Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak pokial máš možnosť mať S3 zadarmíko, tak by som to asi neriešil.

Na druhej strane, podľa toho, čo tu popisuješ, by bol tebe vhodnejší WP 8 ... Napr nejaká Nokia 820 prípadne 920 ... Dlhšia výdrž batérie, s Windowsom v NTB či PC si rozumie logicky uplne plnohodnotne, offline navigacia zdarma, plnohodnotny office atd atd ...

Odesláno

Já mám S2 a maximální spokojenost, pokud by byla možnost, rozhodně bych šel do S3 i když je větší. Na mou práci je ideální. Tablet už je moc velký.

Odesláno
jen písnu jednu pro mě dost nemilou věc, S3 je křehká!!! Právě se mi krapet prodražila!

Celkom sranda ...

Mne S3 veľmi škaredo padla v umyvárke, zo strechy SUV (hyundai santa FE) ked som naprával anténu na streche ... Padla mi na auto, a odtial na zeleznu mrezu ktora sluzila ako \"kanal\" ...

Ostal odrety a chyteni na 3 miestach, ale teda ťuk ťuk, nič jej nie je a šlape ako hodinky ... Už to tak je nejakého pol roka určite ...

Navyše ju nenosim v puzdre, a nijak ju nešetrim, a nevidim v tom problem ...

To my skorej prišlo krehšie HTC Sensation, ktory som tu koblihovi predaval z prasknutym displayom :/

Odesláno

Sa smeješ, ale mám to v pláne :)

Dúfam, že ju teda nezdevastujem, ale už teraz je jasné, kvôli estetickým poškodeniam, že ju budem predávať pod cenu ...

A bude to reálne možno už v tejto prvej polovici roka, uvidíme, ako sa pochlapia Samsungáči s S4 kou 15 marca, a potom ako rýchlo príde na SK, a za čo si ju budem vedieť zohnať :P

Odesláno

omlouvám se že zneužiji tohle vlákno,hledám nějakou aplikaci,která po spojeni handsfree sady v autě přepne na mobilu(SGS2) profil,nebo upraví hlasitost zvonění(mám taky starou Nokii E66 a tam to funguje i bez aplikace-je to Symbian zrovna teď to nemůžu najít kde to v té Nokii je:grr )

Odesláno

Radku díky,v podstatě to bude asi to co hledám.... jen nebudu zapínat buetooth,ale zapnu profil a on spustí vše co tam nastavím;) (na Nokii to bylo obráceně-zapnul jsem bluetooth a po spojeni s handsfree se přepnul profil vyzvánění)

edit :tak už jsem to v Nokii našel,je to v nastavení-nastavení doplňků-bezdr.souprava do auta-předvolený profil

edit2: tak už jsem to odinstaloval-můj problém to nevyřešilo

[upravil dne 7/3/13 17:24 od Gabriel 307]

Odesláno

Máš širokou dlaň a dlouhý prsty? :D Měl jsem jí též půjčenou na chviličku a je to fakt velký ;)

ta SIII mi jde ještě ovládat jednou rukou, u NOTE jsem to již nedal :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takže, rád bych využil technologii NFC na svém mobilu. Je tu někdo, kdo by mi mohl stručně popsat, co mám udělat, aby to šlapalo? Mám t-mobile simkartu s nahraným klasickým internet bankingem ořízlou do velikosti minisim, účet mám u ČSOB. Nejdříve mám jít k operátoroví nebo mi simku vymění i v bance?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...