Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

Ja si ometl Tranzita a vyrazil na cesty nejak kolem pul devate. Nastesti silnicari iper nestihaj tak se dalo s trandakem aspon trochu blbnout. Bohuzel na silnice vyrazili i kokosaci co to uplne nedavaj a tak se mi stalo ze po ceskomoravsky kolem galerie Harfa jeli dva kokosaci v pravem i levem a asi 30 km/h a meli asi svuj soukromy zavod. Po tom co jsem je objel odbocovacim, jsem zjistil ze maj 30 na tachaci a smrt ve vocich :D

Odesláno

jo to sem zazil dnes taky ale to jeste nebylo poradne nasnezino - u Tesca sem udelal jen jeden mensi smyk kdy se mi leva a prava jizdni stopa najednou zmenila na predni a zadni :D

pred chvilkou sem uklidil pred barakem chodnik a jen tak z nudy trochu zabruslil rovnou pred barakem se Saxem :P
sousedi asi velkou radost nemeli - stejne nam tady o vikendu skoro zadny auta nejezdi tak proc ne :mad:

Odesláno (upraveno)

Tak jsem to dnes naposled odhrabal(po třetí) . jsou tam asi -4°C sněhu jsem naměřil cca 9 cm. A začalo tak jako že mrholit tak jsem zvědavej co to udělá do rána.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

tak tady pada celej den,chvilku jemne pak huste,byl jsem u svagra na nabijecce,pred chvilkou jsem prijel,prozatim napadlo vic jak 10 cisel a trochu to primrza,mistama to klouze

odeslano z Lumie

Odesláno

To je míněno v pražské kotlině? To je horší jak kalamita. :D

Žamberk -15, jasno a tma. Takhle se mi to líbí. ;)

Kdepak Harrachov, dnes tu celej den sněžilo, ráno dost hustě. Kamiony mají už od rána zákaz od Tanvaldu. Navečer přišlo mrholení. Teď je tam -1 st. a do dvou dnů má přijít obleva :(

Odesláno

Praha 9 pet stupnu, obleva. Taky jsem odklizel napul zbytecne - ale ono jeste prituhne mozna...

Odesláno

Tak a máme po sněhu. Na povrch vyplavala "kokýna" od našeho "hafíka" - takže lopata a motyčka a úklid.  :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...