Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jste za "BAN" kvuli OT v inzerci ??  

1. 1. Jste za "BAN" kvuli OT v inzerci ??

• Ano jsem za "BAN"
      52
    • Ne nejsem za "BAN"
      35

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Nedá mi to a musím se zeptat. Chodí řádným členům upozornění do SZ a do e-mailu, že bude členská schůze? Chodí mi upozornění na kde co (slevy v e-shopu, srazy ...), ale nějak si nevzpomínám, že by mi někdy přišlo upozornění na členskou schůzi. Pročpak asi? Pokud se mýlím tak mě prosím opravte.

Odesláno

Ano, vím to a skutečně mi jde o to proč tomu tak je? Upozornění na kde co chodí, ale na tak důležitou věc jako je členská schůze upozornění nepřijde. Není to tedy záměr? Byl jsem jednou na členské schůzi a bylo vidět, že jsem tam navíc. Byl jsem předem ohlášen a i tak má přítomnost vzbudila docela překvapení. No a druhou schůzi jsem propásl, protože jsem nesledoval všechno dění zde a zjistil jsem to až když bylo po ní. Neříkám, že bych na ní 100%ně šel, ale kdyby byli všichni řádní členové včas upozorněni SZ a do e-mailu, že se schůze bude konat, tak by snad byla účast větší. Aspoň to tady tak vypadá, že má dost lidí zájem se podílet na takovýchto aktivitách.

Ptám se tedy už přímo. Je snad členská schůze méně důležitá pro chod klubu než sraz nebo dokonce nějaký výprodej v e-shopu? Nebo proč tedy to upozornění na ni nechodí?

Odesláno

Termíny schůze vedení jsou zveřejnovány na foru a všichni členi jsou tam vždy zváni (ve vlákně ne v SZ). Poslední proběhla v Krnově 8.7.2012.

Odesláno

Bigbadjohn: Tohle nejspíš vzniklo v minulosti, protože členové o tyto schůzky moc zájem neměli. Dál myslím, že tu bude technický problém, že forum neumožnuje poslat SZ pouze řádným členům :(

Odesláno

O tom Schreeku samozřejmě vím. Ve vlákně jsou všichni zváni. Zrovna tak jsou ve vlákně všichni zváni na srazy a kromě toho jsou zváni též SZ a do e-mailu. Sraz je tedy asi důležitější než ta členská schůze? Nebo proč na sraz jo a na schůzi ne?

Odesláno

No bohužel zatím neumíme posílat zprávy jen řádným členům :( Co se emailů týče, tam si nejsem jistý, ale mám pocit, že ani toto náš emailový systém neumí. Nicméně pracuje se na tom, aby i toto bylo možné.

Odesláno

Když už, tak to s tou schůzí můžete dělat, že se napíše, že to je výzva platící pouze pro řádné, tedy platící členy ... A pošle se t ostandardně všem. Možná by mi to taky udělalo větší radost, než ty ostatní spamy, že má ten či onen akci - ikdyž efekt to bude mít obdobný = myslím, ž v dnešní době na tyto hromadný rozesílačky lidi vcelku kálej :aut

Ale budete krytí od rejpalů, že o tom nevěděli ;)

Odesláno

Schreek:

Jo tak to mě nenapadlo, že to nejde poslat jen řádným členům. No to by se dalo vzít jako důvod. No dobrá tedy.

V tom případě to tedy chce \"nutně\" nové fórum aby taková jednoduchá věc šla :D

Odesláno

Neon: A lidi nás zasypou nadávkama, že jim posíláme spamy, který se jich ani netýkají. To je smutná realita :(

Bigbadjohn: Ono se to zdá vcelku jednoduché, ale forum to prostě neumí a kdybych doma odeslal najednou 400 mailů, tak sem u svého poskytovatele asi domailoval :)

Odesláno
Když už, tak to s tou schůzí můžete dělat, že se napíše, že to je výzva platící pouze pro řádné, tedy platící členy ... A pošle se t ostandardně všem. Možná by mi to taky udělalo větší radost, než ty ostatní spamy, že má ten či onen akci - ikdyž efekt to bude mít obdobný = myslím, ž v dnešní době na tyto hromadný rozesílačky lidi vcelku kálej :aut

Ale budete krytí od rejpalů, že o tom nevěděli ;)

A třeba někdo bude tolik chtít na schůzi, že si rychle zaplatí členství. Podává se tam káva, chlebíček a párek zdarma?

Odesláno
Byl jsem jednou na členské schůzi a bylo vidět, že jsem tam navíc. Byl jsem předem ohlášen a i tak má přítomnost vzbudila docela překvapení.

To myslíš tu naší první schůzi v Dolínku? Nebo kterou?

Odesláno
Neon: A lidi nás zasypou nadávkama, že jim posíláme spamy, který se jich ani netýkají. To je smutná realita :(

Tak snad je to jen na lidech jestli si zapnou Dostávat Newsletter od admina?. A pokud si to zapnou tak jakýpak spamy;)
Odesláno

Radek Hurvajz: Tato informace bývá většinou na konci těchto \"spamů\" a stejně se najdou lidi, který nadávaj at je s tim už neotravujeme :)

Odesláno

To by vás mohli v podstatě zasypávat nadávkama i teď ;) a děje se tak - maximálně někdo málo remcl, že mu to vadí a bylo mu vysvětleno, že si to může vypnout a kdo tak neučiní, taj je tatar a tudíž pak nemá nárok remcat :)

Myslím, že je to rozhodně důležitější info, než že má třeba domanský akci na 508my. A hned do úvodu se napíše něco stylu\"... dne toho a toho se koná členská schůze vedení, na kterou má každý řád nárok (nahlášen) přijít ...\" a pro neřády to bude jenom informativní.

Odesláno

Tak jako jestli myslíš tuhle, tak to fakt promiň, ale to co si napsal mě docela mrzí. Zvlášť od tebe :nevim

Protože to byla první schůze vedení a 3 lidi jsme tam byli úplní nováčci a potřebovali jsme probrat spoustu věcí do začátku. A myslím, že to probíhalo úplně v pohodě. Opravdu nevím, co víc si čekal jako řádný člen? Já osobně jsem měl z toho hlavu, jako pátrací balón a vůbec by mě nenapadlo, že za rok a půl budu něco takovýho číst :myslim:roll

Fakt koukám:o

A ještě na ty narážky - na schůzi v Krnově byli zase místní řádní členové, takže o nějaké \"krycí snaze\" nemůže být ani řeč :nevim

[upravil dne 15.1.13 19:30 od MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...