Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2Medved, ja vim, ale kdyz ja jsem se jeste uplne nerozhodla :D a taky nevim, jestli spis ID nebo datum ;)

pekne se nam to tu schazi, mam z vas radost chlapsi, jen tak dal! :)

Odesláno

Tak jsem proklikal seznam členů fóra podle data založení, 2/3 mají sice datum nevyplněno (resp. 1/1/1970), ale první registrovaní se najít dají. Takže jsem se sem zaregistroval jako celkově patnáctý po startu fóra, a to něco málo přes měsíc od jeho spuštění :) konkrétně 7.3.2002.

Odesláno

No tak po dlouhé době smysluplné téma - zdravím Oddieho, Vixe a další vykopávky; ID 496, registrace někdy v roce 2003, beru podle prvních příspěvků - sice už dávno nepežotím ale lezu sem pořád rád :papa

Odesláno

to víš Ý2čko, jsi mladík :D:D:D

Lezu jsem někdy od března 2004 (koupě 405Mi16x4) a registrace na klubu 8.1.2006 (koupě 406 2,1TD), furt jsem jen počumoval, jsem prý ostýchavý a někdy kolem roku 2008 jsem začal i přispívat :D

jinak ID 3082

[upravil dne 16/1/13 17:15 od punkac]

Odesláno

asi tak o rok mín než ty,to už jsem asi taky inventář :D

ID:6188

V klubu od: 03.10.2007 12:57:43

přihlásil jsem se sem když jsme koupili 306ku,před tim sme měli 309ku ,to jsem sem jen nakukoval:)

[upravil dne 16.1.2013 17:34 od vendelinek]

Odesláno
No tak po dlouhé době smysluplné téma - zdravím Oddieho, Vixe a další vykopávky; ID 496, registrace někdy v roce 2003, beru podle prvních příspěvků - sice už dávno nepežotím ale lezu sem pořád rád :papa

čau kluku :D

(myslel jsem, že už jsi zmizel v propadlišti dějin)

Odesláno

no nevim nevim, 2007 asi na archiv jeste neni :)

2barenst: urcite jo, ses uz taky pekna vykopavka :))))

ahoj deepere :papa

neonku, jasne beru, muj vyrocni sraz :)

Odesláno

jak to tak vidím 2006 je archválie a 2007 jsou cucáci, ale vše je na velitelce Vendulce!

Deset let je deset let, proti tomu jsme cucáci asi všichni :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...