Přejít na obsah

misak barva

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

O uživateli misak barva

  • Datum narození 1.11.1980

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Ústí nad Labem
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

misak barva's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Sorry, ale nechce se mi zakládat nový téma... Co to je a kam to patří? P308 sw, 1.6 benzín, 88 kw, 2011... Leželo to tam jen tak
  2. Taky cukal... svíčky, civky a ok...
  3. misak barva

    Brzdové destičky

    Zdarec, já dneska po výměně zadních. Kotouče i desky. Od kámoše cena do 12. tis., peugeot Litoměřice prej do 11. tis. a prej možná sleva. V 9 hod předáno, v 11 převzato, cena 9550,- :-)
  4. Zdarec.... 308 sw, 1,6 16v, 88 kw... Na podvozku umělá krabička s uhlikem.... Dvě hadice... Upadla, prodrela se, hadice utaveny vejfukem... Cena: 2033,- za box, 730,- za jednu hadičku, za druhou se cena nepodařila zjistit... Vše je pouze v originále... a) jak moc je nutná a k čemu vůbec slouží? b) co se stane, když ji vyřadim a propojím hadice? :-)
  5. misak barva

    Třetí reklamace

    Zdarec... No já měl asi 6 reklamací a nějak jsem odstoupení ani neřešil... Když budou chtít tak tě stejně utáhnou na vařený špagetě, takže... Holt máš Alexe, no :-) Když to srovnám, měl jsem fabku, super kára, žádný závady... Ale když jsem pak do ní skočil po půl roce v 308, tak mi fabka přišla jak krtkovo autíčko. :-)
  6. Heh, tož jsem opět tu... S těma rozvodama... Před dovolenou mi to nedalo a zajel jsem do peugeotu, aby mi to udělali. Servisman na mě chvíli koukal, pak koukal do pc a že prej se nedělají, že 308 sw má řetěz a že to je doživotní. Kdybych na tom trval, tak prej mám přijet až budu mít 300tis. :-) Itálii jsem s tim zvládnul, už mám 135tis. a zatím pohoda... A teď babo raď :-)
  7. misak barva

    Druhé svetlo spiatočky

    Heh... Už by mělo :-)
  8. misak barva

    Druhé svetlo spiatočky

    Poslal jsem na mejla...
  9. misak barva

    Druhé svetlo spiatočky

    Tak mi to nedalo... Sundal jsem světa, mam to nafoceny, akorát mi nejdou přidat fotky... Na levý straně volný místo není, tak jedině vymyslet nějaký zapojení a dvojitou žárovku, která by byla na obyčejný světla i na mlhovku. Tu červenou krytku tam ale stejně nedostanu... Pak jsem si ještě vsimnul, že v kostce s kabely je levá strana celá obsazena a na pravý je jedna pozice volná... Viděl bych to na tu LEDku do pravého světla a uvidím, jak to bude svítit :-) Jinak... Sundat zadní světlo no problemo, akorát se člověk nesmí bát zabrat. Odsroubujes dva šrouby s hvězdou, a pak to drží na dvou tyckach... Tam právě zaberes, tyčky vyskocej a světlo je venku... Jo a co mě dostalo... Na kabelu visačka, psaná rozsypanym čajem, neboli po čínsku :-D
  10. misak barva

    Druhé svetlo spiatočky

    Prosíme odstranit, nejde mi sem nahrát fotka... Prostě... Šoupnul jsem na zadní nárazník trojzářivku z garáže :-D
  11. misak barva

    Druhé svetlo spiatočky

    Tak zpětná světa by Pat a Mat :-D
  12. To jsem se právě nedozvěděl... Jeden typek mi tam řekl, že kolem 18.tis. s pumpou, druhej že kolem 12.tis., ale že prej se to dá udělat za 8 bez výměny pumpy, takže celkem rozptyl... Na to že to je přímo peugeot, tak z toho moc moudrej nejsem... Na netu jsem našel rozvody za 2.700,- Kč, na www.autodily-online.cz jsou kolem 5.tis. Celá sada od Febi, a pumpa za 2.700,-... Čili od nich komplet rozvody s pumpou za necelých 8.000,- Kč...
  13. misak barva

    Druhé svetlo spiatočky

    Heh to mě taky štve... I fabia to má lepší a je vidět. Na sw dám zpátečku a i když mám senzory, jsem z toho celej hin, že nic nevidím :-) O víkendu zkusím a písnu :-)
  14. Mám vyzkoušeno u 308.. Pasují tam i z druhé řady, ale zapomeňte na sedačky z 307. Tu má švára, někam jeli s dětskama, tak jsme je tam chtěli přehodit. Kdepak, nende :-)
  15. No právě, mám nalitano 128.tis., 30.5. frčím do bibione a nerad bych aby se mi v tom nějakej \"lujdži\" vrtal :-)
×
×
  • Vytvořit...