Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Děkuji za skvělý sraz. Byl opravdu perfektně zorganizovaný. Vychytaná spanilka, zajištěná prohlídka jeskyně, příjemné místo, dobré jídlo a jeli jsme dokonce svůj první orienťák :D Těším se na další sraz na jižní moravě:):papa

Odesláno

Pokusím se nyní vymyslet něco smysluplného, jak zhodnotit sobotu.

Byly jsme pouze na sobotu. Na místě jsme trochu litovali, že jsme si neobjednali ubytování do neděle, ale o to déle jsme zůstali v restauraci.

Ráno jsme dorazili tak tak, přivítání bylo vřelé. Jeskyně úžasné - Moravský kras je lepší než Český kras :D. Všechno bylo parádně zorganizované, až se člověk diví, že to byl první Baziho sraz - nedokážu si představit, jakou úroveň budou mít ty další ;).

Parádně strávená sobota, objednané luxusní počasí, nevím, co si více přát. S úžasem jsem koukal na hasičský sbor, parádní vybavení, naklizeno, čisto, ochota ... to ti naši si umí maximálně vylít mozky :bojim

Z restaurace jsme odcházeli mezi posledními, bylo 22:30 a před námi více než 200 km. Jeli jsme to asi 4 hodiny - až do HB jsem si netroufal jet rychleji, vůbec to tam neznám, od HB konstantně 90. Nicméně za obcí Kámen padlo mlíko, bylo kulový vidět, jel jsem 50. Já čekal po půlnoci na silnici cokoliv - zajíce (2x na nás koukal ze škarpy), srnku (1x přes cestu, 1x ze škarpy koukala), třeba i medvěda (nepřišel), ale že by byla mlha? :o. Jak jsme se přiblížili ke Kolínu, bylo patrné, že Čechy byly skrápěny deštěm a u nás doma pršelo - opět paráda, že jsme mohli být na sluníčku v Moravském krasu a ne na dešti v Polabí.

Ještě jednou díky, nejenom Bazimu, ale ChouLuovi a dalším, kteří v této akci měli prsty. Rádi zase přijedeme, jen to ubytování více promyslíme. Nicméně, kluci, mám malý návrh: Nepřipravíte někde v okolí klasický víkendový sraz? :mrk Organizačně nebude daleko od toho současného a bude to mít punc \"oficiální sraz\". :papa

Odesláno

Tak ChouLu dorazil domů na Vysočinu. Z krásnejch 16ti stupňů, které byli v Jedovnici, kde jsem nasedal v tričku a kraťasech, bylo najednou ve žďáře sotva 9... hroznej šok :bojim

Doufám, že se všem sraz líbil a tešíme se na příště :papa

Odesláno

Ještě jednou chci poděkovat všem, kteří se našeho srazu zůčastnili.

Děkuji za pochvalu srazu, snažili jsme se udělat maximum pro vaši spokojenost. Jsem rád, že se sraz líbil.

Děkuji Mirči a Lukášovi za skvělou:super:super:super spoloorganizaci:super:super:super

Fotky jsou v prvním příspěvku a budu tam postupně přidávat další.

Odesláno

Přebejvá ti tam jednou to HTTP// :) umaž to :)

http://http//pepito63.rajce.idnes.cz/Sraz_Peugeot_Clubu_27.4.2013_Moravsky_kras#

Odesláno

Tak sem se konečně dostal k PC a musím velice pochválit organizátory za opravdu báječný sraz. Vše poctivě připraveno, nálada přátelská, program na jedničku. Na takovéto srazy pojedu vždy rád :super

Odesláno

tak už mám klid,chtěl bych poděkovat organizátorům za super sraz (včetně Romanové manželky ;):papa:potlesk)i manželka ho hodnotila velice kladně,užili jsme si ho mooooc

dále bych chtěl poděkovat Lukášovi,Ozzymu1 s rodinou a Veverkovým(ubytovaný v Hotelu Rado) :super Peugeoťáci jsou super kolektiv :super

i Šimon děkuje za ocenění nejmladší účastník srazu a za 206cc i když v sobotu večer kdy dostal ocenění byl mírně na zabití(asi měl toho dost) za co se všem omlouvám

byl to fakt super sraz včetně super programu a velice děkujeme a těšíme se příště

(ty kilometry a peníze za ten víkend stály za to :super )

i když chápu že někdo to má z ruky - ja to měl cca 240Km :aut sem tam nějaká objížďka:roll dohromady najeto 490Km;)

foto dodám :D

[upravil dne 28/4/13 18:04 od Gabriel 307]

Odesláno

ChouLu :D

tady foto http://gabriel307.rajce.idnes.cz/1.Baziho_zraz_27.4.2012/

na stažení to někam ještě nahodím pak sem dám link

edit: ještě jeden poznatek :D 206cc co má Pepito si koupit nemůžu:( jenom když budu jezdit bez střechy:roll prostě se do toho super autíčka nevlezu:grr ;)

Omlouvám se,opravil jsem datum z 2012 na 2013 a nefunguje původní odkaz na fotky,tady je funkční :mad:

http://gabriel307.rajce.idnes.cz/1.Baziho_zraz_27.4.2013

nějak jsem rok pozadu :myslim:roll

[upravil dne 28/4/13 23:36 od Gabriel 307]

Odesláno
Z restaurace jsme odcházeli mezi posledními, bylo 22:30 a před námi více než 200 km. Jeli jsme to asi 4 hodiny - až do HB jsem si netroufal jet rychleji, vůbec to tam neznám, od HB konstantně 90. Nicméně za obcí Kámen padlo mlíko, bylo kulový vidět, jel jsem 50. Já čekal po půlnoci na silnici cokoliv - zajíce (2x na nás koukal ze škarpy), srnku (1x přes cestu, 1x ze škarpy koukala), třeba i medvěda (nepřišel), ale že by byla mlha?

Milane, já vyjížděl v cca 22:00 z Tábora směr domov, 200km ujeto za 2h 45minut. V HB jsem byl okolo jedenácté večerní, jsme mohli dát rychlý kafe na pumpě :D U mě byla jedna liška, dvě kuny, 5 zajíců a u 12srnky jsem je přestal počítat. :D Zvěř po příkopech a přes silnici. Jeden ušák to měl hodně na těsno.

Jinak koukám, že sraz se Vám velmi vydařil a o to víc mě mrzí, že jsem nemohl dorazit. Ale já si to taky v pátek a v sobotu na jihu užil. ;):papa

Odesláno

radim: To já než se dostal do HB ... v HB jsme byli asi v jednu ráno. Z Blanska do HB jsem se na okrskách bál :mad:

Koukám, že moc zvířat jsem nepotkal, hlavně, že jsme žádné nepotkali napřímo :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...