Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Jenže s tím přejmenováním jsem ti pomahal já pokud si pamatuju, musel jsi se objevit nějak po mě chvilku, nebo nevim, ale pamatuju si tě jako uplnýho nováčka.

[upravil dne 17/1/13 19:36 od Radek Hurvajz]

To je pravda a díky tobě jsem vlastně tady. Děkuji Radku

Odesláno

To já žádná archiválie nejsem mě už nikdo nezná.. a ID mám docela velký(1394),na to že tu už pár let straším :D

V clubu od 04.05.2004

Jinak registraci jsem provedl až po delší době,co jsem na P-club narazil na netu.

[upravil dne 17/1/2013 20:32 od John]

Odesláno

Oddie dá ještě 6 příspěvků a bude tam mít naběháno (x10) jak zánovní oktávka po prvním majiteli v AAA :D

[upravil dne 17/1/13 20:25 od punkac]

Odesláno
Oddie dá ještě 6 příspěvků a bude tam mít naběháno (x10) jak zánovní oktávka po prvním majiteli v AAA :D

[upravil dne 17/1/13 20:25 od punkac]

Nechceš tím říct že Oddie má přetočenej tachák?:D:D
Odesláno
Už několikrát, ale na exteriéru ani agregátech to není poznat :papa

Prodám zánovního Oddieho, slušný stav, nebourané, origo lak, spoustu příslušenství, šlape jako hodinky, cena příznivá

více zde

Odesláno

Ahoj všichni. Děti spí, žena spí ( asi chřipka či co ), muzika hraje potichu a v klidu a já si vás čtu. V záplavě příspěvků a témat je tento opravdu příjemý. Něco jako sraz po deseti letech :) I když já zrovna žádná archiválie nejsem. Zdraví ID6704 od 2.12.07.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...