oddie Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 davidek: taky je blbost tahat roštěnky na rande do kina a ještě to za ně platit Citovat
GhostBoxer Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Šaldo, že ty nám nechceš vykládat tvoje poprvé? To ještě v kinech vedle plátna hrál pianista,ne? Citovat
davidekcz Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 davidek: taky je blbost tahat roštěnky na rande do kina a ještě to za ně platit Taky uz jsem se poucil a nikdy bych to uz neudelal :D [upravil dne 21/1/13 19:27 od davidekcz] Citovat
ChouLu Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Davídku, šel si na to hezky, ale podcenil si hromadu důležitejch věcí Citovat
Šalda Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 GhostBoxer, já ještě nejsu tak starej;) A poprvé to bylo až v 19, nechával jsem si to pro tu NEJ:D:D Citovat
hawkey Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Těch úletů byla spousta Někdy se divím, že jsem to přežil a tím víc, že ve zdraví No každopádně na každého jednou dojde a dnes už jen poslušně každé ráno se svačinkou do práce a za chvilku ještě s kočárkem Citovat
oddie Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Jak říká lidová moudrost - ženská chce nejdřív od chlapa pozvat na večeři, aby viděla, jestli stojí za to jít s ním do postele, a chlap chce jít s ženskou nejdřív do postele, aby viděl, jestli stojí za to zvát ji na večeři... Pak už záleží jen na tom, kdo tahá za delší konec provazu Citovat
skuci Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 koukám, že když člověk nemá co na práci a koukne na forum to téhle sekce, tak se každý den nestíhá divit... :-D Citovat
davidekcz Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 no posledni dobou je to tady samej ulet ale proc ne... Citovat
Medvěd Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Skuci - pamatuju tu poměrně dost a netvrdím, že by sekce pokec nebyla ukecaná, ale to, co se tu děje cca od ohlašovaného konce světa, to mi hlava nebere (asi nějaká neveřejně vypsaná soutěž o nejblbější turbotéma). Citovat
Veverka Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 koukám, že když člověk nemá co na práci a koukne na forum to téhle sekce, tak se každý den nestíhá divit... :-D Taky nestíhám Citovat
Mohy Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Já kdysi tři měsíce nenápadně pozvolna flirtoval s jednou slečnou. A když potom konečně kývla, aby zašla na skleničku, tak jsme si dali sraz ve městě a vzala mě na návštěvu .... k jejímu příteli. Tak nějak sem pochopil, že tudy cesta nevede. tohle asi netrumfnu :D:D:D:myslim ale: me bylo 16 a ona byla o rok mladsi mladsi. Byla to moje první slecna (vydrzelo to 5 let-muj nejdelsi vztah doted, je mi 31,5) . Nase prvni milovani. U maminky v pokoji na letisti. Slecna znacne zkusenejsi nez já...pekne se vyhoupla na konicka abych mohl ocenit její nadherny 4ky ... a v tu chvili matka prisla z prace a otevrela dvere pokoje.. a prvni s cim se seznamila byly Petriny kozy....az pak s Petrou (holky se neznali). A po vic jak roce jsem se dozvedel ze ji v te dobe nebylo ani 14:myslim Slecna nevedela jak mi to rict, tak mi to nerekla...a jejich 13 ji rikali mlada pani: zazil sem to nekolikrat! moje osudová zena, od te doby jsem tolik nemiloval:bojim [upravil dne 22/1/13 22:05 od Mohy] Citovat
lukaro Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Je to téma jako poradna u \"brávíčka\", ale taky přispěju, i když to bude spíše trapné a nezábavné.. Na druhém rande se současnou přítelkyní jsem si tak nějak......prdnul. A jak na potvoru hlasitěji.... Koukla se tak na mě a já řekl jen: knedlo vepřo zelo, promiň....a vypukl smích. Byl to pro mě trochu trapas, ale stalo se... A jak jsem s ní byl na odchodu z domu, jen jsem tak mamce řekl, že to zelí dneska nebylo dobrý nápad, že to ze mě bublá, mamka odpověděla: táto, oni už i před sebou prdí :D takže asi tak no... Citovat
davidekcz Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Já kdysi tři měsíce nenápadně pozvolna flirtoval s jednou slečnou. A když potom konečně kývla, aby zašla na skleničku, tak jsme si dali sraz ve městě a vzala mě na návštěvu .... k jejímu příteli. Tak nějak sem pochopil, že tudy cesta nevede. tohle asi netrumfnu :D:D:D:myslim ale: me bylo 16 a ona byla o rok mladsi mladsi. Byla to moje první slecna (vydrzelo to 5 let-muj nejdelsi vztah doted, je mi 31,5) . Nase prvni milovani. U maminky v pokoji na letisti. Slecna znacne zkusenejsi nez já...pekne se vyhoupla na konicka abych mohl ocenit její nadherny 4ky ... a v tu chvili matka prisla z prace a otevrela dvere pokoje.. a prvni s cim se seznamila byly Petriny kozy....az pak s Petrou (holky se neznali). A po vic jak roce jsem se dozvedel ze ji v te dobe nebylo ani 14:myslim Slecna nevedela jak mi to rict, tak mi to nerekla...a jejich 13 ji rikali mlada pani: zazil sem to nekolikrat! moje osudová zena, od te doby jsem tolik nemiloval:bojim [upravil dne 22/1/13 22:05 od Mohy] Taky se přiznám, že jsem byl načapán starostlivou maminkou, na ty pohledy se nezapomíná :D:D Citovat
ChouLu Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Mě načapat maminka bejvalky, tak si tady už dneska s váma nepišu :bacha Citovat
Mohy Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Joooo a bere se trojka s mamkou a dcerou jako trapas pri seznameni? Citovat
oddie Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Načapán jsem zrovna nebyl, ale skok z prvního patra do zahrady při nenadálém příchodu otce domů za sebou mám. Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 no pri prvnim sexu s bejvalkou se zase nenadale vratil otec domu, takze ja zcela cerveny, lehce zpocen se ptam s vykulenym vyrazem v ocich:\"co tu delas?\" A odpoved byla: \"bydlim tu vole, a co tu delas ty, nemas bejt nahodou na treninku?\" No a v tu chvili vypadla bejvalka polonaha ze zavrene skrine, kam jsem ji rychle nahou narval :D:D:D Tata se bezeslova sebral a sel nahoru k babicce na kafe :D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.