Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Váš největší úlet při balení protějšku...*LOL TOPIC*

Recommended Posts

Odesláno
davidek: taky je blbost tahat roštěnky na rande do kina a ještě to za ně platit :roll

Taky uz jsem se poucil a nikdy bych to uz neudelal :D :D

[upravil dne 21/1/13 19:27 od davidekcz]

Odesláno

Těch úletů byla spousta :D Někdy se divím, že jsem to přežil a tím víc, že ve zdraví :) No každopádně na každého jednou dojde a dnes už jen poslušně každé ráno se svačinkou do práce a za chvilku ještě s kočárkem :D

Odesláno

Jak říká lidová moudrost - ženská chce nejdřív od chlapa pozvat na večeři, aby viděla, jestli stojí za to jít s ním do postele, a chlap chce jít s ženskou nejdřív do postele, aby viděl, jestli stojí za to zvát ji na večeři...

Pak už záleží jen na tom, kdo tahá za delší konec provazu :)

Odesláno

Skuci - pamatuju tu poměrně dost a netvrdím, že by sekce pokec nebyla ukecaná, ale to, co se tu děje cca od ohlašovaného konce světa, to mi hlava nebere (asi nějaká neveřejně vypsaná soutěž o nejblbější turbotéma).

Odesláno
koukám, že když člověk nemá co na práci a koukne na forum to téhle sekce, tak se každý den nestíhá divit... :-D

Taky nestíhám :D

Odesláno
Já kdysi tři měsíce nenápadně pozvolna flirtoval s jednou slečnou. A když potom konečně kývla, aby zašla na skleničku, tak jsme si dali sraz ve městě a vzala mě na návštěvu .... k jejímu příteli. Tak nějak sem pochopil, že tudy cesta nevede.

tohle asi netrumfnu :o:D:D:D:D:myslim

ale: me bylo 16 a ona byla o rok mladsi mladsi. Byla to moje první slecna (vydrzelo to 5 let-muj nejdelsi vztah doted, je mi 31,5) . Nase prvni milovani. U maminky v pokoji na letisti. Slecna znacne zkusenejsi nez já...pekne se vyhoupla na konicka abych mohl ocenit její nadherny 4ky ... a v tu chvili matka prisla z prace a otevrela dvere pokoje.. a prvni s cim se seznamila byly Petriny kozy....az pak s Petrou (holky se neznali). A po vic jak roce jsem se dozvedel ze ji v te dobe nebylo ani 14:myslim Slecna nevedela jak mi to rict, tak mi to nerekla...a jejich 13 ji rikali mlada pani: zazil sem to nekolikrat! :D

moje osudová zena, od te doby jsem tolik nemiloval:bojim

[upravil dne 22/1/13 22:05 od Mohy]

Odesláno

Je to téma jako poradna u \"brávíčka\", ale taky přispěju, i když to bude spíše trapné a nezábavné..

Na druhém rande se současnou přítelkyní jsem si tak nějak......prdnul. A jak na potvoru hlasitěji.... Koukla se tak na mě a já řekl jen: knedlo vepřo zelo, promiň....a vypukl smích. Byl to pro mě trochu trapas, ale stalo se... A jak jsem s ní byl na odchodu z domu, jen jsem tak mamce řekl, že to zelí dneska nebylo dobrý nápad, že to ze mě bublá, mamka odpověděla: táto, oni už i před sebou prdí :D :D takže asi tak no...

Odesláno
Já kdysi tři měsíce nenápadně pozvolna flirtoval s jednou slečnou. A když potom konečně kývla, aby zašla na skleničku, tak jsme si dali sraz ve městě a vzala mě na návštěvu .... k jejímu příteli. Tak nějak sem pochopil, že tudy cesta nevede.

tohle asi netrumfnu :o:D:D:D:D:myslim

ale: me bylo 16 a ona byla o rok mladsi mladsi. Byla to moje první slecna (vydrzelo to 5 let-muj nejdelsi vztah doted, je mi 31,5) . Nase prvni milovani. U maminky v pokoji na letisti. Slecna znacne zkusenejsi nez já...pekne se vyhoupla na konicka abych mohl ocenit její nadherny 4ky ... a v tu chvili matka prisla z prace a otevrela dvere pokoje.. a prvni s cim se seznamila byly Petriny kozy....az pak s Petrou (holky se neznali). A po vic jak roce jsem se dozvedel ze ji v te dobe nebylo ani 14:myslim Slecna nevedela jak mi to rict, tak mi to nerekla...a jejich 13 ji rikali mlada pani: zazil sem to nekolikrat! :D

moje osudová zena, od te doby jsem tolik nemiloval:bojim

[upravil dne 22/1/13 22:05 od Mohy]

Taky se přiznám, že jsem byl načapán starostlivou maminkou, na ty pohledy se nezapomíná :D:D:D

Guest Scratch
Odesláno

no pri prvnim sexu s bejvalkou se zase nenadale vratil otec domu, takze ja zcela cerveny, lehce zpocen se ptam s vykulenym vyrazem v ocich:\"co tu delas?\" A odpoved byla: \"bydlim tu vole, a co tu delas ty, nemas bejt nahodou na treninku?\" No a v tu chvili vypadla bejvalka polonaha ze zavrene skrine, kam jsem ji rychle nahou narval :D:D:D:D

Tata se bezeslova sebral a sel nahoru k babicce na kafe :D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...