Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

Den bude fakt nádherný. A kdyby bylo tak o 25 - 30° víc, bylo by to úplně super..  U nás úplně jasno, po ránu -13°C, teď už svítí sluníčko a -10°C. Během týdne by se to už mělo pomalu zlomit.  🙂

Jo a v garáži  +15 🙃  

Odesláno

@Milan+ Ono to tak vypadá, ale kvůli požárním odstupům muse být naprojektovaná kolaudovaná jako samostatně stojící :D Dveře, které mám z garáže domů neexistují :) A ani nejsou interiérové, aby těsnily a nešla z garáže do domu zima a smrad z výfuků. Ono je teda víc věcí jinak oproti projektu.

Přízemí - půdorys.jpg

@vagi Ono to není tak vidět, ale na první je opar, kerý rychle rozplynul a je přenádherný slunečný den. Momentálně -10,7°C ;) Po obědě vyrazím s neteří promořovat populaci :D

Odesláno
před 40 minutami, vagi napsal:

Pro neznalé. O co na těch dvou fotečkách jde? :)  :myslim

Poznej (X) rozdílů.... :D  Jeden je vlevo dole.... :roker

Návštěvník
Odesláno

Já si teda všiml toho oparu a více nahřáté střechy...a samo foceno ne úplně ze stejného místa  :D

Odesláno (upraveno)

Tak procházka parádní, příjemné počasí. Na 2. a 3. fotce pohled na Loštice s pohořím Hrubého Jeseníku, 4. splav řeky Třebůvky, 5. Sloup se sousoším Nejsvětější Trojice v Lošticích na náměstí a video jaký umí zima vytvořit křišťálový lustr. :super :papa

Se mi nějak nedaří nahrát video. :myslim

IMG_20210214_121225.jpg

IMG_20210214_115557.jpg

IMG_20210214_114658.jpg

IMG_20210214_133945.jpg

IMG_20210214_132117.jpg

Upraveno uživatelem Pepito
Guest Petr 3008
Odesláno

A to já ,myslel jaká je u nás šílená zima..  krásných -17°C.  Tak snad je to dneska naposled a už se to bude lámat 🤨

IMG_20210215_072046.thumb.jpg.e067bf6092716be4b6ed4a342ef75300.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...