Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

VOLBY 2013-volby do Vedení Peugeot klubu 2013-2015

Recommended Posts

Odesláno

Dle stanov ani Přema nemůže kandidovat: \"Délka členství není narušena administrativním přerušením členství z důvodu pozdní platby, pokud prodlení nepřesáhne 1 měsíc.\" Jedině, že by žádal jako ChouLu. Tudíž by neměl být ani platný jeho hlas v ChouLuově vlákně :myslim

[upravil dne 29/4/13 20:20 od MilanF1]

Odesláno

A kdo tady kandiduje? Se podívej v jakém odstavci se to píše..... já jen hlasoval... ale když Ti to udělá dobře

tak si ten hlas nech....:bojim:bojim:bojim:bojim

\"Přema zaplatil.....rychle do stanov jestli může hlasovat\" bože.....:bojim

[upravil dne 29-4-13 20:33 od Přema]

Odesláno

Hned se nečerti. Hlavně jsem chtěl uvést, že nynější platba členství tě neopravňuje jen tak podat kandidátku. Při čtení stanov mi vyplynulo, že ani tvůj hlas u ChouLua by asi neměl platit, ale o tom nejsem na beton přesvědčen, proto ten smajlík. Nemyslím to vůbec špatně. Jsem přesvědčen, že ChouLu dostane podporu od 5% řádných členů, i kdyby to bylo bez tvého hlasu. :papa

Odesláno

Kandidatura ve volbách do vedení sdružení Kandidátku má právo podat řádný člen, který je řádným členem minimálně rok před konáním voleb. Tuto podmínku lze nahradit kandidátkou podepsanou minimálně 5% řádných členů sdružení, kteří podmínku délky členství splňují ke dni uzávěrky kandidátek. Podpisy na kandidátce lze nahradit vyjádřením podporujících členů na příslušném místě webových stránek sdružení do doby termínu podání kandidátky. Délka členství není narušena administrativním přerušením členství z důvodu pozdní platby, pokud prodlení nepřesáhne 1 měsíc.

Kandidátka musí obsahovat občanské jméno a příjmení, datum narození, trvalé bydliště v ČR, povolání, nick a délku členství kandidáta, jinak je považována za neplatnou. Datum narození a trvalé bydliště nebude uvedeno při zveřejňování kandidátek.

Pokud není určeno jinak, kandidátku je nutno podat nejpozději v den uzávěrky podávání kandidátek, 14 dní před zahájením volebního týdne. Kandidátka se zasílá elektronickou poštou na email předsedy sdružení. O přijetí kandidátky bude kandidát vyrozuměn zpětným emailem nejpozději do 24 hodin po přijetí emailové zprávy předsedou sdružení

Přemo, obavam se že má pravdu, ale stejně těch hlasů bude má´ít o mnoho víc než potřebuje

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak posledních 6dní do konce světa... :D

šest dní do konce uzávěrky pro zaslání kandidátky do voleb .

oslovil jsem 11 lidí, o kterých jsem si myslel, že by měli chut se vedení ujmout. Víc bohužel nedokážu.

bohužel zatím není počet ani dostačující na pokrytí minima pro pokračovaní klubu...

Odesláno

Stanovy VII., 2: \"Je-li přijato alespoň sedm kandidátek, volí se vedení sedmičlenné, z čehož čtyři kandidáti zaujmou místo ve výkonném výboru, tři v revizní komisi. V případě přijetí nižšího počtu kandidátek se volí vedení čtyřčlenné, z čehož tři kandidáti zaujmou místo ve výkonném výboru a jeden v revizní komisi.\"

Jsou tedy potřeba 4 lidi.

Odesláno

servisman a další: Opusťte pesimistickou náladu, která se nese celým tímto vláknem. Klub funguje dobře, jenom nejsou lidé, kteří v tom chtějí pokračovat.

Zbývá ještě 6 dní, kandidátky mohou dorazit. Pe.Tr oslovil řadu lidí, ti nejspíše váhají a třeba tu kandidátku podají. Já v to pevně doufám.

Odesláno
neni dovod aby klub padol...

padnut z dovodu nedostatocnosti kandidatiek nemoze, takze klidek... ;)

Někdy bych si přál mít Tvůj optimismus - nebo víš něco co jiní neví? Přál bych Ti být v podobné kůži jako kterýkoli předseda tohoto sdružení před kterýmikoli volbami - vždycky bylo nutné obcházet lidi a prosit a slibovat a ..... A PAK DOUFAT, ŽE Z TĚCH \"UKECANÝCH\" KANDIDUJÍCÍCH NĚKDO NECUKNE, aby ve finále hlasující měli opravdu možnost někoho volit, tzn. že se sešlo více kandidátek než počet členů vedení.

Optimismus - to je jen nedostatek informací (definice nevímjakstará a nevímodkoho, ale sakra pravdivá).

Odesláno

ach jaj... napriek tomu ze si uz klubu bacoval, by si mohol vediet ze to co som povedal nema s optimizmom nic spolocne, ale je to tak...

proste klub bez vedenia padnut nemoze. je majetkom clenov, museli by o zaniku odhlasovat...

takze neviem co stale domna vrtas...

[upravil dne 13/5/13 21:30 od Marcel00]

Odesláno

proste klub bez vedenia padnut nemoze. je majetkom clenov, museli by o zaniku odhlasovat...

takze neviem co stale domna vrtas...

[upravil dne 13/5/13 21:30 od Marcel00]

A četl jsi tu část stanov, kde se píše o zániku klubu?

[upravil dne 13.5.13 21:35 od MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...