Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Gronholmm, StibTo, Pe.tr a Carolfreedom pro Vás rádi připravili zimní sraz s názvem Zimní klouzání 2013, které se bude konat od 15 do 17.2.2013 a to přímo v matce všech měst – samotné Praze.

Místo :

https://maps.google.cz/maps?q=50.098966,14.336901&hl=cs&num=1&brcurrent=5,0,0&t=m&z=17

www.hostelspartakiada.cz

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ceny ubytování:

Apartmány:

2x pětilůžkový / 1800,- pokoj/noc

2x čtyřlůžkový / 1500,- pokoj/noc

1x třílůžkový / 1300,- pokoj/noc

2x dvoulůžkový / 900,- pokoj/noc

Klasické pokoje:

10x čtyřlůžkové / 250,- lůžko/noc

10x pětilůžkové / 250,- lůžko/noc

+každá osoba na lůžku platí navíc 15,-/noc tzv. rekreační poplatek

+řádný člen přispívá 50,- na organizaci srazu

+neřádný člen starší 15let přispívá 200,- na organizaci srazu

Příspěvek na organizaci srazu platí i Ti, kteří přijedou jen na sobotní program.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sobotní program :

- dopoledne hromadné foto všech zúčastněných

- dopolední jizdy zručnosti (součást OZ (orientační závod))

- následný individuální start OZ (mimo centrum Prahy délka cca 50 km po místech která třeba ani pražáci neznají:) dále velice náročný klubový kvíz a jeden možná nezapomenutelný zážitek )

- kdo nebude chtít jet OZ má free, tzn., že nám může pomoct s jeho uskutečněním(kontroly apod) nebo může vyrazit směr centrum (má volnou zábavu ;))

večer bude vyhlášení výsledků

na 21:00 jsme připravili hromadnou klubovou oslavu Silvestra se vším všudy.

Přihlašovadlo zde

Ubytování zde

Jídelní lístek zde

Doufáme že se Vám bude námi pořádaný zimní sraz líbít a že nás poctíte svou návštěvou.

Těšíme se na Vás :papa

[upravil dne 21/1/13 22:01 od gronholmm]

Odesláno

Já se těším, proto jsem se taky přihlásil s bratránkem a zaplatil. S tím počtem ubytovaných. Nejsem pražák, ale spát též nebudu. Kousek přes kopec mám příbuzný tak vezmu azyl u nich i s rodinou. Což se dá počítat u vícero lidí, že mají někoho v Praze, i když jsou přespolní. :myslim

Guest Scratch
Odesláno

bude se volat na help linku???:D:D:D

No, snad to nejak dopadne, je jeste cas

my jeste nevime, asi to nechame na posledni chvili a kdyz, tak na sobotu vecer za vlezny 250 :D

Odesláno

Jj zbyvaji jeste 4 tydny snad se jeste nekdo odhodla, zimni klouzani bohuzel zjevne tradicne miva nizsi ucast ...

Odesláno

Neplati se vlezne, neni to d-y-skoteka. Jde o prispevek na organizaci srazu :)

Guest Scratch
Odesláno

v podstate naklady organizatoru na sraz a na souteze a na ceny a dalsi....

pro nas s Adou v podstate, kdyz tam prijedem jen na vecer do hospody je to klasifikovano jako vlezne :D

Guest Scratch
Odesláno

ja nevim, jak nam to vyjde, mame ten den jeste neco v planu, ale pokud bude dobra konstelace hvezd, dorazime, ale zatim fakt nevim :(

Odesláno

pak je to jako vzdy a Scratch jen strasi vecerni navstevniky :D:D:D

mozna by stalo za to to trosku zvyraznit, treba se pak prijde podivat aspon na vecerni pivo vic lidi, prazaku je na klubu spousta a tak by mohli aspon nakouknout na sraz, kdyz to maji za humny.

[upravil dne 23.1.13 11:27 od Vvitty]

Guest Scratch
Odesláno

no psalo se tam, ze ucastnik soboty plati, tak jsem to vzal jako bernou minci. Nikdy jsem na velkem sraze nebyl jen jeden den/vecer...

Odesláno

Obvykle to bylo psano jako prispevek na OZ a platili jen ti, kdo jeli OZ jako prispevek na ceny a tak... coz byla vetsina co takhle prijeli na otocku.

Odesláno

Je určitě šťastnější a určitě i reálnější a lepší na osvětlení to pro příště oprvadu vést spíš jako \"příspěvek na OZ\" - jinak to vyzní opravdu jako vlezný (i do večerní hospy třeba)

Jinak já se přihlašovat nebudu, ale v sobotu večer se na 90% objevím ... a pak uvidíme, co se bude dít ... třeba i zkejsnu delší dobu :aut

[upravil dne 25/1/2013 00:37 od Neon]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...