*nohafuc* Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 a teď do toho začíná pršet a teplota kolem nuly Citovat
Milan+ Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 Tady od včera prší, tak co napadlo je pryč. Citovat
Péťa Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 Alespoň něco sněhu napadlo. Ten sníh je potřeba, voda ještě víc Jdu vyhazovat Bohužel jiný záběr momentálně nemám, jedině že bych něco vyfotil Citovat
pesastor Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 Ten bilej nesmysl pada a pada! Rano jsem trochu ometl auto, vyjel pro rohliky aa ejhle: Pomahaci a chtanici staveli kazdeho kdo mel i zbytecek snehu na aute. Tak me potesili Trikralovym prispevkem na kulturni povzneseni Policajneho zboru ve vysce 20Eur. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 tady taky furt padá, konečně zima jak má být , myslím to taky kvůli vodě, abych ji měl na jaro ve studni, jinak nemusím mít sníh i ve městě, ale tady se to celkem rychle uklidí a i když nelyžuju, přeju ho ostatním co jsou na horách-- teď tam musí být krásně Péťa ohodnotil 1 Citovat
čakom Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 u nás kóóónečně taky napadl sníh video-1546619520.mp4 radim.1008 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 Při vyhazování jsem nachodil 4079 kroků a 3,2km. Ale teď to mám ideální Čistá zámkovka, pěšinky po zahradě, kam potřebuji, parkoviště pro káru, odházen sníh z krajnic podle mého pozemku, co tam nahrnuli silničáři pluhem,... vendelinek a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 před 1 hodinou, pesastor napsal: Ten bilej nesmysl pada a pada! Rano jsem trochu ometl auto, vyjel pro rohliky aa ejhle: Pomahaci a chtanici staveli kazdeho kdo mel i zbytecek snehu na aute. Tak me potesili Trikralovym prispevkem na kulturni povzneseni Policajneho zboru ve vysce 20Eur. Jedna z věcí, se kterou rozhodně souhlasím. Ty auta s průzorem pro oči a kopcem sněhu na střeše jsou na silnicích strašný a nebezpečný. Omést sníh ze střechy osobáku je práce na 40 sekund. Pepito, vendelinek, brixtr a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Milan+ Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 před 25 minutami, Péťa napsal: Při vyhazování jsem nachodil 4079 kroků a 3,2km. Ale teď to mám ideální Čistá zámkovka, pěšinky po zahradě, kam potřebuji, parkoviště pro káru, odházen sníh z krajnic podle mého pozemku, co tam nahrnuli silničáři pluhem,... Jezucha nadělil fit náramek? Citovat
pesastor Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 (upraveno) @Péťa omest snih z osobaku neni problem. JENZE kazda dvacetileta bloncka musi mit jako odznak sve dulezitosti SUVcko a ono na jehlach pri ceste od Kauflandu ke kadernikovi po ni prece nikdo nemuze chtit takovou ponizujici cinnost jako ometeni snehu! Upraveno 5. leden 2019 uživatelem pesastor Citovat
brixtr Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 @pesastor už si někdy jel za někým, kdo má na střeše sněhovou čepici? když ti to najednou vlétne na přední sklo tak to vážně není moc příjemné! takže v tomhle souhlasím s Péťou Péťa, Milan+, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 před 18 minutami, pesastor napsal: @Péťa omest snih z osobaku neni problem. JENZE kazda dvacetileta bloncka musi mit jako odznak sve dulezitosti SUVcko a ono na jehlach pri ceste od Kauflandu ke kadernikovi po ni prece nikdo nemuze chtit takovou ponizujici cinnost jako ometeni snehu! Co má s tvojí pokutou kdejaká bloncka? vendelinek a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 před 47 minutami, Péťa napsal: Ne, mobil to umí i bez náramků V těch founech je to dost nepřesné. Citovat
pesastor Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 (upraveno) @brixtr vzdyt jsem prece nepsal nic jineho!!! EDIT @Milan+ psal jsem:... Rano jsem trochu ometl auto a tech 20 Ecek jsem dostal za zbytky snehu na prednim/zadnim snarazniku. Opravdu nebezpecna zalezitost!!! Upraveno 5. leden 2019 uživatelem pesastor brixtr ohodnotil 1 Citovat
morepower Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 hmm, já ještě nikdy teda pokutu za sníh na autě nedostal, ani nikoho takovýho neznám. regius ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 loni jsem si ometl okna, světla a vyjel (sníh ze střechy se u Berlinga ometá špatně), po pár kilometrech v centru jsem pustil babku na přechodu tak, že jsem musel brzdu víc přišlápnout--najednou rána do čelního skla, jak se ten led ze střechy zlomil, pak trochu tma a celá ledová plotna ze střechy sjela po kapotě na přechod , babka měla co dělat, aby uskočila...,mno, moc do smíchu mi nebylo, takže mám už delší smeták v kufru... Péťa, radim.1008, vendelinek a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 (upraveno) Já si dal dneska ometání 3/4h, pokrývka za 4 dny snežení. Bylo nad nulou, šlo to krásně dolů a do čista. Ometám vždy celý auto. No a ve městě jsem potkal benga jak dusili chlapa v neometený Felicii. Měla sníh "jen" na střeše. Upraveno 5. leden 2019 uživatelem radim.1008 pesastor, vendelinek a regius ohodnotil 3 Citovat
Davidak79 Odesláno 5. leden 2019 Odesláno 5. leden 2019 zabrzdil jsem na červený , ze střechy to sjelo na okno a prd jsem viděl , padla zelená , troubící auta a já jak vocas běhal kolem auta s holejma rukama házející sníh , páš jsem nervozitou ani smeták nenašel vendelinek a regius ohodnotil 2 Citovat
morepower Odesláno 6. leden 2019 Odesláno 6. leden 2019 no já neřikám, že by se sníh neměl ometat, naopak když má někdo výhled jak z tanku, nebo hromadu na střeše tak je nebezpečnej a měl by to sundat. Ale fakt sem o nikom neslyšel, že by dostal pokutu za sníh. Jinak dneska Mělnicko - teplo a mokro, sníh nula Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.