Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s platbou??

V serviceboxu online jsem se registroval a po zadání VIN čísla mě to ukázalo jakoby historii závad.A zrovna je tam i zmínka o problému co trápí dnes i mě.Jenže pro bližší info je potřeba zaplatit.Tak se ptám jestli se po platbě vůbec něco dočtu více.Nebo co mě v dokumentaci jenž není volně ke shlédnutí čeká.Aby se to taky vůbec ta investice vyplatila chtějí tam za hodinu 5EUR.

• O 5 měsíců později...
Odesláno
Funguje vám vyhledání typu vozu podle VINka? Mně to nějak najednou přestalo fachat..

mne prestalo fachat to vyhladavanie na Sb cez operu ale cez gogle chrome mi to ide vpoho,skus si naistalovat nejaku novsiu verziu prehliadaca

[upravil dne 8/7/13 18:26 od krtek 2]

Odesláno

mmartinkovic: On se právě ptá, co všechno je dostupné v placené verzi. Zajímá ho historie závad apod.

Nicméně, Qcko mu poradil hned v druhém postu.. :papa

Odesláno

Ved hej,

ale ked tu historiu tam nikto nezapise, tak asi naprd mu bude ju tam vidiet.

aJ tak pochybujem ze kazdy kto ma Peugeota s nim chodi do Peugeotu na servis a po skonceni zaruky ho tam servisuje nadalej.

Jedine, ze by si prisiel do Peugeotu s listom papiera, kde mas popisane co si na aute robil, kedy a stav km a nech mu to tam dopisu. A urcite by to bolo zadara :-)

PS: Co oko nevidi, to srdce neboli.

:roker

Odesláno

Tak skus zistit, co stoji v Peugeote. a budes vediet, ci sa opati hladat este inde.

Ja si zavolam do P, dam typ auta, chlapik mi povie, ze na to uz nic nie je, ale aj tak ho presviedcam nech mi to pozrie a potom kukne, povie take a take, ale aj tak sa neda a je.

ale co je, to mi povie, pekne aj cenu a dostupnost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...