Radek3065 Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s platbou?? V serviceboxu online jsem se registroval a po zadání VIN čísla mě to ukázalo jakoby historii závad.A zrovna je tam i zmínka o problému co trápí dnes i mě.Jenže pro bližší info je potřeba zaplatit.Tak se ptám jestli se po platbě vůbec něco dočtu více.Nebo co mě v dokumentaci jenž není volně ke shlédnutí čeká.Aby se to taky vůbec ta investice vyplatila chtějí tam za hodinu 5EUR. Citovat
Qcko Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Druha moznost ke poziadat niekoho z fora kto ma plateny pristup a na problem sa opytat Citovat
LeF Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Funguje vám vyhledání typu vozu podle VINka? Mně to nějak najednou přestalo fachat.. Citovat
LeF Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Asi to nějak \"vylepšili\".. nebo zpoplatnili.. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Často se stává, že o víkendu to moc nejede, nebo jsou problémy. Asi na tom něco dělají Citovat
Dave_k Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Před chvilou jsem zadal VIN a v poho najely všechny díly. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Teď to šlape,ale o víkendu to nešlo Citovat
krtek 2 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Funguje vám vyhledání typu vozu podle VINka? Mně to nějak najednou přestalo fachat.. mne prestalo fachat to vyhladavanie na Sb cez operu ale cez gogle chrome mi to ide vpoho,skus si naistalovat nejaku novsiu verziu prehliadaca [upravil dne 8/7/13 18:26 od krtek 2] Citovat
Dave_GTI Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Teď to šlape,ale o víkendu to nešlo potvrzuji, o víkendu vyhledávání VIN nešlo. Na více PC i prohlížečích Citovat
LeF Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Často se stává, že o víkendu to moc nejede, nebo jsou problémy. Asi na tom něco dělají Jak řikáš.. Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 A co ma spolocne plateny obsah s VIN a ND? V platenej sekcii bolo navyse, postupy opravy, normohodiny, prirucky a podobne. Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Podla VIN sa da hladaj aj v bezplatnej a tiez ukaze vsetky ND, vybavu a pod. Citovat
LeF Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 mmartinkovic: On se právě ptá, co všechno je dostupné v placené verzi. Zajímá ho historie závad apod. Nicméně, Qcko mu poradil hned v druhém postu.. Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 Ved hej, ale ked tu historiu tam nikto nezapise, tak asi naprd mu bude ju tam vidiet. aJ tak pochybujem ze kazdy kto ma Peugeota s nim chodi do Peugeotu na servis a po skonceni zaruky ho tam servisuje nadalej. Jedine, ze by si prisiel do Peugeotu s listom papiera, kde mas popisane co si na aute robil, kedy a stav km a nech mu to tam dopisu. A urcite by to bolo zadara :-) PS: Co oko nevidi, to srdce neboli. Citovat
Dave_GTI Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Dá se v serviceboxu vyhledávat, v čem vše díl nachází? Ve kterých modelech? Citovat
koblih69 Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Na to ti stačí třeba Elit, U Kelly nedoporučuju je tam moc chyb... Citovat
Guest servisman Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 dobře se hledá pokud znáš origo číslo podle service boxu Citovat
Dave_GTI Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 já jsem to chtěl pořešit u hadice k servu. Ta se v náhradě nedělá. Najde ji jen benex a to ještě bez dalších info. Jinak teda origo číslo: 4014 LA Citovat
mmartinkovic Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Tak skus zistit, co stoji v Peugeote. a budes vediet, ci sa opati hladat este inde. Ja si zavolam do P, dam typ auta, chlapik mi povie, ze na to uz nic nie je, ale aj tak ho presviedcam nech mi to pozrie a potom kukne, povie take a take, ale aj tak sa neda a je. ale co je, to mi povie, pekne aj cenu a dostupnost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.