Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jste za "BAN" kvuli OT v inzerci ??  

1. 1. Jste za "BAN" kvuli OT v inzerci ??

• Ano jsem za "BAN"
      52
    • Ne nejsem za "BAN"
      35

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

straki... nic len suhlasit... totalna OT-ovina :super

ale aj ty potrebujes obcas svoje turbovlakno...

niekto ma pavuka, niekto podisy, niekto krtka, niekto zas banany... :D

[upravil dne 14/1/13 11:30 od Marcel00]

Odesláno
A zas jste u sve debaty.

Chjo.

Budu se drzet jen sekce servis radeji:D:D:D

Ze ja tohle zalozil.

Zas jsem vam dal duvod se dohadovat o nesmyslech.:D:D:D

Mně to vůbec nepřijde jako nesmysly, naopak mi to přijde jako velmi konstruktivní debata. Akorát ti asi zrovna moc nevoní výsledek, podle formulace té původní otázky. To je ovšem riziko diskuze...

Guest Scratch
Odesláno

v podstate kvuli tomu bylo i zalozeno vlakno podpisy

Taky si myslim, ze predseda by mel byt bud neutral, a nebo vse

ale nechtel jsem to psat driv, protoze uz takhle se po mne slo :D

ale to je jedno s druhym, ja jsem za prispevky k inzeratu, at kazdy vidi, ze se te snazi prodavajici vykostit. Taky kazdy nema oci vsude....... ja nase inzertni forum beru jako pohodove a vetsina lidi tam taky v pohode prodava veci za rozumnou cenu a ani se tim nemusi obohacovat na ukor jinych.... ale asi se najde malo lidi (a to zase musim pe.Tra pochvalit), ktery mi kdysi tusim, ze za 100 Kc prodal celou HF sadu na stare nokie. Ja potreboval jen drzak, zbytek jsem dal na inzerat na forum a ozval se OK406 a vzal si zbytek za 20 Kc :D, no tak by to preci melo fungovat ne?

Aneb skodnou je treba rychle najit a zastrelit. To bylo heslo u meho byvaleho zamestnavvatele :D

Odesláno
Mně osobně komentáře v mých inzerátech nevadí. Naopak je vítám.

Ale co mě štve je to, že mi \"admin\" inzerát sám od sebe vyčiští a když mu napíšu proč to udělal, tak mi pošlě výtah z pravidel.

A já se logicky ptám proč tedy nevyčiští všechny ostatní inzeráty? Proč nemají všichni stejná pravidla?

Takže se admin má ptát na svolení, nebo jak si to představuješ v praxi? Důvody pro smazání znáš a co udělat, když se ti zdá, že někdo porušuje pravidla, jsem ti psal taky (a je to i v tomto tématu).

Odesláno

Ad premuv podpis , kom inzerci zaplacenou mà.

Ad muj podpis a zminovany servís pp205 . Jsem zamestnancem firmy uz minimalne ctyri roky...kom inzerci platime kazdy rok...

Odesláno

Prej zaměstnancem firmy... :D Tak já si zaplatim komerci a budu tu dělat reklamu sobě i svému zaměstnavateli. :D Nebo by musel platit komerci zaměstnavatel i já a pak si můžu strčit reklamu, kam chci, třeba i do p*d*isu? :D Tohle už fakt zavádí tím, že se hledají důvody, proč je tohle tak a né jinak a že pravidla se dají vykládat různě. Mám za to, že člen PP205 tady má svůj profil, tak se může prezentovat sám a nepotřebuje k tomu další \"přisluhovače\". Chceš prezentovat? tak prezentuj sebe. Chce se prezentovat tvůj \"zaměstnavatel\"? Ať se prezentuje taky sám. Tohle je už takové \"já na bráchu, brácha na mě\"... :bojim

Jsem PRO zrušit komerci v podpisech a to plošně všem inzerentům (a to nejen kvůli pravidlům o podpisech, které \"vadí\" nejen při prohlížení mobilama). :blablabla

Edit: A je, Pe.Tře, smutné, že si za PPčkovu propagaci necháváš dokonce platit...no, kde to jsme? :bojim Už jen z titulu předsedy klubu bys měl být oproštěn od jakékoliv reklamy či propagace jiného člena, i kdybys byl jeho jediný zaměstnanec a jinou práci v jiném autosalónu nevykonával. jinak o kvalitách tvého \"zaměstnavatele\" se tady rozepisovat nebudu - sám zkušenosti nemám, ale z toho, co jsem slyšel, zhola nic pochvalného nebylo.

[upravil dne 14.1.2013 12:10 od Stifler]

Odesláno

No, všichni víme i bez této rádoby organizační struktury, jaká je realita... :D myslím, že i všichni vědí, jak to funguje s podnikáním policistů a podobných jako je třeba Charlie 1 - firma je psána na manželku (buď kvůli něčemu, co se potřebuje zamaskovat před úřady nebo proto, aby nemusela být manželka na pracáku nebo nevim, proč to kdo dělá), ale všechno vyřizuje chlap. :aut Navíc tohle, co jsi sem teď napsal, tak ukazuje, že hledáš výmluvu, proč si reklamu z podpisu neodstranit namísto toho, abys to bez řečí udělal (sám sebe nepropaguješ a ani nevím, zda má předseda klubu povinnost platit komerční inzerci). :bojim

Edit: Aha, takže už není komisar, servisman a další nicky jediný, kdo tady maže svoje příspěvky. :grr Asi by to chtělo nové pravidlo :D zakázat mazání svých příspěvků, protože pak vlákna přestávají dávat smysl. tohle je tak ubohýýý.... :bojim

[upravil dne 14.1.2013 12:16 od Stifler]

Odesláno

Stifler : Vsak si to klidne muzes zaplatit a pak si tady delej reklamu komu chces :papa

Odesláno

Ale takhle to tady nikdo nechce. Já jsem pro, aby komerce a inzeráty z podpisů úplně zmizely. :roll Natož člověk, který se prezentuje jako předseda klubu by neměl nikoho veřejně propagovat ať už jako zaměstnanec či \"jen\" jako předseda. Zaprvé to může budit dojem, že \"vedení klubu\" propaguje toho člověka a v širším hledisku, že celý klub upřednostňuje a vychvaluje jednoho před jinými, kteří si tu samou inzerci platí taky...já být jiným Peugeot servisem platícím inzerci, tak se cítím být poškozen, že mě předseda klubu taky nepropaguje a jiného jo bez jakéhokoliv poplatku navíc a ještě je placen za vykonávání \"čehosi\"...

Edit: Milý předsedo, což takhle střet zájmů? To je pro tebe cizí pojem? Být předsedou klubu, mít v podpisu reklamu pro jiného člena klubu a ještě být jeho zaměstnancem a chlubit se tady tím (dobře, svůj příspěvek s organizační strukturou jsi smazal, ale to na věci nic nemění)? To by sis zasloužil okamžitě i přes všechno skvělé, co jsi pro klub udělal, sesadit z křesla předsedy. To je podle mě urážka všech řádných členů klubu.

[upravil dne 14.1.2013 12:27 od Stifler]

Odesláno
Ale takhle to tady nikdo nechce. Já jsem pro, aby komerce a inzeráty z podpisů úplně zmizely. :roll Natož člověk, který se prezentuje jako předseda klubu by neměl nikoho veřejně propagovat ať už jako zaměstnanec či \"jen\" jako předseda. Zaprvé to může budit dojem, že \"vedení klubu\" propaguje toho člověka a v širším hledisku, že celý klub upřednostňuje a vychvaluje jednoho před jinými, kteří si tu samou inzerci platí taky...já být jiným Peugeot servisem platícím inzerci, tak se cítím být poškozen, že mě předseda klubu taky nepropaguje a jiného jo bez jakéhokoliv poplatku navíc a ještě je placen za vykonávání \"čehosi\"...

Edit: Milý předsedo, což takhle střet zájmů? To je pro tebe cizí pojem? Být předsedou klubu, mít v podpisu reklamu pro jiného člena klubu a ještě být jeho zaměstnancem a chlubit se tady tím (dobře, svůj příspěvek s organizační strukturou jsi smazal, ale to na věci nic nemění)? To by sis zasloužil okamžitě i přes všechno skvělé, co jsi pro klub udělal, sesadit z křesla předsedy. To je podle mě urážka všech řádných členů klubu.

[upravil dne 14.1.2013 12:27 od Stifler]

To mazání není taky dvakrát košér :(:(

Odesláno

StibTo: předseda není placený, ale nemá právo si sám sobě udělovat výjimky z pravidel komerční inzerce a podpisů. Platí komerci sám za sebe? Pokud ano, tak ať sám sebe prezentuje v podpisu (pokud nedojde ke změně pravidel, která by celému fóru jistě prospěla - zakázání inzerce v podpisech). K tomu, co dělá, jsem se vyjádřil výše a nemá cenu to dál rozpitvávat. Je mi z toho :blicismajlik

[upravil dne 14.1.2013 12:34 od Stifler]

Odesláno
..Aj tak mi vzdy prislo, ze najviac su z offtopicov nahnevani prave ti, ktori predavaju svoje auto za premrstenu cenu alebo skryvali nejaku predchadzajucu historiu auta ...

neuveris ale uuuplne s tymto suhlasim :D

PS: Som ti opravil gramatiku :P

Odesláno

Aha takze kdyz sem pracoval v autorizaku peugeotu tak to nikomu nevadilo kor kdyz ode mne brali nd a doplnky lide jako stifler , punkac a scratch, to sem byl dobrej co? To nikomu nevadilo... Ty me bavis.

P.s. Zes neco slysel je mozny , ja toho v zivote taky slysel :D

Odesláno

Smazal jsem to hned po tom co jsem to napsal.ne az po tve reakci. Mimochodem ad mazani prispevku mam ciste svedomi ne jako nekdo kdo neco napise pak udela edit pulku smaze a k editu napise ze opravil hrubku . Haha bavte me dal. Je zajimave co lidi zere...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...