Gabriel 307 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 :mrk:mrk:potlesk:potlesk:super:super dobré edit:myslím,že bude problém s teplotou od motoru [upravil dne 28/1/13 18:54 od Gabriel 307] Citovat
Šalda Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 Zatím to nemám přidělaný na pevno, jen jsem to tam vmáčkl tam kde to zřejmě budu dávat na pevno, a docela to tam drželo, myslím že to osvítí vše potřebné, hlavně na výměnu žárovky a podobně. S teplotou motoru si myslím problém nebude, teplota motoru je 90 stupňů, v okolí motoru už bude tak 80, ne-li míň, a navíc pásek je od motoru docela daleko, je hned za gumou která těsní kapotu nahoře u stěračů, a pokud ta teplota neudělá nic té dece která je na kapotě tak diodám taky nemůže nic udělat:myslim Ale svítí to opravdu dobře, a to ještě nebyla úplná tma. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 koukám paráda třeba taky něco vymyslím Citovat
Lihous Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 JJ ja o meril v lete na krasnu a tam bylo kolem 70°C chtel jsem tam cpat dalsi tlumeni - jsem posedlej tichem Sviti to pekne ale zkusil bych to dat vic doprostred ci vic \"nahoru\" aby to osvitilo prave ty potrebne veci jako jsou nadobky s provz.kap. vymena zarovky - ale i jen jako bezpecnostni svetlo v pripade nejakeho problemu - v nouzi se hodi vse. Citovat
Šalda Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 Jen to teda asi nebudu dávat na ten spínač, ale na obyč, vypénač, zatím jsem nenašel místo kam bych dal, aby to při sklopení kapoty zhaslo. A asi je fakt, že to nemusí svítit vždy při otevření kapoty, ale jen tehdy kdy to budu chtít:myslim Lihous, ono to právě osvětlí vše potřebné, asi to na fotce není tak vidět, ale osvítí to 80% motorovýho prostoru, nesvítí to jen dozadu kde je výfukovej svod a podobně. Na žárovky a provozní kapaliny to svítí nádherně. A výše do kapoty se mě to nechce dávat, tam už je všude ta deka, na tu to nebudu přichytávat. Tam kde to je, to bude schovaný mezi koncem deky a tou těsnící gumou, je tam akorát taková malá škvíra na nalepení LED pásku. [upravil dne 28/1/13 19:28 od Šalda] Citovat
Lihous Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 JJ to je taky pravda ze na te dece by to asi nejak nedrzelo-pravda. Ja se tesim na tu desticku ale zatim ji marne vyhlizim. Citovat
OK406 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 To by možná šlo i na 406 a nejen u ní . [upravil dne 28/1/13 20:42 od OK406] Citovat
Veverka Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Šaldo, super! Když vidím ty ohlasy (a nejen na tvůj nápad), mám pocit, že na příštím srazu budou mít všichni osvětlení pod kapotou, jojo-lva ve znaku a řešit, kdy budou ty prahový lišty Holt je vidět, že dobrej nápad se vždycky chytí Citovat
Šalda Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 Plus navíc malý pásek diod na osvětlení zadního prostoru Citovat
Šalda Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 Ve skutečnosti je tam vidět mnohem líp, takže vyměna žárovek a podobně úplně v pohodě [upravil dne 2/2/13 17:47 od Šalda] Citovat
Šalda Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 Nakonec jsem to udělal na normální vypínač, aby to svítilo pouze tehdy když potřebuji, nemá smysl aby to svítilo když třeba ve dne měním olej. Jsem opravdu spokojen, nechápu že to takhle už nemám dávno:D Citovat
Péťa Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Já vozím trvale v kufru dobíjecí LED svítilnu. Když jednou za rok potřebuji někde na ulici svítit do motoru, tak mi také poslouží. Pak je ještě dobrá na grillmasters apod. Ale moc pěkná práce! Citovat
Šalda Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 Já také vozím v autě stále 3 baterky, z toho jedna na kličku, a jedna má i magnet, ale ne vždy si posvítím přesně tak jak potřebuji, když to uchytím někam na kapotu, takhle vidím všude:D Ale díky;) Citovat
Lihous Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Co dodat ....? Perfektni. [upravil dne 2/2/13 18:17 od Lihous] Citovat
Šalda Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 Díky kluci, jinak teď jsem najel cca 150km a diody stále drží, takže teplota motoru tomu vadit nebude, tedy ještě uvidíme v létě, ale je to přilepený Mamutem, kterej má odolávat teplotám 95 stupňů, a to u diod nikdy nebude. Citovat
chuck11 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 a co použít něco takovýho-připojení jak do autozapalování tak krokodýlky pro připojení rovnou k baterce Citovat
Šalda Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 Tohle někde musíš vozit, někam to uložit, a potom to vzít, zapojit a podobně, nehledě na to, že cena bude asi vyšší, mě tohle vyšlo asi na 70.- a 2 hodiny práce. Citovat
dyno Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 to neni ono kluci maj radost ze prijdou zmacknou cudlik a sviti to... proste tohle co mas v ruce ma kazdej ale takovej kun.o lap pod kapotou maj jen vyvoleny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.