Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Slečna slouží pouze pro ilustraci a bohužel nebude přítomna na srazu.

Příště se polepším a místo kouzelníka pozvu nějakou břišní tanečnici. :aut

Odesláno

Potisk musí být bílý na všech tričkách (kvůli ceně). Rád bych aby barva trička byla jednotná, ale jsem ochoten individuálně a zcela výjimečně použít i jinou barvu trička.

Budeš-li chtít červené, přistoupím na tvůj individuální požadavek, ale pak na srazu budeš za červenou ovci. :D

Konkrétně barvy triček vypadají takto:

[upravil dne 3/7/13 08:54 od MilanF1]

post-15148-1410963212348_thumb.jpg

Odesláno
Potisk musí být bílý na všech tričkách (kvůli ceně). Rád bych aby barva trička byla jednotná, ale jsem ochoten individuálně a zcela výjimečně použít i jinou barvu trička.

Budeš-li chtít červené, přistoupím na tvůj individuální požadavek, ale pak na srazu budeš za červenou ovci. :D

Konkrétně barvy triček vypadají takto:

[upravil dne 3/7/13 08:54 od MilanF1]

Červenou Veverku. Ovci do toho netahej... :D

To bys jako fakt udělal? A víš, že to může způsobit \"lavinu\" žádostí o výjimku? :myslim

Odesláno

Trička jsou prostě tmavě modrá. Chci, aby byl design jednotný. Opravdu výjimečně bych přistoupil na jinou barvu, ale asi jedině na černou, aby ty trička si byla alespon trochu barevně podobná.

Já na modré nevidím nic špatného - \"Peugeotí\" barva, pro příště připravím jinou barvu, ale teď je prostě modrá. :roker

Odesláno
Trička jsou prostě tmavě modrá. Chci, aby byl design jednotný. Opravdu výjimečně bych přistoupil na jinou barvu, ale asi jedině na černou, aby ty trička si byla alespon trochu barevně podobná.

Já na modré nevidím nic špatného - \"Peugeotí\" barva, pro příště připravím jinou barvu, ale teď je prostě modrá. :roker

Chápu, ale pro mě modrou ne-e. Takže ze mě asi bude spíše \"svlečna\" :D

P.S. Ani černá to pro mě neřeší :(

[Edited on 4/7/13 11:25 by Veverka]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nezapomeňte, že srazové tričko je možné si objednat pouze do 31. 7. 2013. Do té doby musí být uhrazeno na účtu klubu. Já ihned 1. 8. 2013 dávám příkaz, aby se započalo s potiskem triček a druhá edice nebude možná.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já vím,že je to práce navíc,ale nešlo by (třeba na hlavní stránce) uvádět,jestli už přišly platby za trička nebo za sraz? :myslim

Teda pokud už to tady někde není :roll

Nenašel jsem to tu :myslim:papa

Odesláno

Milane, ne že by na tom stál svět, chraň Bůh, ale přeci jenom, nespočítal jsem si tu tabulku špatně (nezadal chybně nějaké hodnoty)? Nejsem snad jediný, kdo jede sám řád na dvě noci do malého stanu, přitom částku 870,- nevidno než u Veverky, zatímco částek 770,- je celkem hojně :myslim

Pro jistotu: jde mi jen o to, ověřit, že to všechno správně funguje - stejně asi budu mít drobnou vratku kvůli nabídce jídel...

Odesláno

Ty jsi Milan? :D

A jakpak to, že máš tyhle údaje vůbec k dispozici, co? :D:D

To hodláš komisopředsednicky revidovat úplně všechno? :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...