Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kolik za Kaktuse  

1. 1. Kolik za Kaktuse

• 25000 -30000,-
      12
    • 30001 - 35000,-
      7
    • 35001 - 40000,-
      2
    • 40001 - 45000,-
      0

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

ber to tak nafta je vždy sázka do loterie jak se zde na foru psalo,pokud kupuješ starý auto tak raději benzin.

Odesláno

U TD v čem? S motorem nebyl jediný problém (vlastně jeden, a to byl vyklepaný tlumič vibrací, který vyklepal servo) Jsou dělány rozvody, měněny žhavičky, a motor dost šetřím...

Odesláno

gronholmm: Já nevím, za kolik jsi ho koupil, zda to bylo třeba výhodněji, než byly ceny podobných aut. Plácnul jsem 10 000 Kč, možná to bude mezi 5-10k Kč. Nicméně si myslím, že sám vzhledem ke své profesi bys to měl umět spočítat. :myslim

Odesláno

Cena těžko říct, zázraky nečekej, zase Medvědův brácha teď horko těžko koupil horší za 22, tohle je navíc kombík, což je ceněno více... Každopádně kdybys to chtěl dát pryč za 20, asi bych to i vykoupil :)

Odesláno

Myslím, že Martin by měnil s čistého fandovství a taky z trochu té \"exkluzivity\" kterou RG nabízí. Moc jich nejezdí. A jestli to bylo bořené na zadek? Které jeté auto v dnešní inzerci nemá nějakou vadu... Martine, já tě chápu :D

Odesláno

Přiznám se na rovinu. Chtěl bych silnější motor. Líbí se mi že je to už FL. Dost mi chybí palubák, a samozřejmě se mi líbí i ta výbava co v tom RG je. Ale hlavní je ten výkon. Kdo se mnou někdy mluvil tak ví že už víckrát se mi honila hlavou výměna za silnější auto :(

Odesláno

gronhollm : kdyz se podivam tak si na to koupil novy sady gum na leto i na zimu, sou udelany cepy,tycky, zhavky, olej. mas peknej lak na pulce auta. jediny co je tam potreba je asi ten vejfuk ne? jinak si myslim ze to auto zase udela desitky tisic kilaku v pohode.motor taky v pohode, olej nezral,spotreba slusna, olejnicka to neni na to ze to je 14let stary auto. za 25 bych si nej radsi udelal taborak ;) myslim ze nekdo kdo shani auto se kterym bude moct slusne a relativne levne jezdit (na to ze to je vetsi auto a ne 106) by moh kolem 45 bejt rad. kdyz vidim co se prodava v bazarech za 40 a vycvaknes do toho dalsich minimalne 10.

Odesláno

Jako jo, já to taky chápu, sám bych chtěl něco exkluzivnějšího jen nejsem v situaci, kdy si to můžu dovolit :D ale osobně mám spíš strach, aby těch 14 kW navíc ve výsledku nevyšlo příliš draho :D to už bych spíš našetřil nějakou korunu navíc a koupil něco novějšího a ještě silnějšího :D

Odesláno

Škoda, že ses neozval před týdnem/dvěma, těch 25 tKč bychom Ti asi dali.

I když pro bráchu právě kombajn je mínus - chtěl sedana, má sedana

Odesláno
Cena těžko říct, zázraky nečekej, zase Medvědův brácha teď horko těžko koupil horší za 22, tohle je navíc kombík, což je ceněno více... Každopádně kdybys to chtěl dát pryč za 20, asi bych to i vykoupil :)

oddie - jen když to vemu trochu názorně - koupil za 22 ročník 97, sedana, protékali 2 vstřiky, měl by udělat rozvody, brzdy, olej, možná tyčky apod.

Vím že některé věci se při prodeji vůbec neřeší, ale v tomhle příkladu vídím dost velkej rozdíl, a ten dle mého určitě nedělá třeba 5000,- Ale očividně nemá smysl to auto udržovat protože to evidentně nikdo neocení :nevim

Odesláno

Gron ....

1) olej byl měněn v lednu podle štítku, od té doby na něm najeto 3000 km, takže ještě 7000 km vydrží.

2) Rozvody opět podle štítku měněny před 30 000 km a protože takhle stará auta už se nepřetáčí, je docela dobrý předpoklad, že ještě nějakých 30 000 km vydrží.

3) brzdy nikam netáhly, dtto i řízení a až se čepy nebo destičky ozvou, bude se to řešit (samo, že předpokládám, že se může zjistit s destičkami i nutnost výměny kotoučů - ale to bude až za čas).

Starat o auto by se majitel opravdu měl, ale je pak těžké najít kupce, který to náležitě ocení.

[upravil dne 18/3/2013 18:30 od Medvěd]

Odesláno

Medvěd - bral jsem to jako příklad - a co se týče pokud bych prodával pouze tady - co je důvěryhodnější - to že je štítek nebo že ti já jako klubák, řeknu olej měněn před cca 500km a brzdy jsou dávaný pře půl rokem nový a to ATE? :)

Odesláno

Ocení neocení. Auto udržuješ především pro sebe, ne pro prodej. Něco lidé ocení, ale ne součtem ceny dílů a práce, v tomhle máš prostě smůlu. Mé bývalé auto šlo taky relativně draho, ale pořád zdaleka ne za cenu investovaných dílů, natož (mojí) práce.

Odesláno

Vim ze posilhavas po necem silnejsim a ten RG od HUGOBOSS je moc peknej :)

Bohuzel jak tady vidis nekteri by Ti za to nedali ani tech 25 a to jsi na Peugeot Clubu. Buhvijak by to vypadalo dat to na Aukro (uff..) nebo na Bazos. A ted babo rad :myslim

Odesláno

Babo raď, no, to je jednoduché. Rychlý prodej = levně, prodat za víc znamená většinou si počkat. Takže by to znamenalo nejdřív koupit to jiné a pak prodávat tohle...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...