Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Luki, už zase?! :bacha Kam vlezu, tam Ty! :D

A na Romana nešahej nebo z té jeskyně, kterou asi právě osobně testuje na kapacitu účastníků srazu, už nevyleze :D

Odesláno

Lukáši, ty taky hned všechno vyklopíš!:D

Rozhoduje se mezi C3 a 206.

Ke srazu zatím nic. Měl jsem teď málo času, tak jsem kolem srazu nic nedělal. Dělám rekonstrukci garáže:D.

Manželka udělala diplomy. Již brzy bude objednávací vlákno na okruhy do jeskyní.

Trasa orienťáku připravena. V půli týdne se tomu začnu zase věnovat. Nějaké otázky?

Odesláno

budeš se divit ale C3ka je vlastně 206ka... zrcátka pasují, tyčky stablu stejné.. :D

Osobně se mi tak nelíbí, ale na druhou stranu má na zadní nápravě pružiny, což vidím jako velké plus oproti 206.. ale na třetí stranu je prostě Pug hezčí :D

Ke srazu: Budem blokovat nějaké křižovatky? :aut

Odesláno

Mě se líbí obě, každé má nějaké to plus a mínus. Ale snažím se přiklánět k 206. Manželka zas k C3. Původně to měla být 1007, ale manželce nesedla a Maťa by z ní skoro nic neviděl, tak jsem od ní se slzou v oku upustil.

Křižovatky blokovat budeme, počet blokací je zatím neznámý, ale počítám s Tebou na jedno bloknutí:mrk, ju?

Chci projíždět při spanilce Blanskem, ale musím předem projet celou trasu při 50km/h, abych znal čas, jaký nám to zabere.

[upravil dne 3/3/13 21:25 od Roman Bazi]

Odesláno

Samozřejmě počítej :) Nejlépe je však aby to šlo především po hlavních, co nejméně semaforů, kruháče nevadí :) i kdyby to mělo být delší :)

Rychlost městem počítej spíše v 40km/hod :)

[upravil dne 3/3/13 22:40 od ChouLu]

Odesláno

Ono to až tak moc mimo není ;) Nové křižovatky jsou už většinou na nějakou infrastrukturu připojené a lze ji vzdáleně ovládat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...