Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koho jste volili?  

1. 1. Koho jste volili?

• Jan Fisher
      4
    • Zuzana Roithová
      0
    • Jana Bobošíková
      2
    • Táňa Fisherová
      1
    • Přemysl Sobotka
      3
    • Miloš Zeman
      25
    • Vladimír Franz
      16
    • Jiří Dienstbier
      4
    • Karel Schwarzenberg
      28

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Charlie aspon si to po sobe prosimte precti .... celkem tim snizujes vypovedni hodnotu sveho prispevku kdyz je to napsany jak od prasete ..... :roll

Odesláno
jo jenže si Tebe jedinýho umím představit z Tábora Karla,s kterým se v klidu dá pohovořit v klidu bez emocí aníž by to skončilo rozčilováním a nadáváním o čů....

však se za 5let ukáže jak vládnul a budeme to mocí zhodnotit,a třeba si řekneme popravdě ,že nebzl špatnej a lepší než Klaus,bez emocí a popravdě....

třeba za 5 let mandát obhájí,ale to už nenín předmětem debaty...

a těší mě ,že byla takový %účast,aby někdo nemohl napadnout ,že voilo jen 30%lidí....:papa

Nj, jenže to si tady řikame asi 25 let, \"však se za 5 let ukáže\" a zatim se neukázalo vubec nic, jen jdeme pozpátku:bojim
Odesláno

V historii se můžete dočíst, že cca v listopadu jsem i já p. Zemana zvažoval. Pak jsem si ale taky trošku zavzpomínal a nakonec jsem se rozhodl podpořit Karla Schwarzenberga. I nad jeho podporou jsem ale dlouho přemýšlel a kdyby kandidoval někdo z lidí, v které jsem tajně doufal (třeba p. Horáček), volil bych jinak. Bohužel ale kandidáti byli takoví, jací byli a i proto jsem volil jak jsem volil - platí pro 1. kolo. Druhé kolo byl pro mně bojem o slušného reprezentanta naší země a tím p. Zeman s tím, jak ho tíží minulost, prostě není.

Odesláno
....však se za 5let ukáže jak vládnul ....

Jenže u nás prezident nevládne. Máme ho pouze pro reprezentaci. Jako manželky :D Stojí nás hodně peněz a užitek? :D (z manželek určitě větší)

Výborně to napsal Kurt:

Odesláno

jo řešte tady pravopis....:potlesk:potlesk

Od 26.1.2013 nepiju Becherovku to je super,to ušetřiš...ale Miloš pije slivovici....

poslední příspěvek tady,holt to nemůžete ,kromě Medvěda skousnout....tak si tady říkejte co chcete.....:papa:papa:papa

Odesláno
jo jenže si Tebe jedinýho umím představit z Tábora Karla,s kterým se v klidu dá pohovořit v klidu bez emocí aníž by to skončilo rozčilováním a nadáváním o čů....

Charlie - nejsem jedinej. Z těch, co tu momentálně knížete brání věřím, že by sis klidně pohovořil jak s Ozzym, tak s BBJ, tak i se StibTem (i když ten poslední ho ani tak moc nebrání). Vidím to tak, že do týdne emoce zchladnou a pak, když bychom se někde sešli, proběhne s každým ze jmenovaných zcela kulturní rozhovor - klávesnice snese mnohé, ale výraz xichtu ještě přenést neumí.

Odesláno

Doufám, že buď to bude poslední prezident a potom tuhle zbytečnost, stejně jako senát zrušíme. Nebo si budu dále nalhávat, že se tady budou i nadále rozšiřovat prvky přímé demokracie a referenda. A potom bych byl pro, aby např. po 2,5 letech prezidentování mohli lidé vyvolat referendum o jeho odvolání. K vyvolání referenda třeba 300 tisíc hlasů a důvod nových voleb třeba 75 % naštvaných hlasů při referendu. Samozřejmě hlasování přes internet.

Odesláno
Se mnou přijde zákon, prohlásil Miloš Zeman a kolem něj stojí Palas, Šlouf a Kavan. To už je brutální. :bacha

přesně, lidi po kterých jde kriminálka.

Odesláno

No jo, lidi jsou divný. Ted tady brečej jak jsou zklamaný z výsledku, ted, jeden den v roce, ale celej život neudalaji nic proto aby to bylo jinak. Tak sakra ted nebrečte, prostě je tam jinej paňáco, chvili bude klid, pak nějakej rozruch s propiskou, či amnestií a mame další volby. Je uplně jedno kdo tam bude, i kdyby tam byl Franta Hrochů z Bolehošťě tak to bude stejný.

Odesláno

ozzy1: jenže kriminálka po nich jde, protože může. Kdyby se situace obrátila, šla by zase po modrých. To je normální. A těch \"pár\", které zvládla minulá spravedlnost odsoudit, tak ty se snadno amnestují. A tak to bude dokola. Zlatá absolutistická monarchie ;)

Odesláno
No jo, lidi jsou divný. Ted tady brečej jak jsou zklamaný z výsledku, ted, jeden den v roce, ale celej život neudalaji nic proto aby to bylo jinak. Tak sakra ted nebrečte, prostě je tam jinej paňáco, chvili bude klid, pak nějakej rozruch s propiskou, či amnestií a mame další volby. Je uplně jedno kdo tam bude, i kdyby tam byl Franta Hrochů z Bolehošťě tak to bude stejný.

Jak neudělali nic pro to, aby to bylo jinak, když se sebrali a šli volit druhou stranu:papa

Odesláno

To Radek:

Tak to si s tebou dovolím HRUBĚ nesouhlasit ! Nemám problém občas se někde objevit na demonstraci, nevolím profláknuté zloděje atd. Podařilo se nám z vedení města vystrnadit ODS i ČSSD , není to o moc lepší ale nějaká pozitiva už vidět jsou. Na ty zmrdy platí jen volební neúspěchy. Tyhle poraženecké kecy jsou snad horší než přímo volit komunisty.

A trošku si protiřečíš, když kritizuješ ty co nic nedělají a potom dodáš že je to stejně jedno kdo tam sedí.

[upravil dne 26.1.2013 19:13 od GhostBoxer]

Odesláno

Charlie1- psal jsem Ti, že je vše naprosto v klidu. Já to nikterak emocema nehrotím, zřejmě to tak ale působí,já prostě neumím chodit kolem horké kaše tak, jako by se mě to netýkalo.Musíš tu debatu tady a dnes brát jako po fotbale dvou S. Zítra už bude klid.

Pouze tě poprosím, nepoužívej ,, lid si ho vybral,,- z toho je cítit normalizace.

Jinak,kéž by taková volební účast byla i příští rok.

Odesláno

Ano, na postu prezidenta je skutečně jedno kdo tam sedí. Je to o tech ostatních. To že se dokažeš projevit jak pišeš je dobře, jenže takových je pravě jen hrstka, lidi jsou unavení, je jim to jedno, tak si zanadavají o volbách a pak je zase celych 5 let nikdo neuslyší.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...