Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozhoduju se mezi těmito mobily (cihlami :D )

Máte je někdo, šli byste do toho?

Telefony se mi docela líbí, jeden levnější druhý dražší

pročetl jsem recenze na mobilmanii u obou a nejsem z toho moudrej. Jeden menší paměť, druhej NFC a o dost vyšší cenu

G600 kamarádovi co mi ho na chviličku půjčil vydrží přes dva dny a je furt na wifi nebo 3G. Jak je na tom samsung? Nebudou ty 4 jádra žravější, co se týče výdrže baterky?

Další rozdíl je v přítomnosti NFC vysílače u Samsungu, používáte někdo tuto vymoženost při placení? Má to smysl si to pořizovat? Prý jde dokoupit nějaká nfc karta a i non-nfc mobily to najednou umí....

V žádný recenzi jsem se pořádně nic nedočetl o stabilitě jak SIII nebo G600 (android jsem nikdy neměl)

je velkej výkonostní rozdíl v dostupných aplikacích mezi 4 jádrem a dvoujádrem použitým u G600. Nikde jsem nenašel jestli je display z poškrábatelnýho skla nebo nepoškrábatelnýho (gorilas??) u obou mobilů. Fotky jsem viděl u recenzí a přijdou mi stejný.

G600 je stereo (jako má N900) a zvuk je opravdu hlasitý a stereo si při koukání filmů \"vychutnám\" Jak hraje SIII?

Vim dotaz jak z nosu. Ale nějak se nemohu rozhodnout. :)

[upravil dne 3/2/13 21:31 od punkac]

Odesláno

Jednoznačně Samsung :)

Huawei je levnej protože se šetří hrozně na konstrukci, prohybá se to v ruce, různě kroutí, na pohled je to taky horší :)

Jinak rozdíl mezi X2 a X4 procesorem je znatelný :)

Za mě jednoznačně SIII popř něco jiného z portfolia Samsungu ;)

Odesláno

Samsung jsem držel v ruce jen kratičce, ten G600 asi 10 minut a nic nevrzalo, prakticky nikdy mi žádný telefon nevrzal

Vrzal ti, nebo ne?

Jak znatelný je rozdíl mezi X2 a X4. Jsem opravdu lajk a vím prd... Sekají se videa z youtube nebo přehrávaná videa běžných formátů. Nebo jen ve hrách. Kouše se to při skrolování???

Zajímají mě aplikace na geocaching, autonavigace, kalendář, zázmnamník hovorů, aby to otevřelo pdf, eknihy, doc, ppt, xls, editace netřeba.....

Odesláno

Takle... ono bude rozdíl když si otevřeš jen to video a nebo budeš mít hromadu aplikací otevřených a otevřeš video :)

A k tomu vrzání :) měl jsem možnost mít pár dni levnější model huawei po cca půlročním používání a spíše mě znechutil od té značky. Co je nové je krásné, ale mobil je zrovna věc, kterou člověk používá dost intenzivně a pak se ten rozdíl v kvalitě začne projevovat :)

Aplikace na soubory které pišeš si stáhneš z Google Play v tom není vůbec problém. Navi se nechá \"sehnat\" na internetu (někde ji dokonce mám v ntb).

Nekoukal si ještě třeba na Samsung SIII mini? Měl jsem ho chvíli v ruce a přišel mi na tu cenu docela slušnej kousek a na standartní používání stačí :) Nicméně už to má menší display. Ještě mě napadá Galaxy Note, který taky není špatný ;)

Odesláno

galaxy note je už pádlo, s tím jsem si hrál v práci, nedovedu si představit, že jdu, někdo volá a já si to dávám k uchu :D:D

Mini se mi nelíbí. Teď projíždím německe ebay a jsou SIII drahý, v praze je SIII za deset a půl + výlet do Prahy na pívko :D

Kamarád co mi na chviličku půjčil tu G600, ho má cca měsíc a nic nevrže. I mě telefon přišel docela bytelný. Svižnej byl dost ale je pravda, že nevím, kolik měl spuštěných aplikací na pozadí

Odesláno

Tak v tom případě asi ten S3 :) Ale nekupuj šedivku... pár mobilů se mi dostalo do ruky, protože najednou změnili jazyk a uživatel nevěděl co s tím ;)

Odesláno

Huawei ani náhodou, jestli nechceš mit jen samý problemy tak se teto značce vyhni obloukem ať se jedná o jakejkoliv jejich vyrobek:bojim

Samsung nebo kdyžtak Sony, nebo LG

[upravil dne 31/1/13 07:02 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Mam SIII od leta ako vybehli v Orange a nemôžem sa sťažovať.

na veľkosť som si zvykol hneď(dovtedy som mal len mini telefony;) )

Používanie tiež jednoduché. Iba po poslednej aktualizácii mi mrzne internet ale iba na jednej konkrétnej stránke...

Na ostatných som si to nevšimol.

Predtým mi hocikedy vypadol signál a zrušilo mi hovor. Teraz už nie.

Video prehráva super, aj pesničky čo mám uložené. Počúvam ho v dodávke ked mi v nej nejde rádio...

Za mňa určite SIII...

Odesláno

tak jsem z5 :papa

SIII jsem našel za 10600 v praze v kameným obchodě, to asi bude šedivka, co

Peto, proč by sis vybral SII? Tu má kamarád a nestěžuje si, ale není to krok zpět? Proč by sis vybral tu SII?

jo ta G600 asi bude poškrábatelná, ale ta SIII nemá podobnej nezničitelnej display jako iphone?

[upravil dne 31/1/13 11:10 od punkac]

Odesláno

Tiež mám S3, a som absolutne spokojny ...

Uvidíme, čo prinesie S4, ktorý by mal byť čochvíľa na trhu, pokiaľ to bude zaujímavé, pôjdem do neho :)

Odesláno

Lubk0, mohl bys mi napsat jestli využíváš NFC, kolik máš spuštěných aplikací na pozadí než se začne kousat? Jak dlouho vydrží navigovat bez dobití.

Odesláno

NFC nevyuzivam, zatial to ani neplanujem ... Penazenku mam pri sebe vzdy, karty ponukaju takisto bezdotykove platenie, takze staci prilozit penazenku ... Pride mi to skorej pohodlne pre ludi, co penazenku nenosia, ale to nie je moj pripad ... Mam ju vzdy a vsade ... Takze pre mna momentalne zbytocnost ...

S3 jka sa mi vzivote \"nekousla\" ... Maximalne, po par mesiacoch, ked zacala sem tam zatrhavat, som cez spravcu aplikacii uzavrel vsetky aplikacie, a premazal pamet. Nabehli zase aplikacie nutne pre system, a bol zase pokoj ... Zatial \"klop, klop\" som ju nikdy nemusel ani restartovat, z dovodu, ze by blbla, alebo volaco. Restar prebiehal len po instalacii aktualizacii.

Navigovanie je tiez kapitola sama o sebe ... Ja pouzivam na baterku narocnejsiu navigaciu, pre SR, s nazvom WAZE. Je to nielen navigacia, ale perfektne \"dopravne\" spravy ... Napriklad rano, na trase do prace, ide somnou na ten smer zhruba 30-40 wazerov ... Tym padom viem, kedy stoja v kolone, kde sa stala nehoda, a kde ide policajna hliadka, casto aj aka, a niekedy aj s fotkou :) Lenze tato aplikacia stahuje mapy z internetu, a takisto stahuje a odosiela dáta (hlasit svoju polohu, hliadky, nehody, obmedzenia mozes aj ty) ... Sygic sa da vyuzivat offline, a spotrebuje menej ...

V kazdom pripade doby nabijania neriesim ... Dnes s Ebayu zakupis drziak, a nabijacku do auta za odhadom 5 dolarov dokopy ... Navyse je univerzalna, takze micro USB dnes uz ma snad vsetko okrem Apple .. Takze nabijacku mam vzdy po ruke ... V praci mam nabku, doma mam nabku vedla postela a v obyvacke, v aute mam dve nabijacky, v taske na notebook mam dalsi kabel (viem si nabijat s NTB, kludne aj vo vypnutom NTB stave). V kazdom pripade nikdy sa mi nestalo, ze by mi 1 den nevydrzala ...

Keci typu 2 dni, neberiem ... Ono, aj S3 vie vydrzat 2 dni, ale ked sa rano prebudis s tym, ze mas ja neviem 50 percent baterky, a na vecer ti tam svieti 10 percent, nemas dobry pocit .. Ja nabijam 1 krat denne, podla toho ci spim v obyvacke pred telkou, alebo v spalni :D Tak nabijam v noci doma. Pokial pridem domov \"spolocensky unaveny\" a zabudnem dat na nabku, nabijam vecsinou v praci na druhy den ... Ked pustam navi na dlhsie, tak ju v aute pripojim na kabel ...

Moja S3jka ma zasebou aj jeden naozaj nepekny pad, z auta, na beton a zeleznu mrezu v umyvarke na podlahe ... :/ No proste parada. Ma 2 skrkance, uplne mini puklinu pri okraji krytu... Stalo sa to tak pol rok dozadu, nic to na funkcnosti nezmenilo ... Telefon mam tesne potom, ako vysiel, takze v lete 2012.

Momentalne by som si urcite iný nevybral. Velkost mi príde presne \"akurát\" ... Zvuk by mohol byt \"silnejsí\" ale stačí to. Sluchátka dodávané k tomu, sú podla mna prekvapivo dobré !

Odesláno

Lubk0, díky za recenzi, takže při plné zátěži ti vydrží 24 hodin určitě, s nabíjením přes noc problem nemám. Jen nechci dopadnout jako s nokií N900, která vydrží na offline navigaci max hodinku a půl, když je na netu tak za 4 hodiny je prázdná

Nedejbože, když si pustím nějakou náročnější hru, to je prázdná za dvě hodky..... Není to špatný telefon, ale nokia mě naštvala tím, že vypla ovistore pro maemo a nepodporuje ostatní repozitáře na maemo.org Sice jsou někde nějaký neofiko, ale to mě už prostě nebaví a dávám vale nokii (kromě tří miláčků v podobě 6210, 7110 a 6310i - ty šlapou v pohodě přes deset let :) )

doplněno: To máš jako kreditku, která má v sobě to NFC??? To se musím poptat v ČSOB jestli to mají taky :papa

[upravil dne 31/1/13 12:58 od punkac]

Odesláno

No neviem, proste dnes uz bezne banky vydavaju bezkontaktne platobne karty. Na danej karte je symbol, nieco ako wifi :D

Pokial to ma obchod, k dispozicii, tak sa da platit prilozenim karty ...

Casto to ale \"prodavaci\" nepoznaj, a boji se s tym robit :D Takze vyuzitelnost je zatial mala. Navyse obmedzenie, maximalne 20 Eur platba, maximalne 3 x za sebou ... Potom musis urobit vyber v bankomate, aby to slo zase (alebo urobit nejaku inu transakciu, to neviem presne) ...

Ze by to nejako rapidne setrilo cas, to neviem ... To vytukanie pinu zabere kolko ? 15 - 20 sekund ? Neviem, velky vyznam v tom nevidim ...

Tak pri mojom pouzivani, vydrzi urcite minimalne 24 hodin. Pred spanim mavam minimalne 30 procent baterky, casto 40 az 50 procent ...

Telefon je cely den na netu, nonstop mi nanho chodi firemny maily (pomerne dost) + soukrome ... Kontroluji schranku kazdych 15 minut ... Par krat za den \"mrknu\" pri cigarete facebook, pripadne nejaky web. Sem tam si zahram nejaku hru, ale neni na to moc casu ... O vykendu v baru nejako to video, a podobne veci ... Na hajzliku je to nenahraditelny pomocnik :D

Pomerne dost telefonujem, zhruba 800 az 1000 min mesacne ...(firemne aj sukromne hovori, vela prijmám z presmerovaneho firemneho telefonu) a napisu pomerne dost emailov cez telefon ...

Takze asi tak ... Neni som ten co na tom pozera filmy, alebo drti 2 hodiny v kuse hry ... Navigaciu mam vecsinou na nabke v aute ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...