem jí koupil nějaký prstýnek, nebo řetízek, protože má teta zlatnictví, tak to mám za nákupní ceny. Jenomže když mi k dvacátinám dala výlet do prahy, tak se jí nemohu revanžovat večeří a květinou, to by bylo blbé. Zatím to vidím na apartmán v hotelu safari ve dvoře králové, ale nějaký wellnes by taky nebyl špatný...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...