Charlie 1 Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Tak včera jsem si vydělal ,byl jsem u kámoše a nebzlo se kde otočit tak mi řekl at se otočím do závěje tak se ho ptám jestli tam něco není ne nic neboj,najednou rána a ve sněhu byla betonová tvárnice a výsledek vidíte na fotkách......ted se ptám co s tím?myslíte že to tím studeným vytahováním dokážou dát zpátky....kamarád mi nabízel že tam CO navaří body a vytáhne to,ale do toho se mi moc nechce ,kvůli vyhřátí zinku a následný korozi.... díky za tipy Citovat
LORD_mapiv Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 já bych to tak nehrotil.. dokud je to čerstvý, tak očistit, odmatstit, stříknout nějakým základem a přetřít nějakou barvou, třeba tlumexem a můžeš s tím vzít celej práh zespodu.. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Není to moc vidět a proto souhlasím s kolegou nade mnou--jakákoli oprava bude zbytečně drahá, nebo naruší strukturu origo ochrany...,odmastit a stříknout strukturovaným sprejem od BODY a nahoru přelakovat modrým a je to [upravil dne 16/2/13 12:59 od ozzy56] Citovat
Dančák Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Je to z části zespod takže to určitě neni skoro vidět kdyby si o tom nevěděl, já bych to taky jenom ošetřil a nechal být... Citovat
Mathush Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 On sa ale nepýtal či to je vidno alebo nie, ale na spôsob opravy. Ja mám tiež preliačený podbeh, ale z boku, tak by ma dosť zaujímalo čo sa s tým dá robiť Citovat
Dančák Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Mathush: Taky jsem mu napsal, že bych to jenom ošetřil....jeho taky nezajímá, že ty máš promáčklej podběh z boku, tak klídek!!! Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 nedá sa tento prah jednoducho vymeniť, ak to toľko vadí ? Či to je tá posledná možnosť ? Citovat
Dančák Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Vyměnit se dá, ale musí se to navářet na kastli a dopasovávat, což je to nejsložitější, to se dělá když už to nejde srovnat a je to zmuchlaný, tohle je jen trochu promáčklý, vytáhnout to pude, ale poruší se povrchová úprava a pak to musí na lak..... Citovat
Mathush Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Dančák: sorry, ak sa ťa moja odpoveď nejak dotkla, len by ma tiež zaujímalo, ako to spraviť bez výmeny prahu. Citovat
Medvěd Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Souhlasím s klukama - rychle to odmastit a stříknout, na rovnání se vybodnout (moc práce s mizivým efektem). Citovat
Dančák Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Tohle se spravuje bodováním, kterým se to vytahuje, je na to taková spešl svářečka, ale jde to i tou obyč., bodově to přiťukneš a poté závažím vyklepáváš ven, pak svár odlomíš a bodneš to vedle, takhle se to postupně vytáhne, pak zabrousí, kitne a stříkne, normální svářečkou si tam něco přiťukneš a potom to pomocí toho vytahuješ. Ještě by to šlo bez použítí svářečky takovýma lepícíma přípravkama, přilepíš si takový čůčo lepidlem na to místo, potom to přípravkem chytneš a taháš, klepeš, potom odloupneš přípravek, je to bez porušení laku pokud ti nepraskne....koukněte na youtube jsou tam ukázky, jinak dělá se to tam kde není přístup z druhé strany, takže sloupky, prahy, tam kde jsou z druhý strany výztuhy apod Citovat
Návštěvník Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Ano jak píše Dančák jsem to jednou opravoval taky. Z desítky kulatiny jsem udělal reverzní kladivo a bodval a vytahoval a bodoval a vytahoval, potom brousil a tmelil, pak zas brousil a lakoval... A když jsem se s tím takto onanoval skoro celej den, tak jsem si pak řikal jestli to stálo za tu práci a čas. [upravil dne 16/2/13 13:49 od kirkiz] Citovat
GooFy Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 dá se to udělat na způsob reverzního kladiva ale nevím jestli to půjde když je to tak hodně promáčklé. prodavá se spešl lepidlo, kterým přilepíš takovou přísavku a pak vyklepáváš jak tím reverzním. do roviny to tím určtě neuděláš [upravil dne 16/2/13 18:01 od GooFy] Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. únor 2013 Autor Odesláno 16. únor 2013 je jasný ,že to nebude jak nový ale aby to trochu vypadalo...,neznáš někoho? Citovat
Péťa Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Jestli to chceš opravdu řešit, zkus Nováka v Náchodě. Ale jsou to zbytečně vyhozené peníze. Až to budeš prodávat, tak teprve pak bych řešil komplet kosmetické vady. Třeba ještě do té doby nějaké budou... Citovat
GooFy Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 jednou sme to dělaly na praxi ale to byl trochu promáčklej bok na boxeru a stejně se to pak muselo kitovat, jinak nevím kde by to mohly mít. zkus nějakou autoklempírnu Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. únor 2013 Autor Odesláno 16. únor 2013 Jestli to chceš opravdu řešit, zkus Nováka v Náchodě. Ale jsou to zbytečně vyhozené peníze. Až to budeš prodávat, tak teprve pak bych řešil komplet kosmetické vady. Třeba ještě do té doby nějaké budou... tohle auto prodávat nebudu ,dojezdím ho a pak kovošrot!nevím zkusím někoho sehnat cca 1500 bych dal...nebo to nechat až bude karambol a pak to spojit s něčím s havárky a nechat opravit.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Za 1500 ti to udělám. Vyvrtam tam dirku a tyčkou to vyklepu, pak to zamatlám tmelem a máš to jako nový Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.