Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chalani, dajte link, kde sa dá pozrieť ten test 301-ky. Mne osobne sa tiež viac páci elise, hlavne kôly prístrojovke - vec vkusu. Uvažujem o druhom aute do rodiny, a horúci kandidát bola 301/elise. Ale po zlých súčasných skúsenostiach so servisom, vážne uvažujem o úplnej zmene značky, len sa bojím, že by to bolo z kaluže do blata.

Odesláno

Asi si budu muset (zřejmě až s příštími generacemi) zvyknout, že 301 či rapid nejsou jen jakýsi poločínský citi mezimodel, ale samostatná kategorie. I když jiné automobilky tuto kategorii vyrábí již dlouho. Vzhledově se mi 301 nelíbí, ta přední maska moc ke zbytku nepasuje. To Citroen je na tom líp. Ale nejhnusnější je suverénně Rapid.

Jinak ten dnešní test Octávky v Autosalonu mě dost zklamal. Všeobecné stokrát omleté kecy, balast a fráze. Je to nudné, fádní, ale prý uvidíte po pěti letech se to bude líbit. Víc už šodovce do zadku vlízt nemohl. Je to prostě relativně prostorné rodinné auto s nevýrazným nekonfliktním ověřeným designem vyrobené u nás. Tečka.

Odesláno
Někdy je podezřívám, že jsou zaměstnanci škodovky, ale dnes o pežotu 301 i citroenu elysee mluvili s respektem :myslim

škodovce samozřejmě zase lezli do zadku, ale možná oprávněně, podle mě je celá řada oktávia slušné auto a ta poslední musí být nejlepší;)

Souhlasím - nová Octa se i mně celkem líbila. Překvapilo mně když u C i P upozorňovali na to, že Rapid má lepší základní výbavu (to se celkem zásadně rozchází s informaci kterými tu operují místní škodaodpůrci).

Odesláno
... Ale po zlých súčasných skúsenostiach so servisom, vážne uvažujem o úplnej zmene značky, len sa bojím, že by to bolo z kaluže do blata.

A co změnit servis?

Odesláno
... Ale po zlých súčasných skúsenostiach so servisom, vážne uvažujem o úplnej zmene značky, len sa bojím, že by to bolo z kaluže do blata.

A co změnit servis?

Pravdu povediac, uz som aj servis vymenil, ani to nepomohlo. Priamo predajca (peugeot SK), na moje otázky jednoducho nereaguje, nemá zaujem riešiť moju reklamáciu, tak sa už fakt neviem na koho obrátiť. Konkrétne sa jedná o opravu prednej nápravy v záruke, ktorú mi odmietajú opraviť, bez uvedenia konkrétneho dôvodu. Pri návšteve servisu, som chcel nech mi okrem oblbovačiet typu spotrebný materiál, zle Sk cesty ....až k tomu, že by to vedúci servisu musel zaplatiť zo svojho....dajú konkrétny dôvod neoprav na papier, tak to odmietli. ..., ale to som už hodne OT.

Odesláno

V 301ce jsem už jel, v pátek jsem jel i v Rapidu a musím říct, že Rapid nabízí příjemnější svezení. I když jsem jel v 1,2 TSI 77kw, jelo to krásně.

Odesláno

Co to tam žvanili o tom Isofixu (čas 6:25)? \"Podle výbavy\"? Není náhodou Isofix už 2 roky u všech nových aut povinný?

Odesláno

Tak oni su uz dochodcovia a stale vyzdvihuju aj vybavu typu ABS a airbagy ako super vec :D:D

Ja sa na nich uz moc nedivam, dnes som to videl nahodou, Rapid aj Oktavku som jazdil, rapid pohodka, proste paradne okopirovany VW a Octavia ani nehovorim, ta je Audi A6 tvarom a Golf VII vybavou :D

Mne sa na 301 a spol nepacia hlavne obrovske panty dveri kufra, ktore ti dokazu rozdrtit batozinu ak si ju zle ulozis, ako ma aj VW Jetta, neviem preco to tak robia.

Ja si pockam ako budu vyzerat kombiky, sedany mi nic nehovoria :)

Mishanthrope: zdvihak atd su za priplatok dnes uz normalne, pretoze standardom sa stala sada na opravu (kompresor, spray atd)... holt doba sa meni:roll

[upravil dne 19/1/13 22:31 od Qcko]

Odesláno

Já se na podobné pořady nedívám vůbec, ale měl jsem ten dojem, že je dělají odborníci. A oni plácají takovéhle hlouposti. To tam mohli rovnou obsadit Bohdalku.

Ty panty jsem taky nepobral - na co je udávat nějaký objem kufru, když se do něj musí složit 2 takováhle ramena? To přece využitelný objem výrazně zmenšuje. Chápu, že ne pokaždé tam člověk bude převážet akvárko, ale rozmlátit si přepravované zhavazadlo jen proto, že nějaký inženýr od pežota neviděl normální uchycení víka kufru, mi přijde hodně nemilé.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...