Schreek Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Pechy: A když si s prací nebyl spokojen proč si s tím něco neudělal? Citovat
Pechy Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Udelal. Dostal jsem odpoved ze to dela EGR, ktery stoji 5000. Coz se mi nezdalo, tak jsem se zeptal jinde - u Strakiho. Ktery potvrdil to, ze EGR je blbost. Byl spatne udelan FAP respektive nebyl udelan vubec. Citovat
Schreek Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Dobře, tak pokud si si jistý, že to udělal špatně, tak proč si nešel za ním? Ti jako těch 10 tis za to nestálo ? (pokud vim, tak 10 tis za Fap nebere!) Citovat
Sagic Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Pechy, to mi jako chceš říct, že PPčko dělá FAP off za desítku nebo jak to mám chápat? Mně to tu přijde jako hon na čarodějnice a něco mi v tom smrdí.. Nejdřív negativní vlákno na Strakiho, teď na PPčko. Jak tu někdo psal, nikdo není neomylný a pokazit opravu může každý. Je fajn zde napsat zkušenost se servisem a nechat prostor na reakci, ale zbytek mi přijde zbytečný, ať si každý udělá svůj vlastní názor na věc. Pokud někdo není spokojen s prací, tak ať to řeší reklamací v servisu a ne tu naříkat jak mě někdo natáhl, podvedl a podobně. Pokud neuspěju s první reklamací tak už mě v tom servise neuvidí, fakt nepochopím, jak se někdo může do takové servisu vracet a postupně vrazit do oprav 100tis. Dále by bylo fajn napsat, kolik bylo po té opravě najeto km a ne jen, že se to podělalo za 5 měsíců. Za 5 měsíců se taky dá najet 50 000km. Neznám osobně ani Strakiho, ani PPčka, ale mít jednoho z nich blíž k mému bydlišti tak u nich taky servisuju auta. Citovat
elton Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Za 5 měsíců se může posr.t stovky věcí a není nic jednodušího to na někoho hodit. Takové vlákna jsou nejlepší, ať už jde o PP nebo Strakiho. Citovat
Dančák Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 kulajda06 si založil novou registraci, protože tady dlouho nebyl a od bejvalé registrace myslim nenašel údaje. PP205 kontaktovanej samozřejmě byl po tom co se to stalo a i se k tomu vyjádřil, je to tu už opsané, řekl že je to nejspíš špatná hlava a nabídl kulajdovi odkoupení vozu za směšnou částku. NIKDO si jsem své ego léčit nechodí, pouze se podělil o nemilou zkušenost se servisem v Klech, když se k tomu postavili tak jak se postavili, auto kulajda prodal, protože jak už je tady opět psaný, pár dní než se to rozbilo si koupil nové takže opravu a dohadování už nechtěl řešit, kolik to po té opravě najelo bohužel nevím, ale bylo to málo, protože to auto moc nejezdilo a ne dálky. Na všech předchozích fakturách z jiných servisů stav km krom dalšího uveden je, v Klech je psán pouze datum, stav km neudávají.... Nicméně vidíte, že Pechy to měl udělané také špatně, takže aspoň vidíte že si tady nikdo nic nevymýšlí, a komu to nestačí, nechce si to připustit....nehodlám tady nikomu nic vnucovat, je to tady už všechno dostatečně popsaný tak ať si o tom udělá každej svůj obrázek Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 no PP205 k tomu právě moc neřekl.....kdyby se jednalo o mě tak bych se trochu hájil,takhle to vypadá všelijak.... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 2. fap se vypinal z duvodu spatneho cidla a tudiz nebyl duvod ho fyzicky vymlatit ...(ani vymlaceni neplatil, jen vypnuti) Jen dotaz. Nad bodem 2, který cituji se nikdo nepozastavil? Nebo jsem to špatně pochopil já? Pokud se \"vypne\" FAP (teda já to chápu tak, že se vypne regenerace) a tento se nevymlátí tak přeci po několika stovkách kilometrů dojde k jeho zacpání což nutně musí dříve či později vést k poškození motoru. Nebo jsem fakt tu citovanou větu pochopil špatně? Citovat
Marcel00 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Spatne si ju nepochopil a tiez som nazoru ze vypnutim regeneracie je fap nutne vymlatit... Takze sme dvaja... Citovat
Pechy Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Dobře, tak pokud si si jistý, že to udělal špatně, tak proč si nešel za ním? Ti jako těch 10 tis za to nestálo ? (pokud vim, tak 10 tis za Fap nebere!) Jel jsem za PP s tim, ze se po cca 800 km jakoby auto dusi, škube. Tento stav přejde po cca 20km. Diagnoza od PP znela FAP musi ven. Na miste vyndal z auta jednotku neco tam podle obrazku v pocitaci zkousel pajet. Vratil do auta s tim ze je hotovo. Na muj dotaz zda neni potreba ten FAP fyzicky z auta vyndat mi rekl ze ne. Ze to upravil tak, ze to auto nepozna, ze tam nejaky FAP je ok. Ptal jsem na fakturu a na to se mi dostalo odpovedi s usmevem, ze na FAP mi nikdo doklad neda. Auto po ujeti dalsich 800 km chovalo naprosto identicky cili skubalo, netahlo atd. Volal jsem to PP. Rikal mi, ze to FAP nebude, ale ze to bude EGR, ktery mi za 5000 muze objednat. S diky a informaci, ze se ozvu jsem zavesil. Jelikoz se mi nezdalo, ze by to byl EGR, tak jsem zkusil jineho na foru doporucovaneho mechanika - strakiho. Straki mi potvrdil, ze to EGR nebude protoze dle mnou popisovaneho chovani auta a podle videa to odhadoval na FAP. Domluvili jsme se na schuzku v Chomutove. Na miste dle DIA zjistil ze auto regeneruje, tedy ze to dela FAP. Na dilne FAP fyzicky vyndal a vytloukl. Vyndal jednotku jako PP a neco na ni upravil. Vysledkem je to, ze od te doby auto necuka a nedusise. Kdyz jsem mu rekl, ze uz PP udajne FAP \"odstranoval\", tak tomu nechtel verit. PPcka nehanim. Uprimne je mi uplne sumak. Jedine co vim, je to, ze on uz se na moje auto nepodiva. Dle jeho postupu, ktere jsem zazil a videl bych opravare mohl delat i ja. Schreku, mozna si jeste vzpomenes, kdyz jsem resil na srazu v dejvicich rozvody. Byl jsi moc prekvapeny proc nejedu k PP. Chtel jsem ti to rict, respektive jsem to chtel rict i nahlas, ale kdosi mi poradil, abych nedelal zbytecne zlo. Nechal bych to byt, cert vezmi 10.000, spatna zkusenost taky zkusenost, ale kdyz jsem videl jak se obouvate do dancaka a kulajdy, ze tohle by PP preci nikdy neudelal, tak mi to nedalo! Citovat
Schreek Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Pechy: Neodpověděl si mi. Proč když Ti to Straki udělal teda správě, proč si nejel za ppčkem a nechtěl peníze zpět? Si mu jen tak nechal 10tis. nevim teda za co, páč FAP tam tolik ani nestojí.... Citovat
Pechy Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 V te dobe kdy jsem to resil cca 1,5 roku zpet si za ten FAP rekl 10.000. Kdyz pockas do zitra, tak ti podle vyberu z bankomatu mohu rici presny datum. Nejel jsem za nim protoze jsem: nemel jak dokazat, ze na tom aute ten FAP delal nemel chut resit neco s clovekem, ktery me \"okradl\" ho nechtel videt a neco mu dokazovat Ano, sice jsem o 10.000 prisel, ale pokud bych jezdil dal a vymenil u nej EGR, ktery by autu nepomohl, tak by to bylo jeste drazsi a nakonec to mohlo dopadnout tak, ze by se diky plnemu FAP poskodil motor a ja mohl hledat nove auto. Cili tech 10.000 pro me byla v podstate vyhra. Vis, kazdy obcas slapne do hovna i ja, ale nechtel jsem to udelat znovu. Nemam ve zvyku se s nikym dohadovat. On musel vedet, ze tu praci 100% neodvedl. Naopak me s klidem poslal jezdit, ikdyz jako mechanikovi, ktery udelal FAPu udajne stovky mu muselo byt jasne, ze pokud se ten FAP ucpe, tak poskodi motor.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 jen bych chtěl podotknout že pokud se fap zaplni tak motor nepoškodí , na to ty auta jsou dost chytre, auto spadne do nouzaku a hodi hlasku antipolu.... . tzv dle manualu vyhledejte servis... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 No dobrá, i když připustíme, že zaplněný FAP motor nepoškodí, má nějakou logiku vypnout regeneraci a neodstranit ho? Motor to tedy nepoškodí, ale dotyčný musí navštívit servis po několika stovkách kilometrů znovu a pak se bude dít co? Pak už je důvod ho fyzicky vymlátit? Citovat
JimBeem Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Je v tom logika, že si za 10 papírů předplatíš návštěvu servisu Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 na tohle já odpovědět neumím ,ale pokud se nad tim zamyslim a vim ze je upraven soft ktery oblbne cidla ve fapu tak me napada logicky ze splodiny-saze prochazi fapem tak jako klasika vyfukem ven a diky oblblym cidlum nevraci saze do spalovaciho prostoru pro opetovne spalovani. proto taky vsechny auta po fap off vice hulí. to je muj logicky pohled na vec , jestli je to pravda nevim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Ve FAPu se nic nevrací, jen se saze zachytávají, při regeneraci se vypálí. Když se jednotka oblbne tak se FAP časem ucpe, protože neregeneruje usazené saze. Je to jen filtr Citovat
Agrafik Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 jen bych chtěl podotknout že pokud se fap zaplni tak motor nepoškodí , na to ty auta jsou dost chytre, auto spadne do nouzaku a hodi hlasku antipolu.... . tzv dle manualu vyhledejte servis... I když je ta jednotka kvůli FAPOFF upravená?, třeba o tom problému vůbec neví a chová se dál tak jak by bylo vše ok? A nouzák se nekoná. Citovat
Marcel00 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Pe.Tr tak toto je hovadina Vraciat sa nic nemoze, vyfukovy system za egr nema reverzny chod. Auta bez fapu hulia preto, lebo nemaju fap a teda sadze sa nemaju do coho zachytavat... Ved to je predsa princip fapu. Fapom sadze prejst nemozu... Mi nehovor ze si nevidel nazivo strukturu fapu Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Ve FAPu se nic nevrací, jen se saze zachytávají, při regeneraci se vypálí. Když se jednotka oblbne tak se FAP časem ucpe, protože neregeneruje usazené saze. Je to jen filtr radku nemas pravdu , pac kdyby to tak bylo tak se fap meni po deseti tis km a ne po 160tis km cca samozrejme EDIT sem zapomnel na smajla [upravil dne 7/2/13 23:17 od Pe.Tr] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.