Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

podla palubneho pocitaca. A este mam program v telefone kde ukladam kazde tankovanie. Neskor sa ukaze presnejsie ako zisla spotreba, napisem potom. teraz to zralo v meste 12L a mimo mesta 9,5L

Odesláno

JaRoY:

Tak to jsi ten FAP musel mít ucpaný, to není jinak možný. To Ti to nepadalo do nouzáku? Kontrolka motoru nesvítila?

Já když jsem to měl loni v zimě ucpaný tak jsem jel za 10,8 do té doby jsem jezdil v zimě na Vervu za 8,5 letos na obyčejnou naftu v zimě za 9,5 teď opět na Vervu a vypadá to, že se to vrátilo k původní spotřebě tedy 8,5. To všechno píšu spotřebu po městě, venku to je asi o litr míň.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tady se můžete kouknout na výsledky emisí,dovozová,pak s chipem,fap off a egr off a dnešní chip lehce upraven,egr off,fap off. Vše legálně.

[upravil dne 6/5/13 20:37 od Milan+]

Odesláno
Tady se můžete kouknout na výsledky emisí,dovozová,pak s chipem,fap off a egr off a dnešní chip lehce upraven,egr off,fap off. Vše legálně.

kde?

Odesláno

Zdají se mi divné ty přeběhové otáčky 4000 - 5300. Na 5000 zasahuje omezovač a u nás na STK jsou přeběhové otáčky stanoveny na 4800 - 5000. Snad by to mělo být stanoveno všude stejně :myslim

Odesláno

Jen blbněte, však na vás taky dojde. Vykuchají vám nějaký orgán a budete koukat.:D

Odesláno

To si snad děláš srandu, ne? Za 300 Kč? Co to může být ... jedině, že mají připravené mapy a za 5 minut ti ji nahraje do auta - v tu chvíli ho ale nezajímá, v jakém stavu auto je ...:bojim

Odesláno

to:straki007

jakej je tvůj názor na akci od abctuning. Jsi přeci jenom zkušenější v chiptuningu než kdokoli tady

Cena po informaci na telefonu: na 2,2HDI je cena kolem 2600,- s věrnostním programem(převod na jiné vozidlo v případě prodeje) hodinka práce

[upravil dne 14/5/13 08:31 od sampon]

Odesláno
sorry za OT, ale zajimalo by mne, co si myslis, ze napise ;)

zajímá mne, jestli cena cca 3000 po slevě 75% je reálná pro provedení tohoto úkonu bez jakéhokoli výmrdu ze strany nabízející firmy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...