Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ono se to ale jako virus nechová, to je jen malej programek kterej se spustí po startu počítače, přes správce jde i schodit. Antivir by ho zachytil leda tehdy pokud je zapnutá detekce nechtěných programů a tu mnohdy neplacený antiviry ani nemají. Antimalware to chytí v pohodě protože tam je to běžně zadaný v pravidlech co se má hledat.

Antivir s tímto typem muže mít problem, detekuje to trošku jinak a ten program nijak neškodí, jen se zapne, jako třeba ICQ.

Odesláno

Přesně tak, neplacenénemají tuto detekci, aspoň co já vím. A přes Symantec to neprošlo.

Odesláno

MotoMoto: nedáš si pokoj a nedáš... :D Prostě to přes Symantec prošlo a hotovo. Vzhledem k tomu, že dělám statistiku za celé Krajské ředitelství PČR v Liberci a občas jsem si u jednotlivých případů napsal, jakou ochranou to prošlo, tak i v těch pár případech, v nichž jsem si evidoval antivirus, se ve dvou objevuje průchodnost přes programy od Symantecu a už se nehádej, protože pravdu mám já. :D:aut

Odesláno

No jo u vás, tam toho projde, ale jinde to je jiné.:D

Statistika nuda je.....:papa

[upravil dne 25/3/13 12:31 od MotoMoto]

Odesláno

To neni u nás. To jsou případy, které lidi oznámí na PČR a těch je i tak jen malý zlomek oproti těm, kteří nic neohlásili (většinou ohlašují ti, co mají legální a placený soft, ostatní se bojí něco říct :D ).

Odesláno

Bostich: oni jsou už o dost dál. Ty poslení verze jsou už skoro dokonalé. Když si na to vzpomenu,tak sem dám časem foto všech verzí, které mám zachycené. :)

Odesláno

Tak zde jsou všechny mně dosud známé verze. Je možné, že jich existuje ještě víc a některé se ke mně jen nedostaly.

1. verze - \"České Republik Police\" + pokuta 2.000,- Kč

1verze.png

2. verze - \"Ústav počítačové trestné činnosti\" + pokuta 2.000,- Kč

2verze.png

3. verze - \"Ústav počítačové trestné činnosti\" + pokuta 3.000,- Kč

3verze.jpg

4. verze - \"Útvar speciálních činností SKPV\" + pokuta 2.000,- Kč

4verze.jpg

5. verze - zpět k \"Ústav počítačové trestné činnosti\" + pokuta 3.000,- Kč a aby toho nebylo ještě málo, tak už i vyhrožují ztrátou všech dat, pokud si nákazu bude sami odstraňovat. :D

5verze.jpg

To je zatím vše, ale však oni ti kluci jedni ušatí přijdou jistě s dalšími variantami a nápady. :D

Odesláno

Stifler: jj, tu první si pamatuju :D \"článek - 104 Podpora terorismu. Trest odnětí svobody do 25 let bez práva na odvolání(Návštěva webových stránek teroristických organizací)\" :D jaj, pak už je jenom šátek přes oči a provaz

Odesláno

No docela jsem se s tím navztekal. Byly tam XP home, a strááášně zašvihaný. Trvalo to 1hod, než to MB celý projel :roll

Ale už je to CLEAR :D

Odesláno

jjjirkaaa: Dva rezidentní antiviry (on-line ochrana) je kontraproduktivní. Nech běžet jen jeden z nich ;) Ten MB si nech jen pro čištění PC a NOD si nech zapnutý ;)

MotoMoto: Pokud to bylo na mne, tak ano - Cola ze známosti :D

Odesláno

jj, to bylo na tebe. Já jen že lidé moc nejsou naučení platit za tyhle služby.

Odesláno

Však mě za to nikdo taky neplatí, buď to dělám ve volném čase z vlastního zájmu a tedy zdarma nebo v pracovní době a to za to mám zaplaceno jinak. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...