vix Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 H4 jsem kupoval Phillipsky+30% za 85,- Kč/ks Vydržely cca 30 tkm. (ťak nějak jsem měl vyšší spotřebu světel... ale nekupte na P205 světlo za 300 - bez žárovky) Teď tam mám H1+H1 a to cenově taková sranda není - zatím 30 tkm a vypadají, že drží - svítěj. Citovat
gronholmm Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Petrikj - no ono to jedno není. Už jsem to jednou řešil - Favorit svítí líp něž 406 a je to dáno stavbou světla Citovat
Petrikj Odesláno 21. leden 2013 Autor Odesláno 21. leden 2013 Petrikj - no ono to jedno není. Už jsem to jednou řešil - Favorit svítí líp něž 406 a je to dáno stavbou světla . Jistě provádí se testy i samotných světlometů. Ale tohle je test žárovek na jednom konkrétním světlometu. Na jiném světlometu by mělo být pořadí žárovek stejné jako v tomto testu, ale čísla mohou být odlišná Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Petrikj - no ono to jedno není. Už jsem to jednou řešil - Favorit svítí líp něž 406 a je to dáno stavbou světla . Jistě provádí se testy i samotných světlometů. Ale tohle je test žárovek na jednom konkrétním světlometu. Na jiném světlometu by mělo být pořadí žárovek stejné jako v tomto testu, ale čísla mohou být odlišná Ano ... Poradie moze byt zhruba rovnake ... Ale percenta, budu rapidne ine ... A preto sa moze stat, ze ked na novom bavoraku, ktory ma urcite uplne prepracovane svetla, sa napr NB ukaze ovela viac, ako na 15 ročnom peugeote ... Navyse sa stavim, ze dany baworak, mal \"čočky\" čo väčšina beznych starsich aut, na tomto fore, nema ... Tym padom chcem povedat, ze realne to nemusi byt na starsich autach poznatelne (ked neberiem do uvahy farbu svetelneho lúču) Citovat
Šalda Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Já pár let používal Philips +30% svítivost, a byl jsem spokojen, nyní mám Osram NightBreaker a to je jiný kafe, ani nemusím zapínat dálkový, teď ještě uvidím jak dlouho vydrží Citovat
misacekk Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Já jsem si na 405 koupil Philipsky X-treme power před 5 lety a potkávačky odešli před půl rokem a dálkový svítí furt. Rozdíl oproti klasickým žárovkám je to nesrovnatelný. Když mám dálkový tak je to jako když jedu ve dne svítí perfektně. Tet uvažuju o koupi Osramek na 307 a nevím jaký tak snad si tět už vyberu. Kdyžtak dodám foto Citovat
Petrikj Odesláno 21. leden 2013 Autor Odesláno 21. leden 2013 Navyse sa stavim, ze dany baworak, mal \"čočky\" čo väčšina beznych starsich aut, na tomto fore, nema ... To BMW 3 (F30) mělo jednoduché parabolové světlomety BMW F30 světla Citovat
matii Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Používám: H7 - Osram Cool Blue - fakt vypadají na jedoucím Peugeotu nááádherně a skvěle svítí. Bohužel vydrží necelý rok (cena kolem 500Kč za 2ks) H1 - Osram Nightbreaker - dálkový co zapalují suchou trávu - vzhledem k tomu, že je nepoužívám tak často, měním jednou za 2 roky (cena kolem 400Kč za 2ks) Do denních LEDky, vypadají s těmi Cool Blue fakt COOL, nevýhoda je, že v létě jsou při prudkém slunci hůř vidět a občas vás někdo problikne, abyste si rozsvítili.. Přední blinkry Osram Diadem ... v klidu lehce nádech do modra, jinak fungují skvěle a i tak vypadají. blinkry [upravil dne 21/12/13 05:30 od matii] Citovat
hudy Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 http://www.autorevue.cz/test-autozarovek-h7-drazsi-nemusi-znamenat-lepsi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.