jirka307 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 šalda - už mě zase provokuješ abych něco osvětlil jako stím osvětlením vnitřních klik:D Citovat
Cinicman Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Zdravim mam na ceste desticku 48 led Na P406 je misto i v kapote a spinac bud manual a nebo nejaky naklon neco jako je v pultovem mrazaku - pokud nebude drahy - pridelani asi na vzperu ? Az dojde dam vedet vice ale osvetleni je prakticka vecicka hlavne nekde v polich [upravil dne 23/1/13 20:37 od Lihous] To bude jak halogén na družstve... Mám podobnú z Ebayu ale len 12 SMD-LED a svieti to jak ďas v kufri... Citovat
Lihous Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Svetla neni nikdy mnoho A nekupte to kdyz to stalo jen cca 2dolary Uvidime jak to dojde a jak to pujde zastavet tam co si mylsim. Urcite dam vedet. Citovat
Vítek1 Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 ja tu 48 led mam taky za ty 2 dolace. Chybelo me v ibize svetylko v kastliku spolujezdce a tohle bylo akorat na zaslepeni diry. Kdyz nekdo otevre kastlík tak to zari jako prase! U nas jsem ten panel videl za 450 kč uplne na chlup stejnej vzadu 3m nalepka a stejne popisky. Ale do toho motoru nevim, neni nijak izolovanej Citovat
kveton Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 já chci dodělat taky do kufru, do motoru nevim mám objednanou 30cm pásek SMD LED a je zatavenej a asi i voděodolnej, za 1USD z ebay Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 V kufri by som to asi naozaj riesil cez spinac kapoty ... Ak ho nemas, bude stat par drobnych ... Tj vzdy ked otvoris kapotu, aktivuje sa spinac,a bude svietit ... + poistku na ten kabel ... Som zvedavy ako bude svietit ten pasik ... Aby to nebolo naozaj ako za dusicky ... :/ Citovat
Šalda Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 Tak dnes jsem si pásek vyzvedl a svítí moc pěkně, zatím jsem tedy zkusil jen tři diody cca 5cm, do kufru dám cca 40 cm, to jest 24 diod, tak by to mělo svítit dostatečně, a to stejný asi i do motoru. Ale to až podle toho jak moc to bude svítit. Pak mě ještě zbyde na dveře dolů na zem a na pátý dveře aby to při otevření svítilo na zem. Ty 2 metry by měli stačit. Jinak jsem rád že jsem koupil ty zatavený, je to celý zalitý v nějaké gumě či co to je. Jirka307, osvětlení klik tentokrát nebudu řešit, Partner má takový obyč kliky, ty nebudu raději osvětlovat:D Citovat
MilanF1 Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Když chceš dávat pod dveře, asi budeš tahat kabel od stropního světla, na něj bys mohl napojit i ten pásek, který půjde pod kapotu, vytáhnout ho třeba podél plynového lanka. Bude ti to svítit při pootevření dveří, to myslím není zas tak špatné. Ale klidně to zapoj napřímo s vypínačem, to už je na tobě. 2 metry kabelu, dobře rozmysli, kolik kam půjde ... aby ti pak něco nechybělo Citovat
Šalda Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 Když bude málo klidně přikoupím, stejně to téměř vše budu dělat až na jaře, ale to osvětlení motorového prostoru chci udělat úplně samostatně, přeci jen to tam budu používat jen málokdy, nemá smysl aby mě to svítilo když budu někde čekat v noci a budu si číst noviny:D Ještě ani nevím jak to přidělám, natož jakej vypanač, to ještě vše musím promyslet, a taky než tam něco budu dělat, tak si natáhnu drát jen tak z kabiny venkem auta do kapoty, abych vůbec viděl jak to svítí. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Takhle svítí obyčejnej pásek, 30 LED tam mám http://Hurvajz.zonerama.com/Album/74088 [upravil dne 24/1/13 21:39 od Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 Tak to budu mít cca stejný, myslím že to svítí dost, a když to takhle bude i svítit na motor tak budu taky spokojenej, díky za foto;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Jo, tech 30 led není ani metr, a myslim že to svítí hodně dobře, kdyby jsi koupil ten s výkonnějšími čipy tak to bude světla jak ve dne Citovat
Šalda Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 Jj, s těmi výkonějšími si myslím že se budu zabývat později, napřed zkusím tyhle a uvidíme, potom přijde vylepšení, časem Citovat
Guest servisman Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 ono je něco jiného to míti v kufru sedana či breaku Citovat
Šalda Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 Já nemám ani sedan ani break:D Když to bude svítit málo, tak nalepím ještě na boky:aut Rozhodně to bude svítit víc než to jedno origo světýlko který tam je původně [upravil dne 24/1/13 21:58 od Šalda] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Šalda, toto by ti malo svietit dostatočne :D http://www.bhbsystems.sk/bhbshop/index.php?main_page=product_info&cPath=5&products_id=66&zenid=dd075c710682b8c77e311db72e4325a3 Citovat
Šalda Odesláno 27. leden 2013 Autor Odesláno 27. leden 2013 Tak mám pásek zatím zapojen v kufru, délka cca metr a svítí to jako ve dne, asi 20x více než původní osvětlení Ale mám otázku, proč po zhasnutí mě ty diody stále svítí, ne na plno jako když mají svítit, ale jen opravdu drobounce, téměř to není vidět, ale v úplné tmě vidím že stále jakoby svítí, i při zamčení auta stále drobounce svítí, předtím jsem tam měl led pásek asi 15 diod a ty normálně zcela zhasli. Ještě počkám až se auto jakoby uvede do spánku, jestli to zcela shasne a nebo ne:myslim Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 jo pak to zcela zhasne taky to tak mám Citovat
MilanF1 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Máte divný auta, mě to zhasne hned [upravil dne 27/1/13 17:52 od MilanF1] Citovat
Šalda Odesláno 27. leden 2013 Autor Odesláno 27. leden 2013 Já když jsem zkoušel jen 6 diod, pásek 10cm tak zhasl hned, teď když jsem ty stejný diody dal o počtu cca 50 diod, tak stále slabě svítí. Docela mě to štve, i když tedy to asi pak zhasne, jak píše Gabriel. Není to třeba tím, že je tam moc diod?? Když bych ten pásek o něco zkrátil, třeba by to už takhle nesvítilo:myslim Ale každopádně to kujva svítí jak ve dne, stejnej pásek když potom dám i do motorovýho prostoru, tak to bude mazec, na výměnu žárovky a podobně to bude úplně ideální. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.