Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koho jste volili?  

1. 1. Koho jste volili?

• Jan Fisher
      4
    • Zuzana Roithová
      0
    • Jana Bobošíková
      2
    • Táňa Fisherová
      1
    • Přemysl Sobotka
      3
    • Miloš Zeman
      25
    • Vladimír Franz
      16
    • Jiří Dienstbier
      4
    • Karel Schwarzenberg
      28

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Davidekcz: taky nevím, proč bych se v případě postupu pana Franze musel stydět. Pokuď vím tak nikde nic neukrad a vzhled je jen jeho věc, ale to někteří nepochopí, ale jeho doba ještě přijde. Jinak Medvěd je konzerva a všichni to vědí. :cool:

Odesláno

Určitě je to jeho věc...ale přesně jak jsem psal u Karla,jako reprezentanta bych ho taky asi nemusel, rovna post prezidenta je taky zatím ještě trošku konzervativní :D:D:D

[upravil dne 12/1/13 18:07 od davidekcz]

Odesláno

Přijde mi, že by vám vadil i beznohej nebo jednorukej, protože nevypadá dle vašeho gusta.

Teď kluci trošku nadsázky a (bacha vtip) - Pro mě je nepřijatelnej kandidát v sandálích a v bermudách nebo ten co jezdí modrým škopkem v kombíku (konec vtipu) :D:D:D

Odesláno

Jednorukej ani beznohej si takové postižení z 90% nevybral sám.

Třeba s názory p. Krásy nesouhlasím, ale kdyby kandidoval na prezidenta, nevadil by mi (byť bych mu hlas nedal, tak bych ho nijak nekomentoval).

[upravil dne 12/1/2013 18:37 od Medvěd]

Guest Scratch
Odesláno

ja teda vyjadrim svuj nazor zde. Ja jsem nehlasoval, protoze u kazdeho kandidata mi neco vadi. Ale kdybych sel, tak bych asi dal hlas Francovi, kvuli jeho nestranosti, ale bohuzel, ac sam mam uz 2 kerky, tak tohle neni reprezentat statu, ac si myslim, ze u nas uz je to uplne jedno......

Ale jsem rad, ze nepostoupil fiser, a z tech dvou co postoupili, tak je tezky si vybrat. Zeman byl blbec uz jako premier, natoz hlava statu, no a uspanej dedek, ktery nezna ani nas jazyk, jeho rod je sice fajn, ale taky vzdy nebyl k cecham koser.. no nevim.........

prosim berte to tak, ze to je jen vyjadreni, ja neberu nic vam, co volite, vy mi neberte to, ze nevolim. Vlakno jsem necetl a tak ani nemohu nikoho chytat za slovo. Pokud se nekdo chce k memu postoji vyjadrit, prosim do SZ, protoze toto vlakno jiz nikdy neotevru. Dekuji a preji vsem krasny vecer :)

Guest Scratch
Odesláno

ja se omlouvam, ja to otevrel omylem, ale musim reagovat, mel by se resit vzhled a vyjadrovaci schopnosti u vsech, ale jaksi podle me jsou oba urcity extrem....

Odesláno

Bohužel prezident který ani není schopen zazpívat státní hymnu podle mě být prezidentem nemůže, není to výsměch, ale tak to prostě je. Volil sem Zemana, protože nikdo jinej tam prostě nebyl.

Odesláno

dobrý video, jinak je Schwanzerberg i na twitru a je vidět, že si umí dělat legraci sám ze sebe. Tohle videjko se mu bude určitě líbit :D

Odesláno
Bohužel prezident který ani není schopen zazpívat státní hymnu podle mě být prezidentem nemůže, není to výsměch, ale tak to prostě je. Volil sem Zemana, protože nikdo jinej tam prostě nebyl.

asi taky tak....

at je Schvanzeneger,a vláda at už všechno v týhle zemi protlačí,

a s tou hymnou to posral uplně nasral a ne mě,ta se hraje při jinejch příležitostech a ne když se někdo dostane do 2 kola volby prezidenta...:blicismajlik:blicismajlik

aspon kdyby ji uměl....ostuda...

at žije rakouskouhersko,2 kolo vyhraje Karel:bojim:bojim

Odesláno

Charlie: Když už ho kritizuješ, tak zkus alespoň napsat správně jeho jméno.. :roll

Volil jsem Schwarzenberga. Zeman už tu byl a stačilo.

Odesláno

teda vy ale máte populistický postoje, že vás rozhodí takováhle prkotina

vždycky si říkám, kde se v lidech bere tolik nenávisti

mycTD, Pechy :potlesk

[upravil dne 12/1/13 21:15 od punkac]

Odesláno

Nikoho, k volbám nechodím. Byl jsem pouze 2x u referenda ;) Ale jsem rád, že Okamura byl vyřazen, i když by asi nevyhrál. Jen by mě štval každý hlas, který by dostal. Zrovna tak, jako mi to vadí u Bobošíkové.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...