GhostBoxer Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 To Lukaro: Já ti rozumím. Nijak ti neupírám názory. Ale jak tu psal Šalda, už bych neřešil kdo ho volil a nechal bych Zemana ukázat co dovede. Takovým nepsaným pravidlem je 100 dní hájení. Téma voleb je tady už dostatečně vyhnilé, tak bych se na to vykašlal. A třeba možná, pokud se to tady nezakáže, tady založ vlákno až budou předčasné volby. To Stibto: Přesně. Uvidím nadpis a pokud zaujme, jdu tam. Když mě to nezajímá, tak mě to netrápí. To hlavní vlákno o volbách probíhalo slušně, sice tam nějaký jeden zádrhelík asi byl, ale co už. Tak snad jsme rozumní lidi a umíme vyjádřit i opačný názor bez osočování a nadávek. [upravil dne 30.1.2013 23:57 od GhostBoxer] Citovat
OK406 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Nedalo mi to a přečetl jsem si celé toto vlákno. Jak se přišlo na to, že je Zeman pod vlivem alkoholických nápojů? On mu někdo dával dýchat do Alkotestu a je výsledek vidět? Jinak že šlápne do prázdna a nebo zakopne, to se stane skoro každému. Jinak si myslím, že po takové kampany je vzhledem k jeho věku unavený, ale to by byl asi každý. Jinak ohledně vzdělání, tak má vysokou školu a co měl protikandidat? Počkej me prosím, co ukáže čas. Jinak byl zvolen přímé volbě a demokraticky. Buď me prosím všichny slušný a nechme si některé projevy do jiných míst například hospod a podobně. Jsem na fóru P-C. Chovej me se slušně, jak se patří na homo sapiens. Jediné, co mi vadí je to, že kouří. Citovat
elton Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Když jsme u toho, , tak kdo ho v tom případě volil??? Vím kdo, komunisté a důchodci, Prosím tě neurážej, do důchodu mám ještě 30let a komouš nejsem. Važ slova. Ono je i některým mladším tvůj Kája silně nesympatickej. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Někdy někde jsem četl, že každý národ má takové představitele ,jaké si zaslouží...,ve svém věku mohu toto pořekadlo jen potvrdit. Citovat
davidekcz Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 OK406 :super:super Elton :super:super Citovat
Béďa Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 sice chápu že tato situace někoho štve a někoho naopak zase těší ale zkuste to v mezích slušnosti (některé silné výrazy si nechte do hospody a jim podobných zařízení), jinak to tu budeme muset zamknout.. díky za pochopení!! Citovat
Péťa Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Nerad oživuji vlákno, ale před chvílí mi přišlo mailem (snad to nejsou fotomontáže). 1: Citovat
lukaro Odesláno 31. leden 2013 Autor Odesláno 31. leden 2013 Já viděl i na několik videí Bohdalku s prezidenty a Karlem.....zvláštní Citovat
Guest StibTo Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Peta : Mno na Facebooku uz to koluje taky a p. Bohdalova tam dostala pridomek \"promiskuitni prezidentska fena\" ... Citovat
Kurt Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Jmenuju se Forrest Gump a říkají mi Forrest Gump. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 ano ano, na fcb to mam taky. jako herecka je dobra, film nesmrtelna teta ji docela vystihuje jako cloveka ji rad nemam, a to nejen kvuli temto fotografiim, ktere i chapu, krom tech dvou poslednich..... Citovat
Pepito Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Promiň Oddie, ale když ti tyhle sračky v Cirkuse tolik vadí, tak proč sem kurva na Cirkus lezeš? Zakazování tu bylo před 20 léty dost. Pokud se tu nikdo nehádá vzájemně, řekne jen vlastní názor, nevidím nějaký zvláštní důvod někomu lozit do debaty. Navíc po volbách ty politické věci opadnou, tak snad dvě tři vlákna kolem voleb je přijatelná míra, ne? Navíc funguje Admin, tak čekám že při nějakém sporu hodí do vlákna varování a na mazání dojde až při případném pokračování nepříznivého stavu. Jako že přijde nějaký žalovníček, to se mi hodně příčí. Na druhou stranu bych snesl, kdyby tohle téma bylo už ze začátku přilepeno k tomu hlavnímu o volbách, navíc když je stejný autor. Z fleku bych tady vypsal deset vláken-témat, které podle mě na auto fóru nemají co dělat. Ale prostě lidi si chtějí zřejmě pokecat i o obecnějších věcech. Je evidentní, že pokud bychom každý měli peníze navíc, tak si každý koupíme dva tři veterány , jeden sporťák a řešíme opravy nebo kdy vyrazíme na okruh. Tak prostě osud, na další auta nemám, stávající se zatím nesere, tak kecám o blbostech. :super:super:papa Citovat
BV406 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 ja v druhem kole volil milose zemana a doted s tim zatim nemam problem a to nejsem ani duchodce ani komunista Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 hmmm, no kdyz uz to medved nakousnul, tak ja volit nebyl, a proc? No protoze proste nebylo koho volit. A nez abych sel volit jak se rika mensi zlo, tak jsem se na to vite co.... Spis mam strach a to docela velky, jak dopadnou jine volby. Protoze u nas na chalupe slo v minulych volbach volit asi 75% obcanu, a z toho temer 30% volilo KSCM, dalsich 20% volilo CSSD, pak zbytek starosty pro kralovehradecky kraj, ods, a ty dalsi sracky typu VV.... a kdyz se nam spoji kscm s cssd, tak se mame na co tesit.... Citovat
Mysak_Bob Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 jsem teda zvedavej, jestli aspon pak pujdes volit mensi zlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.