Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Alespoň něco sněhu napadlo. Ten sníh je potřeba, voda ještě víc 👍 Jdu vyhazovat :)

Bohužel jiný záběr momentálně nemám, jedině že bych něco vyfotil :)

3301390_2019-01-05 10_33_06.jpg

Odesláno

Ten bilej nesmysl pada a pada! Rano jsem trochu ometl auto, vyjel pro rohliky aa ejhle: Pomahaci a chtanici staveli kazdeho kdo mel i zbytecek snehu na aute. Tak me potesili Trikralovym prispevkem na kulturni povzneseni Policajneho zboru ve vysce 20Eur. :grr:grr:grr

Odesláno

tady taky furt padá, konečně zima jak má být  :myslim, myslím to taky kvůli vodě, abych ji měl na jaro ve studni, jinak nemusím mít sníh i ve městě, ale tady se to celkem rychle uklidí a i když nelyžuju, přeju ho ostatním co jsou na horách-- teď tam musí být krásně :super

Odesláno

Při vyhazování jsem nachodil 4079 kroků a 3,2km. Ale teď to mám ideální 😂 Čistá zámkovka, pěšinky po zahradě, kam potřebuji, parkoviště pro káru, odházen sníh z krajnic podle mého pozemku, co tam nahrnuli silničáři pluhem,... 👍

Odesláno
před 1 hodinou, pesastor napsal:

Ten bilej nesmysl pada a pada! Rano jsem trochu ometl auto, vyjel pro rohliky aa ejhle: Pomahaci a chtanici staveli kazdeho kdo mel i zbytecek snehu na aute. Tak me potesili Trikralovym prispevkem na kulturni povzneseni Policajneho zboru ve vysce 20Eur. :grr:grr:grr

Jedna z věcí, se kterou rozhodně souhlasím. Ty auta s průzorem pro oči a kopcem sněhu na střeše jsou na silnicích strašný a nebezpečný. Omést sníh ze střechy osobáku je práce na 40 sekund.

Odesláno
před 25 minutami, Péťa napsal:

Při vyhazování jsem nachodil 4079 kroků a 3,2km. Ale teď to mám ideální 😂 Čistá zámkovka, pěšinky po zahradě, kam potřebuji, parkoviště pro káru, odházen sníh z krajnic podle mého pozemku, co tam nahrnuli silničáři pluhem,... 👍

Jezucha nadělil fit náramek? 

Odesláno (upraveno)

@Péťa omest snih z osobaku neni problem. JENZE kazda dvacetileta bloncka musi mit jako odznak sve dulezitosti SUVcko a ono na jehlach pri ceste od Kauflandu ke kadernikovi po ni prece nikdo nemuze chtit takovou ponizujici cinnost jako ometeni snehu! 😜      

Upraveno uživatelem pesastor
Odesláno
před 18 minutami, pesastor napsal:

@Péťa omest snih z osobaku neni problem. JENZE kazda dvacetileta bloncka musi mit jako odznak sve dulezitosti SUVcko a ono na jehlach pri ceste od Kauflandu ke kadernikovi po ni prece nikdo nemuze chtit takovou ponizujici cinnost jako ometeni snehu! 😜      

Co má s tvojí pokutou  kdejaká bloncka?

Odesláno (upraveno)

@brixtr      vzdyt jsem prece nepsal nic jineho!!!:papa

EDIT

@Milan+ psal jsem:... Rano jsem trochu ometl auto   a tech 20 Ecek jsem dostal za zbytky snehu na prednim/zadnim snarazniku. Opravdu nebezpecna zalezitost!!!:grr

Upraveno uživatelem pesastor
Odesláno

loni jsem si ometl okna, světla a vyjel (sníh ze střechy se u Berlinga ometá špatně), po pár kilometrech v centru jsem pustil babku na přechodu tak, že jsem musel brzdu víc přišlápnout--najednou rána do čelního skla, jak se ten led ze střechy zlomil, pak trochu tma a celá ledová plotna ze střechy sjela po kapotě na přechod :mrk, babka měla co dělat, aby uskočila...,mno, moc do smíchu mi nebylo, takže mám už delší smeták v kufru...

Odesláno (upraveno)

Já si dal dneska ometání 3/4h, pokrývka za 4 dny snežení. Bylo nad nulou, šlo to krásně dolů a do čista. Ometám vždy celý auto. No a ve městě jsem potkal benga jak dusili chlapa v neometený Felicii. Měla sníh "jen" na střeše.

IMG_20190105_141214.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

zabrzdil jsem na červený , ze střechy to sjelo na okno a prd jsem viděl , padla zelená  , troubící auta a já jak vocas běhal kolem auta s holejma rukama házející sníh , páš jsem nervozitou ani smeták nenašel :D

Odesláno

no já neřikám, že by se sníh neměl ometat, naopak když má někdo výhled jak z tanku, nebo hromadu na střeše tak je nebezpečnej a měl by to sundat. Ale fakt sem o nikom neslyšel, že by dostal pokutu za sníh.

Jinak dneska Mělnicko - teplo a mokro, sníh nula

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...