Radek Hurvajz Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Tak menší rozlišení mnoho monitorů a skoro i telefonů nepoužívá, a pokud ano tak se s tím musiš a) bud smířit nebo b) upgradovat na novější zobrazovač Citovat
Marcel00 Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 elton... teraz je to v poriadku... ja vidim dobre... Citovat
kaper Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 jsou jen dve věci které jsme před sebou tlačili, jednu jsme vyřešili druhou šeším já a je před předáním právním osobám. o ničem dalším co by klub nějak narušovalo či něco podobně nevím. Nemyslel som to tak že tvoje vedenie niečo pred sebou tlačilo ale myslel som to tak že pokiaľ sa veci neriešia tak to vedenie je príjemné a ľudia sú spokojný. Až keď začne vedenie niečo riešiť prídu rozdielne názory rozdielne podania vecí či slovne alebo písomne tak vtedy sa ukáže aká je morálna sila vedenia. Ale myslím že do budúcna by sa mali riadny členovia viac informovať o veciach ktoré sa plánujú, ktoré sa riešia atd. Každý by mal mať právo nahliadnuť do každej jednej zmluvy,projektu, obstarávania,právnych vecí, atd. ktorá sa uzavrie a je jedno koľko kecov okolo toho bude. Vedenie musí byt voči takýmto kecom imúnne, ale názor členov by malo brat s vážnosťou. Niektorý ako tu už niekto spomenul sú ozaj študovaný ľudia a možno vedia k daným tematikám s chladnou hlavou a s iného pohľadu povedať dosť veľa. Preto by aj v novom webe mohla byť rubrika s takouto témou kde by sa všetko zverejňovalo ??? (aj keď to ja asi do iného vlákna) Je my ľúto že si sa takto rozhodol, a som rád že si to vysvetlil a dobre chápem tvoje rozhodnutie spraviť niečo pre seba a pre rodinu.(aj keď nikdy nehovor nikdy) K poďakovaniu sa ešte dostaneme.:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2013 Autor Odesláno 24. březen 2013 od toho rozhodovani je právě vámi zvolene vedeni , kdyby se torozhodovalo cokoliv nekde ve vlakne tak se nikdy nanicem nedomluvis, tisíc lidi tisíc chuti nebo jeden Lubk0 a Scratch , sorry kuci napadli jste mne první. A ničeho nedosahnes . tohle proste muj názor se který se bohužel mnoho lidi neztotoznuje ale tak to vidim ja , a tak stim i nakladam . nove vedeni s tim muze nakládat stejne nebo uplne jinak . Citovat
kaper Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 od toho rozhodovani je právě vámi zvolene vedeni , kdyby se torozhodovalo cokoliv nekde ve vlakne tak se nikdy nanicem nedomluvis, tisíc lidi tisíc chuti nebo jeden Lubk0 a Scratch , sorry kuci napadli jste mne první. A ničeho nedosahnes . tohle proste muj názor se který se bohužel mnoho lidi neztotoznuje ale tak to vidim ja , a tak stim i nakladam . nove vedeni s tim muze nakládat stejne nebo uplne jinak . Ale ved áno na rozhodnutie je tu vedenie, ale ide o informovanosť členov. A ako vedenie si musíš vybrať s tých kecov ktoré sú pravdivé, k veci, a z iného pohľadu ako má vedenie, a ktoré sú len keci aby niečo rozpútali alebo dokonca zmarili. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2013 Autor Odesláno 24. březen 2013 to se vybrat neda, každy ma svoji pravdu, tak či tak vždy někoho nasereš Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2013 Autor Odesláno 24. březen 2013 at se vratim k tematu , pišete tu o mych kontaktech , nemam problém je predat novemu vedeni ci jakkoli v budoucnu s necim pomoct ad kontakty. Citovat
Medvěd Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Kaper - v poslední době je tu \"hádavých\" témat až hrůza a otevřeš-li předem nějaké téma, o kterém má vedení rozhodnout, věř, že z toho prostě další hádavé téma bude. Vždycky budou u PC lidi, kteří to třeba myslí dobře, ale neznaje dalších souvislostí se budou hádat a bazírovat na kravinách až do doby, kdy se daný problém bude stejně muset prosadit silou vedení (nebo od něj odstoupit). Jsem pro, aby vedení pokud možno co nejvíc věcí řešilo samo (do nějakého finančního limitu) a průběžně nás seznamovalo s tím, co je nového a jak toho bylo dosaženo - hádat se jak hokyně na rynku nic dobrého nepřináší. Citovat
Mysak_Bob Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Premira demokracie škodí. Pokud se ma něčeho dosáhnout, tak je potreba diktatura demokraticky zvoleného vedeni. Citovat
MilanF1 Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Já bych hledal takovou hranici informovanosti, která uspokojí obě strany - vedení i členy. Vedení musí rozhodnout, to je jasné. Poté průběžně informovat o stavu věci. Nejsem moc příznivcem toho, že se něco uvaří pod pokličkou a pak se jen servíruje hotová věc. Naopak také nechci, aby do hrnce kdokoliv (členové) mohl hodit cokoliv. Kuchař (vedení) to má uvařit, ale strávník (členové) má vědět, co bude jíst. Teď při večeru mě napadl tedy zajímavý příměr k jídlu, snad z toho pochopíte, jak jsem to myslel. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2013 Autor Odesláno 24. březen 2013 když už si dal přimer jídlo. nesmíš zapomenout že někdo to má rád slanější , někdo více kořeněné a někdo vůbec. o tom to právě je. proto mame vladu , a my jsme jen ovce, par scratchu , stifleru apod demonstruje ale je to prd platne v obou připadech pomuže jen defenestrace Citovat
Moby89 Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Pe.tr: uvědom si že jsme klub automobilový tím se ti na jednu stranu defenestrace dost stěžuje(kvůli velikosti okna) ale na druhou stranu zefektivňuje(s rostoucí rychlostí auta):D:D Citovat
MilanF1 Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Pe.Tr: Ano, každému to nebude chutnat, to máš pravdu. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Vždycky se přece dá změnit lokál když mi nechutná. Já bych ale zůstal tady, jsou tu čisté záchody, to mám rád. :-D Citovat
pastorek Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Keď už to prirovnávate k jedlu tak sa dá informácia podať viacerými spôsobmi: - v utorok bude obed - v utorok bude guláš - v utorok bude maďarský guláš s houskovým knedlíkem - v utorok bude maďarský guláš s houskovým knedlíkem, porce 45 Kč Pritom ešte stále nemusíš riešiť či to chce niekto viac slané alebo pikantné. Niekto tu napísal že veľa demokracie škodí a je potrebná diktatura. Nie je to úplne tak. Vedenie má rozhodovať ale zároveň brať do úvahy \"vox populi\". Ak s niektorým názorom nasúhlasí jeden člen, nič sa nedeje, no ak nesúhlasí 20 členov tak už je namieste sa zamyslieť. Členovia musia mať možnosť ovplyvňovať chod klubu, stále platí že čím viac hláv tým viac rozumu. Citovat
Cinicman Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Premira demokracie škodí. Pokud se ma něčeho dosáhnout, tak je potreba diktatura demokraticky zvoleného vedeni. Takéto komunistické názory tu čítam v poslednom čase čoraz častejšie. 40 rokov sme sa v tých sračkách spoločne topili a sorry ale takéto názory sú na pastorek -> Citovat
Jirkap Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Jooo pánové jen si to někdo zkuste. Ono to není taková sranda jak to vypadá. Snad se někdo najde, kdo nepřivede klub do záhuby Citovat
Marcel00 Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Jooo pánové jen si to někdo zkuste. Ono to není taková sranda jak to vypadá. Snad se někdo najde, kdo nepřivede klub do záhuby skutocne nazor k veci a k teme... si teda pomohol a vidim ze si optimista... troska nadeje a podpory vahajucim by neuskodilo... nemyslis? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Souhlasím s Pe.Trem a to nejken v tom názoru na přemíru demokracie, ale i v tom, že mentalita čechů a slováků je dost rozdílná. Doufám, že na příštím slovenském srazu nebudu ukamenován. Je to můj názor, prostě nemůže na všechno být referendum a nemůže se vyhovět všem. 20 lidí ze 450 opravdu není mnoho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.