Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak už "nemám" Peugeota, koupil jsem si jiné

Recommended Posts

Odesláno

Tak ono pokud se vykašleš na veškeré opravy a budeš s tím jezdit, tak by to mohlo ten rok do technický 2/2014.

Navíc na ceně to za ten rok už nemá kam klesnout a roční provar 5 tis by ti mohli všichni závidět :D

Jedinou otázkou je, zda jsi schopen jezdit s autem, který může kdykoliv kleknout. Ale to nikdy nevíš ani u nových elektrikou nadupaných aut.

Odesláno

ja chtel alfu 159 2,4JTDM, tak mi to zas tak nehante :D

nicmene u tohoto tematu se bavim. Zaclo to tim popisem, z vyfuku jde bilej dym, a hned mi bylo jasny jak to bude. Doporuceni od kvalifikovanych lidi versus obhajoba vlastni blbosti :D

Odesláno

jj, porad si eikam, ze asi to poridim v kombiku, casem, az doslouzi modrasek :)

Odesláno

Kluci, kurva nechte ho ... fakt už ste trochu ubohý - jeden začne a ostatní se začnou nabalovat. To, že dělá botu za druhou je jen a pouze jeho věc (byl upozorněn, nepoučen a když tim nikoho neohrožuje, jen sebe, je to jeho věc) - ten kdo mu k tomu napíše konstruktivní poznámku, dobrý, ale ti ostatní, kteří na tom zoufale \"profitují\" a hladí si svoje titěrný ego, to je UBOHOST!

Odesláno

Neon ber to tak, že už tady neřešíme toho zoufalce (on jiste promine) a když už tady přišla řeč na ty Alfa Romeo trak proč o nich neco málo nepopsat:) A nikdo si ego nedelá špatne si to možná pochopil!!! Přece nebudu zakládat nové vlákno o Alfách na Peugeot foru:D

Odesláno

Alfa je best, ale je tam větší servisní náročnost a tady v čechách je to pro ty auta smrt... Starou alfu s boxerem nemá cenu komentovat, to je zajímavé auto pro nadšence a ne vůz na ježdění, ono je s tím hromada zážitků a nic moc najetých kilometrů :D.

Odesláno

aaaaa pan Mira Driver Rubas ... no jeste ze jsem si Te z FB smazal, to byly \"prinosne\" debaty a komentare ..

Odesláno

já mám pár kamarádů co měli alfy.Byly to Alfa 33 1.7 Boxer,Alfa 156 2.0 T.S. a Alfa 156 2.5 V6 a žádný problém snima nebyl! Strýc měl taky 146 1.6 boxer a paráda.Auta dostávaly olej Selénia pravidelně (což byl základ) a jinak klasický servis jako u jiných aut.Jediné co občas zlobilo byla el.,která si žije svůj život.Což ale není nic vyjímečného i u našich mazlů :) Takže u nás alfy v nemilosti ještě nejsou :roker

[upravil dne 10/3/13 11:04 od SV 24]

Odesláno

Ono je úplně jedno, jestli je to Alfa, Peugeot nebo třeba Mercedes, když to někdo koupí ve stavu, kdy už to dávno mělo být roztříděné ve sběrných surovinách. Značka za to nemůže.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...