vinorak Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 tak ani jedno auto nevybouchlo, takže to je v podstatě úspěch koně mi sice pochcípaly, ale krouťák vzrostl oproti tovární hodnotě o 4 Nm [upravil dne 25.5.2013 18:36 od vinorak] Citovat
Veverka Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 No, to já jsem tedy dneska taky \"čuměl na drát\", huh! Citovat
Veverka Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Akorat to pocasi dneska stalo i stoji stale za pytel sr**ek, co ? Ve zkušebně to s tím deštěm tak zlý nebylo a rozhodně to stálo za to! Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Tak u me taky nejake ty kone pochcipaly ale vzhledem na pocet najetych kilometru a horsi kompresi motoru jsem i docela spokojenej :-) Citovat
KoldasT16 Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Tak u me taky nejake ty kone pochcipaly ale vzhledem na pocet najetych kilometru a horsi kompresi motoru jsem i docela spokojenej :-) tak kolik??? Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Tak u me taky nejake ty kone pochcipaly ale vzhledem na pocet najetych kilometru a horsi kompresi motoru jsem i docela spokojenej :-) tak kolik??? 137koní 158 Nm [upravil dne 26/5/13 10:54 od 306-Kubik-S16] Citovat
vinorak Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 105 koní a 154Nm já teda nevim, ale 112 - 93 je 19 kW čili 25,9 koně [upravil dne 25.5.2013 19:45 od vinorak] Citovat
sphire Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Já bych chtěl touto cestou velice poděkovat strakimu a za jeho kouzlení, které oživilo moje auto k nepoznání odpo jsem už bohužel dorazit nemohl, někdo hold musí makat i o víkendu Jsem zvědav, kdy se tu objeví tabulka s udaji všech měření Citovat
John Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Taky díky za uspořádaní a na to co tam měli za vybavení jsem s výsledkem spokojený. 306-Kubik-S16 a vinorak : možná kdyby tam měli pořádnej větrák na chlazení a přívod vzduchu,určitě by to odbrzdilo atmosfery jinak.Ale jinak vpohodě. Ukázalo se to co jsem čekal u obyč brzdy,že čím vyšši výkon vyssi teplota a nižši výkon na obyč brzdě bez pořádnýho chlazeni [upravil dne 26/5/2013 12:07 od John] Citovat
Goldinka Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Tak já děkuju za super odpoledne Neměla sem co měřit, ledaže bych na těch válcích zkusila \"běžet\" Ale aspoň sem viděla, jak takový měření probíhá Moc děkuji Shreekovi za odvoz a společnost při čekání na ostatní v pug restauraci (kofolu teď asi nějakej ten pátek pít nehodlám ), Pe.Trovi taky za společnost , MilanoviF1 za odvoz z prázdného parkoviště a všem ostatním, které sem dneska poznala a těm, které už znám a měla sem možnost pokecat Takže prostě všem moc děkuju Citovat
MilanF1 Odesláno 25. květen 2013 Autor Odesláno 25. květen 2013 Já před chvilkou dorazil a vězte, že momentálně nemám sílu se moc rozepisovat. Ale ráno tu budou výsledky + podrobnější komentář (já vstávám brzo, narozdíl od jiných - kterým ale patří dík:papa) Malé shrnutí: Věřím, že sraz splnil účel, zklamání se nekonalo - ti co čekali méně, naměřili méně. Bohužel předsedu nám to nezměřilo, protože převodovka házela nižší kvalt . Doprovodný program se nekonal, pršelo a ve zkušebně ten čas ubíhal docela rychle. Jediný, kdo vyjel na parkoviště jsem byl já v 8:00, ale na nezadeklovaném kanálu jsem prorazil gumu (podrobnosti zítra - aneb sháním dva kusy 195/45 R16 nebo 205/45 R16 ). Naftáci byly nad míru spokojeni, ve valné většině naměřeno více než slibováno, především údiv panoval u druhého nejmenšího motoru na srazu, u Veverky . Více zítra včetně tabulku, pokusím se nafotit graf srovnání naftáků po chipu: MilanF1, MK405, JaraKara, sphire. Citovat
JaraKara Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 já jsem very spokojen...jinak teď jsem teprve dorazil domů, protože jsme skočili do kina na Rychle a Zběsile 6 a vytvořili návštěvu Sasazu a to bylo taky velmi dobré prostě sobota na výbornou Citovat
Marcel505 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Já jsem taky dorazil trochu později. Sice jsem se zúčastnil minimálně, ale stačilo - zvuky ze zkušebny byli pěkně vyostřené... Citovat
F.I.K Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Jen mě trochu mrzí, že se na ty válce budu muset vydat znova. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 Čekal jsem, že to budu mít dříve, ale hledal jsem některá technická data. Je tam i srovnání nárůstů či poklesů výkonu. Tabulku jsem seřadil dle motorizací, aby bylo co porovnat. Je v tabulce možná trochu chaos, ale o moc lépe to asi nešlo. HDička mají vždy více (krom Schreeka, který nemá chip). První 4 máme stejné motory, JaraKara naladěn nejvíce, ty nárůsty jsou ale možná nepřesné, oficiálně původní mapu, straki tam nějakou nahrál pro porovnání. Ale i tak má hodnoty nejvyšší. Sphire zklamal na výkonu s 80 kW HDi, ale straki mu kobylky doplnil. Veverka překvapil, prý lehký chip a nárůst oproti papírovým údajům brutální Schreek má papírové údaje, jenom točivý moment mu možná stahuje automat (origo údaj o Nm je pro manuál!) V6tky jsou na tom stejně, krom masterjj, který ladil a pár kobylek vyladil navíc. S16, VTS nečekali zázraky, Kubík si potvrdil, že má málo a FIK ladil v pátek poskládaný motor, zjistil, že to není ono, ale něco tam nakonec nacpal. Vinorak zjistil, že po 22 letech kobylky umřely, ale překvapivě se drží točivý moment. Předsedu nám to nezměřilo, automat podřazoval. Sice vylezly nějaké údaje, ale ty nejsou relevantní. Můžete diskutovat nad údaji, já letím do pryč a budu shánět dvě gumy. Disk to naštěstí přežil, ale v gumě díra na prst ... Citovat
mk405 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 za mě maximální spokojenost;) 406 coupe 3.0 : -1HP +13Nm oproti papírovým hodnotám (mám jen KN filtr do origo boxu) 306 Hdi 2.0 : -3HP +19Nm oproti papírovým hodnotám 306 Hdi 2.0 +chip : +28HP +54Nm oproti původně naměřeným hodnotám - cestou domů jsem byl velmi mile překvapen jak moc velká je to změna k lepšímu... Citovat
Mopař Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 F.I.K.u mně je tě tak líto až se tomu musim smát, když ti ujel i follow-me-car Agáta Ale až to vyladíš, tak zas přijeď Jen tak mimochodem, nevíte někdo jak skončil MasterJJ? P.S. Samozřejmě Milanovi patří z mý strany velkej dík za organizaci Citovat
John Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Mopař : co vím Masterjj cestou dom přišel o čelní okno prý se mu otevřela kapota..takže nic moc.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.