Guest Lubk0 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Tak pokial máš možnosť mať S3 zadarmíko, tak by som to asi neriešil. Na druhej strane, podľa toho, čo tu popisuješ, by bol tebe vhodnejší WP 8 ... Napr nejaká Nokia 820 prípadne 920 ... Dlhšia výdrž batérie, s Windowsom v NTB či PC si rozumie logicky uplne plnohodnotne, offline navigacia zdarma, plnohodnotny office atd atd ... Citovat
Jirkap Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Já mám S2 a maximální spokojenost, pokud by byla možnost, rozhodně bych šel do S3 i když je větší. Na mou práci je ideální. Tablet už je moc velký. Citovat
punkac Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 jen písnu jednu pro mě dost nemilou věc, S3 je křehká!!! Právě se mi krapet prodražila! Citovat
Gabriel 307 Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 tak to fakt zamrzí ja rozbil display na SGS2 a výměna 3557,-Kč edit:vlákno je tady v sekci IT [upravil dne 27/2/13 00:28 od Gabriel 307] Citovat
punkac Odesláno 27. únor 2013 Autor Odesláno 27. únor 2013 3850 origo samsung servis jménem plaza v PHE v Ječný 36, neorigo servis UL chtěl 5500 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 jen písnu jednu pro mě dost nemilou věc, S3 je křehká!!! Právě se mi krapet prodražila! Celkom sranda ... Mne S3 veľmi škaredo padla v umyvárke, zo strechy SUV (hyundai santa FE) ked som naprával anténu na streche ... Padla mi na auto, a odtial na zeleznu mrezu ktora sluzila ako \"kanal\" ... Ostal odrety a chyteni na 3 miestach, ale teda ťuk ťuk, nič jej nie je a šlape ako hodinky ... Už to tak je nejakého pol roka určite ... Navyše ju nenosim v puzdre, a nijak ju nešetrim, a nevidim v tom problem ... To my skorej prišlo krehšie HTC Sensation, ktory som tu koblihovi predaval z prasknutym displayom :/ Citovat
koblih69 Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 No kdyby se přece jen ta S3 poškodila tak napiš Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 Sa smeješ, ale mám to v pláne Dúfam, že ju teda nezdevastujem, ale už teraz je jasné, kvôli estetickým poškodeniam, že ju budem predávať pod cenu ... A bude to reálne možno už v tejto prvej polovici roka, uvidíme, ako sa pochlapia Samsungáči s S4 kou 15 marca, a potom ako rýchlo príde na SK, a za čo si ju budem vedieť zohnať Citovat
Péťa Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 V pondělí: http://www.czc.cz/sony-xperia-z-cerna-black/121380/produkt Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 omlouvám se že zneužiji tohle vlákno,hledám nějakou aplikaci,která po spojeni handsfree sady v autě přepne na mobilu(SGS2) profil,nebo upraví hlasitost zvonění(mám taky starou Nokii E66 a tam to funguje i bez aplikace-je to Symbian zrovna teď to nemůžu najít kde to v té Nokii je:grr ) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 Gabriel, už jsem to sem dával - vyzkoušej to Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 Radku díky,v podstatě to bude asi to co hledám.... jen nebudu zapínat buetooth,ale zapnu profil a on spustí vše co tam nastavím;) (na Nokii to bylo obráceně-zapnul jsem bluetooth a po spojeni s handsfree se přepnul profil vyzvánění) edit :tak už jsem to v Nokii našel,je to v nastavení-nastavení doplňků-bezdr.souprava do auta-předvolený profil edit2: tak už jsem to odinstaloval-můj problém to nevyřešilo [upravil dne 7/3/13 17:24 od Gabriel 307] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 No ono ani profil spouštět nemusiš, mělo by jít i opačné pravidlo, vlezeš do auta a a sam se nastaví profil jaký přednastavíš, podle času, podle GPS atd, je tam spousta možností Citovat
oddie Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 Tak nám tu chodí půjčovací galaxy note, asi si ho půjčím na zkoušku. Citovat
punkac Odesláno 7. březen 2013 Autor Odesláno 7. březen 2013 Máš širokou dlaň a dlouhý prsty? Měl jsem jí též půjčenou na chviličku a je to fakt velký ta SIII mi jde ještě ovládat jednou rukou, u NOTE jsem to již nedal Citovat
punkac Odesláno 26. březen 2013 Autor Odesláno 26. březen 2013 Takže, rád bych využil technologii NFC na svém mobilu. Je tu někdo, kdo by mi mohl stručně popsat, co mám udělat, aby to šlapalo? Mám t-mobile simkartu s nahraným klasickým internet bankingem ořízlou do velikosti minisim, účet mám u ČSOB. Nejdříve mám jít k operátoroví nebo mi simku vymění i v bance? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.