Stifler Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Tohle jsem nedávno viděl u Globusu v Liberci, zajímavý nápad, jak opravit uchycení výfuku na 206ce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 dobrý,nejjednodužší a nejrychlejší Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edison Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 No a co? Když mi to na křižovatce upadne, najdu kus drátu a příslušný místo někde heftnu. A udrží se to až do řádné opravy. Taky se mi to stalo a ne jednou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Snad se to plastový lano nepřetaví... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Já nedávno za takovým frajerem jel. Nicméně vloni mámě upadl výfuk - než bych ho vyvlékal a dával do interiéru, tak jsem to na těch 5 km, co měla do servisu, přichytl pod auto fašetou. A taky dojela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzavel Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Koukám, že pan řidič má i osobitý přístup na parkovací místa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts