Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máte na světě anketu, za posledních 30 dní moje první ;).

Hlasujte si tam pro vhodné řešení. Bohužel volné finance nejsou. Ač jsem provedl dohodu s majitelem, že mohou být karavany v kempu, to smazalo ztrátu, nedostali se jsme do kladných čísel!

Odesláno

zdar kluci tak se rapidně změnila situace a ja v práci dostal \"nucenou\"dovolenku (mám ji hodně klidně bych mohl sedět doma celý měsíc :P a to už jsem 14 dnů měl :aut)

škoda že jsem to nevěděl předem vzal bych si chatku:(

firma má velké zakázky,ale i tak si musím nějakou vyčerpat( zvláštní,že přes celozávodní se vyrábělo aj my jsme mohli vyčerpat jenom 7 pracovních dnů což je 14 dnů volna)

mám týden volno(3dny dovolenky) proto se ptám co když dorazím v sobotu na sraz s rodinou :papa

platba 300 na místě(organizace srazu řád+neřád),bude možnost si něco koupit v kempu k jídlu?;)

[upravil dne 21/8/13 20:26 od Gabriel 307]

Odesláno

Já se taky těším, ale za to že nespím, může nejspíš ta bakula na obloze:D.

Auto umyto, snad je stihnu ráno vysát, kolem jedné vyrážíme, tak snad do 16:30 budeme v kempu.

Odesláno

Též mám auto už skoro vypulírováno, ještě zbývá oživit černé plasty. U mě za nespavost může nachlazení jako prase. Snad se dám nějak do kupy. :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...