Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Nevím k čemu to ,pokud si potřebuji posvítit posvítím si mobilem.Jinak nebyl by problém to napojit na parkovačky a přes spínač,který by vypnul při zavření kapoty či pak vypínač,ale to je na tobě. Zda-li bych dal diody sám nevím,protože záleží co chceš osvětlovat

Odesláno

Na pořádnou práci je jasně lepší lampa, ale jen na takový to normální, třeba dolití vody do ostřikovače, podívání se na měrku oleje a podobně.

Odesláno

Radku, mě stačí jen metr, víc nechci. Ještě nevím jak se to připojí, mám na konec normálně naletovat drátky, nebo mám koupit ten nějakej adaptér na to?? Ještě jsem zatím s LED páskama nic nedělal, tak se ptám:D

Jinak chcu raději zalitý, voda je svinstvo.

Do kufru si to chci dát taky, teď tam mám žlutý diodový pásek, kterej se montuje do Porsche, ale ten dám pryč a dám bílej. Dnes jsem měnil osvětlení vnitřní, dával jsem diody a je to super, tak to chcu celý hodit do bíla.

Tohle mám koupit k tomu pásku, a nebo stačí jen napájet drátky??¨

http://www.dvelektro.cz/prislusenstvi-led/led-konektor-12v-dc-s-vodici

[upravil dne 23/1/13 20:41 od Šalda]

Odesláno

Tak jako tak to musiš na ten pasek naletovat, ja přes to dal smršťovací bužirku, konektor žádnej, druhej konec napojil ke světylku v kufru a budiž světlo;)

Konektor je dobrej když to chceš napojit k vystupu nějakýho napajecího zdroje

Odesláno

Tak to je v pohodě, a smršťovací bužírku ještě taky mám, takže přesně tohle jsem chtěl slyšet:super

A ano, asi bych to přidělal na tu deku co je pod kapotou:myslim

Odesláno

To nebude problém to naletovat, něco jsem už pájel:D:aut

Tak je to super, já se bál že bych to třeba mohl spálit, že se tam má dávat nějaký trafo, ale to jen při převodu z 220 na 12, nemám pravdu?

Odesláno

Mám LED pásky jak v kufru tak v interiéru a svítí to opravdu parádně. :) Zkoušel jsem dávat LEDky i do palubovky, ale neosvědčilo se mi to. Do motoru nevím jestli je to dobrý nápad, přeci jen jde od motoru dost velké teplo a kdoví co to s tím páskem udělá.

Odesláno

Zdravim mam na ceste desticku 48 led

Na P406 je misto i v kapote a spinac bud manual a nebo nejaky naklon neco jako je v pultovem mrazaku - pokud nebude drahy - pridelani asi na vzperu ?

Az dojde dam vedet vice ale osvetleni je prakticka vecicka hlavne nekde v polich :)

[upravil dne 23/1/13 20:37 od Lihous]

post-36106-14109629014445_thumb.jpg

Odesláno

Právě, doma si mám vždy čím posvítit, a i na cesty mám baterku v mobilu, a navíc 2 baterky v autě, plus jednu baterku na dynamo(ruční kličku) ale i tak bych to chtěl osvítit, protože člověk nemá vždy volný 2 ruce aby si mohl svítit.

Nad nějakou destičkou jsem taky uvažoval, dnes jsem se na ně byl dívat, ale nakonec jsem zvolil ten pásek.

Odesláno

Ja myslim ze je spis problem jenaky spinac nez pasek desticka ci nejaka zarovka

Na P405 jsme meli zastrcenou za vyztuhou lampicku z Felicie mela i spinac a bylo to.

Na P406 se nic velikeho nevejde,ale male mstecko tam preci je-jen neni cas.

Tak musime improvizovat

Odesláno

Teplotu bych moc neřešil. Když budou svítit, tak to bude otevřené. Sice to pravděpodobně zkrátí životnost, ale tady to bude jedno.

Asi bude nejjednodušší to dát přes ten vypínač a pojistku na baterku.

Odesláno

Já bych to dal přes čidlo otevřené kapoty na alarm. Kdysi v mým autě byl alarm, zbyly po něm jenom ty čidla, tak mně to tak napadlo teď.... A spojit to se spínačem ať se to dá třeba vypnout.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...