Kuzma Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Zdravim, vopred chcem uviest ze som precital dost clankov z tohto fora a nenasiel som co sa chcem spytat, teda mozno to je niekde spomenute ale ja som sa nedocital... V aute mam CD prehravac Clarion a samozrejme sa mi po zime vybila bateria kedze auto sa nepouzivalo...vobec som netusil ze po odpojeni a dobiti baterie radio prestane fungovat... Co som sa tu docital bolo ze treba zadavat kod ale ked som to spravne pochopil tak kod sa zadava iba na \"starsich\" radiach od toho mojho.. No cize sa pomaly dostavam k otazke ze co si s tym mam pocat ja...Aj ked dlho podrzim tlacitko ON nic sa nestane, na display-i kde mi predtym ukazovalo nazov stanice atd je teraz iba cas, teplota atd...radio vobec na nic nereaguje. tak by som bol rad keby mi vedel niekto poradit ze co s tym mam robit... Vdaka Citovat
Michal.x Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 skus ještě jednou odpojit a zapojit baterku mohlo se podpětim zakousnout Citovat
Fritscher Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 ale mezi tím odpojením a připojením je lepší chvilku počkat Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 zacal bych konektory a pojistkou radia. jeste napis co mas za rok vyroby Citovat
Kuzma Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 No skusal som zase odpojit a pripojit bateriu, potom som skontroloval poistku...vsetko bolo ok....neslo mi ho zapnut aj tak... a na druhy den som sa s tym len tak hral a skusal ci nahodou nieco nebude reagovat a asi po minute stlacania vsetkych gombikov som stlacil ON a radio naskocilo Rok vyroby auta mam 2001...a rad by som si k radiu dorobil ten tkzv. \"ÄUX input\" co je v clanku nizsie...len sa bojim ze sa to stane znova a nepojde mi ani radio... A aj tak je tu dalsi problem, ze mi nechce citat CD-cka....neviem ci by stacilo vopchat iba nejake cistiace CD alebo to musim davat do servisu....vzdy ked tam dam CD-cko tak sa chvilu radio tvari, ze ho chce nacitat a potom ho uz iba vypluvne....tak neviem ci niekto nemal podobny problem a vedel by poradit... Vopred vdaka Citovat
Stejsn Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Druhý problém bych vyřešil changerem. Ať už fyzickým, nebo virtuálním. Citovat
Kuzma Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 v poriadku a ako mam chapat ten virtualny changer? co to je vlastne? Citovat
Stejsn Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Xcarlink, neboli toto: http://www.xcarlink.cz/ Na Ebayi jsem to koupil zhruba za třetinu. [Edited on 11/2/13 12:59 by Stejsn] Citovat
Kuzma Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 Hehe no dakujem teda pokukam sa po tom, ale este taka malicka vec nevie mi niekto povedat ze co su tie typy RD3 RD4...? mam radio Clarion na CD r.v. auta je 2001...tak aby som nesplasil nejaku hlupost....dakujem Citovat
Vítek1 Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 stualarmackej stoji u nas 1500 a ma ho dost kluku na foru Citovat
Kuzma Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 no tak za tych 1500 by to bolo urcite lepsie...lebo tych 2600 je dost no...a ten o ktorom pises Vitek1 sa da kde objednat? Citovat
Vítek1 Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 http://www.zbozi.cz/?q=55xcpg010&typ=nabidky&seradit=nejlevnejsi kdyby jsi nebyl z takove dalky tak tady mam jeden pouzitej ale nevim jestli je funkcni chtelo by to vyzkouset [upravil dne 11/2/13 22:21 od Vítek1] Citovat
Kuzma Odesláno 12. únor 2013 Autor Odesláno 12. únor 2013 no tak mne to v podstate nevadi az tak...ak bol pouzivany tak by mal by teoreticky aj dobry nie? na dobierku by sa ti to nedalo poslat? Citovat
Kuzma Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Zdravim, tak som si objednal ten digitalny menic aj mi dosiel....a ked som ho zapojil ta mi nefunguje....niesom si isty ale ten konektor ktory zapajam tam kam ide cd menic tam sice pasuje ale je mensi ako zasuvka v radiu...tak neviem teraz co s tym mam robit kedze som zo slovenska a neviem akym sposobom to mam poriesit.... objednal som presne tento ako mi poradil Vitek1 http://www.zbozi.cz/?q=55xcpg010&typ=nabidky&seradit=nejlevnejsi uz som z toho zufali a preto vas prosim niekoho o radu.... Citovat
HonzaZ Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 A máš přihlášený CD měnič pomocí diagnostiky? Citovat
Kuzma Odesláno 1. květen 2013 Autor Odesláno 1. květen 2013 Prave som sa docital na jednej stranke ze to takto treba spravit...prihlasit to pomocou diagnostiky...problem vsak je ze mam diagnostiku Autocom CDP, teda tak sa vola ten soft...tak uz len zistit ci to pojde pomocou toho... Citovat
Kuzma Odesláno 1. květen 2013 Autor Odesláno 1. květen 2013 este ma napadla taka vec ze ked to budem prihlasovat tak asi by mal byt ten menic zapojeny v radiu vsak? Citovat
Vítek1 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 nemusi byt zapojeny ale prihlasis to jen prez origo diagnostiku. Citovat
koblih69 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 Prave som sa docital na jednej stranke ze to takto treba spravit...prihlasit to pomocou diagnostiky...problem vsak je ze mam diagnostiku Autocom CDP, teda tak sa vola ten soft...tak uz len zistit ci to pojde pomocou toho... Zjišťovat to nemusíš, nepůjde to... kontaktuj někoho tady na klubu ať ti to přihlásí. Zapojeném to být nemusí. Citovat
Ferry Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 no uz se mi taky u jedne 406 stalo, ze mi nesla aktivovat polozka CD changer, dokud nebyl pripojen a diag nedostala odpoved, takze lepe aktivovat uz s pripojenym zarizenim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.